Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:27 | augusti 27, 2020

Tre böcker

God morgon min vän. Allt väl denna torsdag? Hoppas det.

Den här veckan verkligen bara kryper fram så långsamt. Seg och tråkig. Förhoppningsvis så kan den väl bara bli bättre då får jag hoppas 🙂

Idag bjuder jag några av mina vänner på födelsedagslunch i stan. Det ska bli mysigt. Det är bara två som kunde ha kalas med mig i helgen så då satsar jag lunch istället. Fyller ju år på måndag… men längtar inte särskilt mycket faktiskt. Tänkte det skulle bli annorlunda i år men jag verkar ha blivit bara mer och mer likgiltig till det mesta. Trist.

En vän sa till mig igår när jag berättade att jag känner mig helt avtrubbad och tom mest hela tiden att det säkert är kroppens egna försvar. Den stänger ner för att orka. Kanske är det så.

Längtar efter att känna upprymdhet och en sån där pirrande glädjekänsla. Hm, man kanske borde bli kär igen. Kan man bli det igen tror du? Känns som om den tiden är förbi, att man inte kan bli det igen i min ålder. Well, den som lever får se 😉

Har i alla fall några grymma boktips tips dig.

Nu har jag äntligen läst och lyssnat klart på Skönhetens Väg. Det blev en ofrivillig paus ett tag med skolstarten och fullt upp med barn och jobb men sen tog det två dagar så var den klar och ögonen svullna av gråt.

Wow! Vilken bok. Så stark, vacker, hemsk OCH verklighetsbaserad, vilket gör den ännu mer värd att läsa. Man gråter, hatar, ler och känner.

Finns även i ljudbok. Lyssnar i bilen, när jag tränar eller städar, Hela tiden då jag inte kan sitta ner och läsa.

Noelias Hemlighet av Caroline Engvall för dom mindre. Vida sa att det var den bästa boken hon någonsin läst. Vi läste ut den under två kvällar vid läggning. En viktig och bra bok när det kommer till mobiltelefon och internet.

Gymnasiehandboken! Vilken succé. Tre killar som skrivit en bok om allt som dom själva upplevt och som en nybliven gymnasieelev behöver veta.

Den här boken var jag själv tvungen att läsa innan Mio fick den vara för att få minnas den tiden 🙂

Så galet kul och bra!

Tre helt olika böcker för olika åldrar.

Ha en fin dag.

Stor Kram ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Tre böcker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har laddat ner boken. Den lät himla spännande. Sann dessutom! Tack för tipset🌸

  Svara
 • God morgon! Såklart att man kan bli kär igen där spela ingen ålder in❤ jag har blivit kär på nytt i min fina sambo & vi fira 25 år tillsammans nu💞 så ger inte upp fina du…rätt va de är så kommer den där härliga känslan igen..🥰 ha en underbar dag & grattis i förskott 🥂🎈 kram på dig ❤

  Svara
 • Du kanske kan hitta glädjen i annat.. Tänker tex på glädjen som finns när man är naturen, glädjen i skapandet mm. Kanske gå en kurs i höst? Prova något helt nytt! Keramik, målning, gjuta i betong, tälja i trä.. ja, det finns mycket att välja på! 😊
  Pirret man får av en nyförälskelse är nog svårt att hitta någon annanstans.. Hmm.. Prova hoppa fallskärm, då pirrar det nog rejält ett tag och man är hög på adrenalin. 🤣

  Svara
 • Så klart. Tror absolut INTE att all lycka ligger att bara träffa någon och bli kär. Snarare tvärtom 😉 Var lite skoj i det jag skrev. Fallskärm har jag redan hoppat och den kicken var dock för kortvarig 🙂 Men nån kurs skulle jag verkligen vilja börja på. Gärna måla som jag älskar. Kram 😘

  Svara
 • Känner så mycket igen mig i dina tankar och känslor… Är i samma situation som dig, ganska nyskild, typ samma ålder som dig och har barn. För mig är det väldigt upp och ner, ena dagen känns allt ganska bra och man har hopp om framtiden och att till och med kanske träffa en ny man och bli kär, andra dagen känns allt lite tuffare igen. Man känner sig väldigt ensam på något sätt även om man har barn, familj och massa vänner omkring sig. Vet exakt vad du menar med känslan om tomhet och att känna sig likgiltig, även om man har tusen saker att vara tacksam över… Men som du säger den som lever får se och det kommer att vända 🙂
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Skriver aldrig men måste ju nu. Träffade min stora kärlek vid 48… Han som förstår mig utan ord, han som dyrkar marken jag går på. Han jag vill ge allt mitt bästa. Det är absolut inte för sent … Kanske till och med så att man väljer män lite smartare med åren. Väljer de där riktiga och skippar påfåglarna 😂

  Svara
 • Tack för bra boktips! Varmaste kramen till dig

  Svara
 • Hej Hannah!

  Här kommer ett tips i retur!

  Har du HBO? Hoppas då det. Se serien ”Frayed”. Skruvad humor, tror du kommer att gilla den lika mycket som jag. Man måste få skratta lite o glömma all skit ibland.

  Ha det bäst!!

  Svara
 • Så klart kan du bli kär igen Hannah 😊
  Det finns en för alla sägs det ❤️ Plötsligt så händer det … jag vet hur mycket du älskar och fylla år så det känns ju lite trist att du inte kan känna glädjen ❤️ Det kommer bli en toppenfest i helgen och vem vet kanske står han där one and only
  Ha en fin dag med dina vänner 🍾🥂

  Svara
 • Jag känner inte dig alls men läser dina inlägg. Helt klart att din kärlek finns där ute- nu! Otroligt vacker, varm, smart och stark…! Du förtjänar en alldeles ypperlig gentleman som blir din partner och även tar hand om dig ibland… tror jag 🤗

  Svara
 • Det finns nån för alla där ute. Det tror jag starkt på även om jag då inte träffat honom. Än. Du förtjänar den bästa av den bästa fina du. En riktig gentleman som nån här ovan skrev. Jag tror att du kommer bli kär igen fortare än du tror ♥️ Tack för boktips. Älskar att sjunka in i böckernas värld. Speciellt om dem är verklighetsbaserade. Men hinner inte alltid. Graaaattis i förskott snyggHannah!!! Ha en mysig o festlig födelsedag ♥️♥️♥️🥰

  Svara
 • Jaa Hannah, du kommer få glädjen att vara kär igen:) jag tror verkligen det! Kram Maria e

  Svara
 • Absolut kan du bli kär igen! Träffade min nuvarande man för 20 år sen när jag var 35 år! Och han är mitt allt❤️.

  Svara
 • Har beställt Gymnasiehandboken till sonen som börjar nästa höst 😃
  Tack för tips

  Svara
 • Absolut kan du bli kär igen jag träffade min dröm Karl när jag var 39 år. Hade varit gift två gånger innan. Vi gifte oss året efter, fick en dotter året efter vi gift oss. Har varit gifta i 22 år. Fortfarande kära❤️

  Svara
 • Ville bara tacka för tipset om Skönhetens väg! Vilken bok! Så hemsk, men så bra. Hoppas du får en fin start på veckan! Stor kram

  Svara