Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:54 | september 18, 2020

Där ska skåpet stå

God kväll vacker. Hoppas du har en fin kväll.

Här har maten precis dukats undan och jag har satt mig i soffan. Har bett barnen att köra TikTok och galna lekar med skrik och hopp någon annanstans än just där jag är. I sina egna rum eller ute i skogen kanske?!

Hur kommer det sig att barnen alltid ska vara exakt där man är och då menar jag inte myskvällar och chill utan när dom har så mycket energi och låter som en hel cirkus på crack?! Speciellt när man själv är helt dränerad och varenda ljud startar världskrig inom en.

Skrik, spring, dansa och lek av er SEN kan vi mysa här 🙂

Tack för pepp. Dagen började ju skit men blev lite bättre eftersom. TV-teamet kom med energi och med syrran blir det alltid några extra skratt.

Lånade en tröja av Liv som jag tyckte passade mig perfekt. Weird and Wacky.

Blev ett kul inslag i en dokumentär.

Sen la jag upp träskorna på bordet, drack en kaffe i den trötta men värmande solen. Höstlöven yrde och jag njöt av att bara sitta där innan barnen skulle lämnas och hämtas på aktiviter.

Satt och funderade på att det är dagar som igår och idag som jag ska passa på att göra dom där samtalen som jag alltid skjuter på. Ringa när jag är på dåligt humör och vågar stå upp för mig själv, säga ifrån och vara tuff 🙂 Eller möta typer face to face som varit elaka och lära dom vart skåpet ska stå. Ja du fattar 😉

Nu har jag det iaf gött. Godis och lite tid här inne.

Snart är det dags för Idol och massor av mer onyttigheter här på sofflocket med flickorna.

Vad gör du ikväll?

All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Där ska skåpet stå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Lite nyfiken bara…..🤔
  Är det en reality på G med er igen?
  Eller vad är det för inspelningar ni håller på med?
  Ha en fin helg 😍

  Svara
 • Bra Hannah!
  Jag ringer alltid jobbiga samtal när jag är arg eller sur, varför förstöra mitt glada humör med sådant.
  Du ska se att det snart känns bra! En otrevlig känsla försvinner alltid och dem ska du inte spara på. Spara istället de glada stunderna.
  Kram

  Svara
 • Kom just hem från kvällsjobb inom åldringsvården..

  Svara
 • Jaha, så trevligt. Var det nåt mer du ville berätta?

  Svara
 • Hannah frågade ju vad vi gör i kväll!

  Svara
 • Ni är riktiga hjältar som tar hand om våra äldre släktingar!
  Ha en riktigt fin helg!

  Svara
 • Fina du ❤ Skönt att dagen kunde vända till det bättre. Älskar att läsa din blogg och du verkar vara en sån mysig person.
  Ha en så härlig helg du bara kan, kramar Ankie ❤

  Svara
 • Hannah gör det du måste så själen får ro. Känns alltid bättre efteråt ❤
  Vissa saker sorterar bort sig i slutändan ❤

  Svara
 • Hannah gör det du måste så själen får ro. Känns alltid bättre efteråt ❤
  Vissa saker sorterar bort sig i slutändan ❤

  Svara
 • Jag skulle också visa var skåpet ska stå till en del människor. Men sen tänker jag att det är bäst att det rinner ut i sanden… Det är det bästa och smartaste enligt mig. Varför visa dessa småsinta människor att man blivit kränkt av deras fula beteende!? Vissa människor kan man tyvärr inte få mycket utav… Ha en fantastisk helg vackra du ♥️🌹✨

  Svara
 • Ibland är det faktiskt bättre att tala om vad man tycker. Dels att det kan va bra och rensa luften och dessutom visa vederbörande att man inte är någon slagpåse. Riktiga vänner gör inte en illa de respekter.
  Trevlig helg till er alla

  Svara
 • 🙈

  Svara
 • Dina bilder lägger sig över texten ofta vet inte varför hur ser du det? kram fina du o ha en fin lördag

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Jag vet att jag är för ärlig ibland men det är för att jag är sådan och att jag gillar dig!
  Önskar dig allt gott!
  Ser att du är en gottegris som jag! Haha!
  Kram Dennis

  Svara
 • Men,så jävla trött på människor som inte har med vårt liv att göra.0/zero,respekt för så onödiga kommentarer/tyckande.kram&ha en bra helg

  Svara