Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | augusti 25, 2020

Sex år sedan idag

God kväll vacker. Hoppas du mår bra.

Den här dagen kommer alltid vara en sorgsen dag för mig och alla som kände Isak och älskade honom.

Men jag vill att denna dagen ska vara en annan typ av dag också. Att den inte bara ska vara sorglig och tung utan att den ska fyllas av Kärleken och saknaden till vår änglapojke Isak som gick i förväg mot himmelen för 6 år sedan… och den här dagen har faktiskt blivit en bättre dag. Den här dagen rymmer och fylls av alla våra känslor till Isak. Sorg, saknad, kärlek, frustration, glädje över att ha fått ha honom i våra liv, minnen, skratt och gråt.

För varje år, denna dag, så ses vi vid din minnesplats, tänder ljus, lämnar blommor och en kaffe latte, sen går vi till ditt favoritställe Villa Godthem. Där äter vi sånt som vi vet att du gillar och pratar om varma minnen om dig Isak.

Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig 🤍

Älskad och saknad av så många ♥️

Ikväll gick jag och Kakan upp och satte oss på ett berg och väntade på solnedgången. Jag hoppades på en Isak-himmel. För för sex år sedan idag stod jag med pannan tryckt mot vårt köksfönster och tårarna rann, och paniken grep ett hårt tag om mitt hjärta och jag trodde att jag skulle dö av sorg. Då tittade jag upp och såg den vackraste himmel jag sett. Den brann I alla Röda, rosa och gula toner. En salig blandning av naturens vackraste penseldrag. Jag såg det som en hälsing från Isak. Lite som att regnbågen ska ge oss hopp så ger en brinnande vacker solnedgång mig ro och helande i kropp och själ. För det är Isak.

Just ikväll brann inte himlen men den var rosa och mjuk och ingav tröst. Igår däremot så lystes himmelen upp av Isak.

All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Sex år sedan idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • All kärlek till er..❤❤❤❤❤❤❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Sorgligt att förlora ett barn… Kan inte ens föreställa mig den smärtan som det måste innebära. Men förstår och har empati för det. Det måste vara det vidrigaste man kan uppleva. All kärlek och omtanke till er fina ni ♥️♥️♥️

  Svara
 • ❤️ till er

  Svara
 • Att förlora ett barn är det värsta man kan uppleva min man förlorade sin son när han var 18 år, en smärta man inte kan förstå hur man överlever…
  Stor varm kram till er❤️❤️❤️

  Svara
 • Ni gör så fint på hans plats när ni är där <3

  Svara
 • Jag tänker på er och känner de varmaste sympatier för er, att förlora en sådan ung människa måste vara helt fruktansvärt. Men vad fint att ni kan tillåta er att få känna lite hopp och tro mitt i all sorg. Sorgen förändras efter åren som går, men den försvinner aldrig, men man kan kanske mer minnas med glädje tiden med den förlorade. Och som du så fint säger, man kan inte förlora när man har varit med om och känt honom.
  Jag skickar tröst och kramar till er i familjen, hälsa också fina Maggan.

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh det är så sorgligt så hjärtat brister💔
  Stor varm kram❤️

  Svara
 • All kärlek till er <3

  Svara