Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | september 10, 2020

Vägra höst

Hej vacker. Allt väl idag? Jag börjar sakta men säkert förlika mig med att hösten är på intåg. Tycker det är lika jobbigt varje år. Älskar hösten men när övergången från sommar till höst börja närma sig så får jag alltid lite ångest. Man ska ta in alla utemöbler, inte kunna dricka kaffet i morgonsolen på altanen, blött och slafsigt och trist, barnens cyklar står i skjulet och leken från gatan tystnar. Men när alla träden väl är röda, brandgula och vackra DÅ mår jag bra igen 🙂

Sen får gärna vintern och massor av snö komma också. Kör på bah!

Idag är det iaf fint sensommarväder (vägrar skriva höst 🙂 ) och nästa vecka ska det bli 20 grader varmt. Altanen är dock rätt deppig nu. Alla kuddar ligger i vardagsrummet och den ser bara trött ut.

Men lite mysigt ändå med mitt vindspel som klingar i vinden. Hör du?

Här ligger både Kakan och kuddar.

Igår kväll lagade jag en god linsgryta till mig och tjejerna. Den är så god! Har lagt upp receptet tidigare men HÄR! hittar du det igen.

Jag kryddar min portion med massor av cayennepeppar och chiliflakes.

Efter middagen låg vi i sängen och tittade på Idol. Vi har kommit lite efter och hade några avsnitt att ta igen.

Gos.

Liv har varit hemma igår och idag. Hon känns inte som sitt pigga vanliga jag och många är sjuka i skolan. Lika bra att ta det säkra före det osäkra.

Var rädd om Dig.

Stor Kram ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Vägra höst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spelar du wordfeud?

  Svara
 • Jag har precis som du jätte svårt med övergången, ångest över ”sista” badet ”sista”…..håller på så men så plötsligt tycker jag det är underbart med höstens klara luft, fina färger och stickade tröjor.
  Jag planterar ljung i mina utekrukor, tänder ljus ute, har ett bord som tål att stå ute hela vintern som jag gör fint med höst och vinter växter först ljung sen granris och ljuslyktor. Älskar att ha fint på altanen även när det inte är sommar????Skönt att ni kom hem till slut.
  Kram till dig

  Svara
 • Min terrass såg likadan ut när vi kom hem efter sommaren, trickset är att göra den ”höstfin”. Jag köpte buxbom (som är vintergröna) i krukor, planterade om träd och köpte stora Krysantemum. Terrassen blev fin och grön igen och sommaren känns inte över än, ett litet tips bara 🙂 Ps. tog 2,5 tim totalt med inköpen 🙂

  Svara
 • Har Kakan alltid halsbandet på sig inomhus? Det skulle jag ta bort asap
  Sen skulle jag aldrig ha ett halsband runt min hunds hals.

  Jag har alltid haft sele från Hurtta, denna är grym:
  https://www.granngarden.se/hundsele-hurtta-y-sele-vadderad-svart/p/1244434754200

  Den är mycket bättre än ett halsband runt halsen. Bättre för nacke och rygg.
  Skulle du vilja att någon drar dig i ett halsband? Nähh tror inte det. Det gör lika ont för hundar som på människor.

  Svara