Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:56 | september 7, 2020

Kollagen för bättre hud

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har haft en helt underbar weekend i Spanien. Njutit av att inte göra någonting 🙂

Dock blev det lite stökigt när vi skulle flyga hem idag. Vårt flyg var två timmar försenat så vi missade vår connection-flight med bara några minuter. Så deppigt och onödiga pengar för nya biljetter imorgon och hotell. Men tyvärr inget man kan råda över. Får längta efter barnen några timmar till.

Nu glädjs istället åt dagarna här och kommer leva länge på minnena.

Har solat och badat och åkt båt på kristallklart hav. Skyddat mig från solens strålar med hög SPF såklart. 50 i ansiktet och 30 på kroppen. Jag har även använt Oslo Skinlab Kollagen i pulverform. Tar det varje morgon och är helt övertygad om att det hjälper.

Fina linjer som uppkommit av solens strålar minskar om man kontinuerligt tar det.

Oslo Skinlab är ren kollagen i pulverform. Så hur kan det inte vara bra att få en extra dos av det. Jag säger i alla fall Halleluja för det. Ju äldre vi blir desto mindre kollagen producerar vår kropp. Kollagenet hjälper bla till att ge huden spänst och elasticitet. Återfuktar hud, hår och naglar men även andra viktiga delar av vår kropp. Allt vi stoppar i oss påverkar oss på olika sätt och en dos kollagen i kaffet eller över morgonsmoothien ger mer spänst i huden, minskar celluliter och boostar oss inifrån.

Dessutom kommer dom i perfekta portionsförpackningar som man kan ha med sig i necessären på resan eller alltid i handväskan så man inte missar sin dagsdos. Som jag har haft med mig nu i Spanien. Så smidigt.

Så varför inte inleda hösten med en ny rutin som ger dig en boozt inifrån?!

Bli medlem HÄR! idag med rabattkod HANNAH och få 60% på din beställning och är du redan medlem så får du 30% på din nästa försändelse med samma kod… HANNAH. Det är även fri frakt och ingen bindningstid.

Kram ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Kollagen för bättre hud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men gud vad du är pinsam. Vad sägs om att promota sånt som är kollagen -STIMULERANDE isf verkningslöst kollagen? Och allt bara för att tjäna några kronor.

  Svara
 • Seriöst tror du verkligen på den dyngan? Naturligtvis så har det ingen effekt!! Du är vacker och duger precis som du är utan fejk produkter

  Svara
 • Förstår att ni haft det mysigt, hade dock för egen del aldrig fått för mig att ens överväga en utlandsresa, speciellt inte till Spanien där smittspridningen ökar, inte heller sitta på ett plan där det inte finns någon social distansering alls. Risken för att bli smittad eller kanske bli kvar om landet stänger ner är alldeles för stor. Man vet ju inte heller vad man ev. drar med sig hem.

  Svara
 • När man googlar om kollagen så säger hudläkare att det tyvärr är verkningslöst. Ska man lyssna på alla ”influencers” som Oslo skin lab köper upp genom att dom får produkterna gratis och vi konsumenter får betala multum genom att använda dom,eller lyssna på hudläkare?

  Svara
 • 🤗 oj vad det såg hårt , stelt och obekvämt ut på båten. Skulle få sendrag och spänna benen och fötterna så där 🤗

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft det underbart 🥰

  Svara
 • Åh vad härligt det ser och vattnet ser helt magiskt blått ut! Drömmigt, njut! 🙂

  Svara
 • Bara att inte köpa om man inte tror på det. Jag tror själv inte på det. Meningslöst att vräka ur sig onödiga kommentarer. Vilket vatten där ni var 🌊 Vilka snygga naglar du har Hannah 💅 Jag fixar mina också ca en gång i månaden om inte oftare. Love it ♥️ Jag som är så tjejig av mig. Hur känns det att vara över 40? Hamnade du i någon 40års kris? Jag är själv där om några år. Njuter av mina 30+ ☺️🥰 Stor kram på dig snygging 🌹

  Svara
 • Härligt med solsemester, hur var det i spanien nu efter covid-19?
  Bra tips med Kollagen, inget jag har tänkt på tidigare.

  Svara