Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:50 | september 9, 2020

Kvarglömd

Hej min vän. Hoppas du mår bra. Efter många stökiga och tråkiga timmar på olika flygplatser och i olika länder kom jag äntligen hem och landade på Arlanda… men då var så klart min resväska borta, ”kvarglömd” i Tyskland. Så klart 😉 Nåt mer knas var ju bara tvungen att ske. Men fick ett sms att den kommer fram sent ikväll.

Känns som allt jag behöver ligger i den. Hela min necessär med krämer, hårgrejer och allt. Sommarkläder har jag dock ingen användning för 🙂

Men så länge jag är hemma hos dom här töserna så löser sig allt.

Nu är allt som det ska igen.

Stor Kram ♥️


8 kommentarer



8 kommentarer om “Kvarglömd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allt löser sig alltid. Det vet jag av erfarenhet. Så även med din väska fina du. Inget problem egentligen men såklart surt att den blev kvarglömd. Din blogg är så underhållande ???? Love it ???? Det gör ju inte saken värre att du är så snygg ???? Haha, jag med min snygghets igen ???????????? Sköt om dig fina ♥️

  Svara
 • Hej!! Vilket äventyr ni ha varit med om! ???? tänkte bara fråga dig vad du använder för krämer & sånt till ditt ansikte..Du verka ha en sån fin hy! Kram & ha en fin kväll. ❤

  Svara
 • Tack Millan ???????? Gjorde en IG-Tv på Instagram men min hudrutin. Scrolla ner på mitt IG så hittar du allt. Kram

  Svara
 • Åh cookie är ju sötaste! ♡

  Svara
 • fina Hannah!
  en ytlig fråga men håller du förresten att spara ut håret igen? Du passar lika bra i båda, bara nyfiken vad du trivs bäst i?

  Svara
 • Jag trivs bättre i längre så nu får det växa. Vill inte ha lika långt som jag hade tidigare mer som jag har nu. Det var lite som att klippa lugg. Trivs bra i början och sen ångrar man sig 🙂

  Svara
 • ska precis (tror jag) klippa av det en bit jag med och vet nästan av erfarenhet att jag kommer känna exakt som du haha. Härligt i början och sen får det växa igen 🙂 sköt om dig!

  Svara
 • Vilken otur ???? välkommen hem igen till Sverige och vackra Sigtuna ❤️ Mysigt och komma iväg ni ser ut till och haft fantastiska dagar i Spanien ???????? så glad för din skull Hannah önskar verkligen dig allt gott i livet / Kram från Skåne ☀️

  Svara