Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | augusti 28, 2020

Födelsedagslunch

God morgon vacker. Flickorna har kommit iväg till skolan och jag sitter i köket med mitt kaffe och planerar lite inför dagen och helgen.

Ska iväg om en timme men kan inte ta med mig Kakan. Som tur är kan hon vara hos Ewa och Kakans brorsa Charlie ett par timmar.

Känns som en bra dag iaf. Vaknade utvilad trots mardrömmar och en stund på golvet. Det kröp så fruktansvärt i mina ben inatt så jag höll på att bli galen. Var tvungen att lägga mig på det hårda kalla golvet och sova och det hjälpte.

Jag lägger mig med tjejerna varje kväll så sova får jag oavsett. Ingen idé att lägga dom och sen gå upp och kolla nån serie. Kan lika väl somna med dom. Men det bästa vore ju om dom kunde somna själva så man fick en liten stund på kvällen att göra inget eller allt 😉

Hoppas du mår bra. Några planer för helgen?

Igår bjöd jag några av mina bästa på födelsedagslunch, lite i förskott, i stan. Dom flesta är redan uppbokade på saker i helgen så vi fick mysa över en lunch istället. Man ses så sällan om man inte gör som igår. Så vi bestämde att oavsett om någon fyller år eller inte så ska vi ha en eller två stående luncher i månaden då vi alla ses. Lunch måste man ju äta så varför inte tillsammans 🙂

Linn och Kakan, Marre, Johanna, jag och Lenita.

Vi möttes på trevliga NYKO på Nybrogatan. Solen sken så vi satt ute. Galet god mat och trevligt läge. Man kan sitta där i timmar, äta gött, prata och titta på förbipasserande. Ett hett tips även kvällstid för middag eller drinkar.

Blev uppvaktade med fina presenter och ballonger.

Från Emma Israelsson kommer även mitt halsband med diamanten som många brukar fråga om.

Kakan sov i sin korg igenom hela lunchen.

Jag hade på mig en riktigt söt sommarklänning från Adoore.

I mina paket gömde sig saker som kommer pryda min handled, mitt finger, ett bord samt glida ner i strupen.

Detta snygga från Emma I.

En fin färgklick från Caroline Svedbom.

Bubbel….

… och en söt skyddsängel som ska lysa upp vårt hem i höst.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “Födelsedagslunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men klart de måste kunna somna själva? De har väl egna sängar? Klart du behöver lite egentid på kvällen! 😊

  Svara
 • Mina barn somnade själva innan dom började åk 1. Dom fick läsa lite och sen somnade dom. När jag läste för dom så blev jag så trött att jag bara nästan somnade. Då tyckte dom att dom ville läsa själva. hahah, dålig morsa ? Nej inte alls. Det var barnens val.

  Svara
 • Gud så skönt 🙂

  Svara
 • Barnen är väl inga bebisar… Självklart ska dom somna själva efter att du sett till att dom ligger i sängen och pratat en stund samt önskat godnatt. Vill dom sen läsa en stund kan dom väl göra det själva efter sin förmåga. Menar du att du varje natt somnar med dom och sover sen där hela natten? Låter verkligen inte sunt nånstans. Har själv 2 barn och 3 barnbarn som alltid somnat själva.

  Svara
 • Tycker inte alls det är konstigt att sova med barnen, är de trygga med det så spelar väl det ingen roll. Det avgör man i familjen hur man vill ha det och ingen har med det att göra.
  GRATTIS ❤🎁🍰🍾

  Svara
 • Var inte riktat åt Anonym råka bli så

  Svara
 • I andra kulturer – inget konstigt att sova med sina barn. Magnesium mot kryp i ben.

  Svara
 • Hej!
  Prova magnesium mot kryp i benen!
  Hjälpte mig när jag hade det!
  Kram ❤

  Svara
 • Hej! Jag kan också varmt rekommendera magnesium mot kryp i benen. Min dotter som är 12 sover också med mig, hon har problem med några tjejer i skolan som är taskiga mot henne och hon är ofta ledsen på kvällarna. Så tror hon behöver närheten, skulle aldrig säga att hon inte fick sova med mig. Kram!

  Svara
 • Hej
  Så tråkigt att höra. Jag hoppas att det blir bättre. Så snällt av dig att se hennes behov och låta henne sova med dig. Det hjälper mycket.
  Min brorsdotter hade samma problem tills hon till slut bytte skola. Men fy tusan vad det var hemskt innan hon bytte. Flickan utvecklade anorexia av all stress.
  Förlåt för långt svar men jag vill att du ska veta att du inte är ensam.
  All kärlek och ha en superfin helg!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Tack ❤️

  Svara
 • Vad fint det är med föräldrar som ser till sina barns bästa. Vill eller behöver de en mysstund medan de somnar och det finns möjlighet att ge dem det är det fantastiskt!

  Jag älskar att somna med min mans armar runt mig, varför skulle inte barn tycka lika mycket om att somna med sina föräldrar? Tiden då de hellre vill vara ifred kommer.

  Svara
 • Var och en gör som man vill. Men som Hanna beskriver det att hon somnar med barnen och inte har lite tid för sig själv på kvällen kan jag tycka lite märklig. Nog har även jag myst med barnen en stund innan läggdags men inte sovit där hela nätter sen.

  Svara
 • Ni ska göra det som känns bäst för er ❤️
  Ett tips jag fick mot krypningar i benen var att sova med kompressionsstrumpor.

  Svara
 • Grattis. Ang krypningar. Finns på hälsokost magnesium som man blandar med vatten. Jag har krypningar ibland och vet hur det är. Trevlig helg och kram. 😊

  Svara
 • Hoppas du får en mysig helg.
  Kakan ser ut att sova riktigt gott i alla fall:)
  Det där med att sova finns det mycket olika tankar kring.
  Man får hitta det som fungerar och sova som man vill och trivs med.
  Det är ju lite olika det där vad som känns bäst.
  Närhet och känna sig så där mysigt varm och trygg var ju supermysigt när man var liten tyckte jag när man somnade.
  Kan också tipsa om magnesium.

  Svara
 • Hej Hannah, så trevligt ni ser ut att ha på er lunch och vilken ljuvlig klänning du har.
  Jag tyckte du blev så fin i ditt hår när du klippte dig men trivdes du inte i den längden. Ser ut som du förlängt det lite.
  Trevlig helg 🙂

  Svara
 • Jag hade jätteproblem med kryp i benen. Det visade sig att jag hade järnbrist. När jag började äta järntabletter försvann krypningarna.

  Svara
 • Grattis fina Hanna ,önskar jag var så nära , så man kunde ge ett litet paket, men önskar dig i alla fall en härlig dag, kram till en fin människa.💖

  Svara
 • Grattis fina Hanna ,önskar jag var så nära , så man kunde ge ett litet paket, men önskar dig i alla fall en härlig dag, kram till en fin människa.💖

  Svara