Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:48 | juli 31, 2020

På torken

Hej min vän. Hoppas du mår bra. Nu har jag fått nog av regnet och gläder mig åt att det nu väntar riktiga sommardagar med sol och åter sol.

Du vet ju att jag älskar min uteplats. Min lilla oas. Så trist när jag inte kunnat ta ut alla kuddar och göra det mysigt. Men nu! Nu är var det äntligen dags. Och som det ser ut så slipper jag springa ut och ta in kuddarna titt som tätt den närmsta tiden.

Här ska jag spendera mina sommardagar ♥️

Där bakom solbädden ska det bli en bred trappa upp där jag ska ha lyktor och kuddar. Det drömmer jag om iaf. Kanske nästa sommar.

Mysigt va?! Tänker även behandla trädäcket så det blir gråvitt. Det händer nog också nästa sommar. Mycket vill mer. En dag i taget 😉

Illern Göran har supit bort sin partyhatt. Han är på torken nu.

En kompis hade den här illern (för visst är det en iller?) på sitt landställe och skulle kasta honom på tippen. Men det fick han icke. Jag gav Göran ett nytt hem till Vidas stora glädje. Hon önskar sig inte vara en alpacka utan också en iller. Klart mamma fixar 🙂

Kakan. Min perfect match.

Imorgon börjar min födelsedagsmånad. Kanske kör jag just en födelsedagsmånad istället för dag. Livet är för kort för att inte firas varje dag 🙂

All Kärlek ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “På torken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du skriver så fint & man får en så skön känsla klicka in här… din är enda bloggen jag hållit kvar i, alla plattformar du haft ❤🙏 Din uteplats ser så sagolikt mysig ut… man bara väntar på att en liten älva ska sväva förbi!❤🧚‍♀️

  Svara
 • Håller med dig SaraTherese! En vän som Hannah växer inte på träd. Det känns genom bloggen vilken genuin själ du har, Hannah. (Ibland lite för god för ditt eget bästa dock. Låt inte folk stampa på dig och utnyttja din godhet) Som utlandssvensk är din blogg den endaste plattformen jag kikar in på för jag vet att det känns som ett mysigt vardagsrum med en skön soffa. Eller en liten oas på altanen;-)Shabbat Shalom från ett kokande hett Paris! X

  Svara
 • O du Judith skriver alltid så vänligt och med kärleksfull ton 😊♥️🥰 Har du själv en blogg? Får jag fråga om du är jude? Jag älskar judar… Älskar alla människor, dumma som snälla, rika, fattiga, svarta, vita… Iallafall idag. Haha. Idag var en bra dag. Kram ♥️

  Svara
 • Eller hur väldigt mysig blogg🥰

  Svara
 • Åh, den där illern var ju underbar! 😃 Skulle gärna ha en sådan hemma!

  Svara
 • Så fint du har det på uteplatsen, men jag undrar hur du får plats inne med alla kuddar och prylar när det så ofta regnar ? Själv vill jag inte ha mina kuddar liggande lite varstans inne, Svårt att hitta en bra plats om man inte har ett stort förråd. Lite tips kanske? Det behöver jag.
  Kram från ett soligt Småland

  Svara
 • Åhh nu fick du mig att minnas förr i tiden.. när man hade baden baden och hammock. Stora tjocka dynor som släpades in och ut… hamnade i diverse rum och ungarna lekte koja.. blev skogstokig på all röra.. önskar alla en underbar dag☀️🌸🦋 kram

  Svara
 • Vi hade ett regnskydd till vår hammock, så mysigt när man var liten och hade det som koja när det regnade😁

  Svara
 • Jättefint har du fått det👍 du kan verkligen inredning 🙂 nu får du njuta☀️

  Svara
 • Undrar vart du köpt din tvbänk, samt den där träpallen du har bredvid solbädden? Jättefina!

  Svara
 • Det känns som något stort är på G ❤

  Svara
 • Hej fina Hannah;)
  Vi har precis samma smak på inredning👌Du har fått det så fint i trädgården🤗
  Kram Ewa😍

  Svara
 • Vad mysigt du har fått det ❤️
  Dock så tror jag Illern Göran är en mård 😉

  Svara
 • Stämmer nog, det är INTE en iller, den är mycket smalare. Troligtvis en mård. Tycker att den ser vidrig ut, samlar en massa odjur i pälsen också. Riktigt snuskig blir den uppstoppad. Bakteriefull också troligtvis. Kasta ut den !!

  Svara
 • Nåja, man behöver inte gilla uppstoppade djur men de samlar inte mer ohyra i pälsen eller lockar till sig fler bakterier än något annat du har i hemmet.

  Behåll den Hannah, inte kan du ju kasta ut Göran!

  Svara
 • Vilken oas du har fått till, så fint! Varofrån är soffgruppen? Ser skön ut att hänga i.

  Svara
 • Om man tittar på svansen så ser det mer ut som en mård tyvärr ☺️

  Svara
 • Jag tycker absolut att du ska fira dig hela månaden. Livet är för kort och skört för att inte ha det positivt och kul. Bejaka det som går att glädja sig åt och att kunna känna sig tacksam. Det är viktigt. Kram och ha en finfin firarmånad!

  Svara
 • Haha jag skulle hoppa till av göran varje gång jag kom ut😂

  Svara
 • Helt underbart fint o i min smak 🙂 förstår att du trivs där 🙂 ha en underbar måndag fina Hannah kram

  Svara
 • Hej hannah,
  Vilken underbar plats du skapat! Där kan du hitta lugn och ro. Orkar du svara vid tillfälle får du gärna, vill härma dig med hängmattan på stativ. HUR skönt? Men hittar ingen likadan på nätet, så om du orkar svara vad du köpt den nånstans? Men no need såklart, vila o njut av sommaren.

  Svara