Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | september 19, 2020

långlördagsfrukost

God kväll vacker. Hoppas helgen rullar på fint för dig.

Här hemma går den i härligt slapp-sunk-lunk. Pyjamas hela dagen i stort sett 🙂

Igår kollade vi på Idol och gick och lade oss. Trots att vi somnade innan midnatt sov vi ändå länge. Vid 10 väckte Kakan mig så vi smet ut en promenad och sen gjorde jag en riktigt brakfrukost åt oss.

Jag bakade scones och lagade äggröra, vitabönor samt bacon. Vi tog sen en långlördagsfrukost. Ännu ett va mina hittepå-ord men en härlig lördag är lång med en lååång frukost 🙂 man sitter alltså länge vid bordet och pratar och äter… och hade jag haft en hederlig tidning så hade jag läst den och pappret hade gett det där trivsamma prasslande ljudet varje gång jag vände blad.

Massor av smör är det enda rätta enligt mig.

Livan hade en fotosession med mig och Vida busade på golvet med Kakan. Minns du den här härliga pyjamasen?! Den brukade vara mer rosa men med sex år på resåren och hundra tvättar är den mer urtvättad i färgen… men lika skön och passande. “Need more sleep”

Liv har hängt med kompisar hela dagen och jag och Vida tog oss en promenad nere vid vattnet.

Det är nog den sista lördagen man kan sitta i solen och forfarande känna sommarvärmen. Man får passa på att njuta.

Gött!

Har så mycket städ och tvätt att ta itu med men jag vägrar. Det får bli en annan dag. Nu tänker jag ha en skönt helg utan några måsten.

Lite så här 😉

Men jag vill slänga mina resväskor istället där all min tvätt ligger. Hatar att packa upp.

En gång efter en resa till Indien så packade jag inte upp väskan på ett år (!!??) Det var bara ”indiska kläder” så inget jag använde men ändå. Som sagt, hatar att packa upp resväskor.

Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “långlördagsfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å glass på Våfflan👍🤗

  Svara
 • Var är de snygga jeansen från??😍😍

  Svara
 • Din hund är verkligen söt <3

  Svara
 • Varför red ni utan hjälm?

  Svara
 • Lägg ner !!!

  Svara
 • Kakan är så söt 💖

  Svara
 • Jag öppnar väskan så fort jag kommer innanför dörren o lägger i tvätten el garderoben .. och sen är det gjort ! Skulle få spel och låta den stå men det är jag det !🤓

  Svara
 • Så fina foton 🙂 på ett av fotona på vattnet ser det ut som en ljusängel…tack för fin blogg <3

  Svara
 • Alltid med oss ♥️

  Svara
 • Var hat du köpt din helt fantastiska pyjamas 😊? Tack för en fin blogg 💗

  Kram Sara

  Svara
 • Den köpte jag på butik Fiorella här i Sigtuna. Dessvärre är det säkert sex år sedan. Kram

  Svara