Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | september 21, 2020

Loppisjakt

God måndag min vän. Hoppas helgen varit fin och att din måndag börjar på bästa sätt.

Jag ska strax fara in till stan på jobb och sen skynda hem och lämna Kakan hos ”frissan”… men först ska jag svepa i mig min andra kopp kaffe.

Vår helg har verkligen varit bra. Igår lekte Vida med Julia och kusinerna Charlie och Louie hela dagen så jag och Liv fick en dag på tumanhand.

Så välbehövligt och viktigt. Det var väldigt längesedan vi hade det. Svårt att få till det när man är ensam. Så igår var vi båda två tacksamma och Liv sken som en sol.

Hon vill fixa om lite på sitt rum och tapetsera en väggen med gamla LP-skivor och dess omslag, planscher, och bilder. Ska bli vårt höstprojekt.

Så igår tog vi en loppis-dag. Vi satte oss i bilen och körde på måfå och svängde av så fort vi såg en loppisskylt 🙂

Man älskar ju loppisar.

Vilken nostalgi! The Pinks (mina stora idol som liten) Carolas Steg för Steg, Michael Bolton och Absolut Music. The Pinks fick följa med mig hem 🙂

Nästan lika nostalgiskt för mig som denna CD-skiva.

Detta omslag prydde jag som 17-åring. Såg att en tjej hittat den på vinden och la upp på sin story på IG förra veckan. Jag svarade henne att det var kul att se det och fick till svar att hon gärna skickar den till mig. Så nu har jag även den här gamla ”godingen” hemma 🙂

Sen tog vi ett matstopp och fyllde på med energi.

Kul hade vi!

Igår var en stor dag för Mio och William. Mina stora pojkar.

William och hans fina tjej Bella skrev kontrakt på sin första lägenhet i stan som dom kommer flytta in i tillsammans om några veckor. Dom är som gjorda för varandra. Är lyckligt att mycket löst sig på ett bra sätt… och att se sin son kär och lycklig samt tagit steget in i vuxenlivet med jobb och egen lägenhet gör mig glad, och det känns gott i hjärtat.

Och Mio då! Jo, han kom inte in på det gymnasiet han önskade förra året. Men fick höra att om han pluggar upp sina betyg så kanske det skulle finnas plats andra året. Han har pluggat, kämpat, skrivit brev, ansökt och inte gett upp… vilket resulterade i att igår fick han börja på SSHL dit han längtat tillbaka och trivs så bra. Ge aldrig upp helt enkelt. För det gjorde inte han. Han tog tag i det och lyckades. Jag är så stolt!

Så grattis till mina högt älskade pojkar ♥️

Var rädd om dig.

Stor Kram ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Loppisjakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att det går bra för killarna 😀👍vad jobbar william med?

  Svara
 • Så glad för dina pojkars skull. I synnerhet för William som jag känner en sådan närhet till pga liknande situation med min känslomässigt (icke)närvarande pappa:/ Bella är lika godsint som dig. Så jag förstår Williams val;-) Det måste kännas underbart i mammahjärtat ditt. Stor kram från ett regnigt BCN på väg till min älskade pojkvän i Paris.

  Svara
 • Vilket loppis var ni på
  Jag älskar loppisar
  [email protected]

  Svara
 • Har William tagit studenten?

  Svara
 • Ingen har tagit studentexamen sen 1968 eftersom det avskaffades då ! Dom går ut gymnasiet , blir så trött på denna ” låtsasexamen ” som alltså inte funnits på länge.

  Svara
 • Vilken bitterfitta du är då Marie! Min son tog studenten i juni alltså gick ur gymnasiet! Tänk att det ska gnällas av folk direkt man ställer en fråga till Hannah eller till någon annan som har blogg! Fattar inte vad det är med folk?!

  Svara
 • Viktigt med egen mammatid. Vilka viktiga steg för killarna och så bra att han kämpat för en plats där han vill gå. Vad står SSHL för?

  Svara
 • Googla det

  Svara
 • Så kul för William o Mio 😀 du ser Hannah efter regn kommer solsken ☀️ Kul o mysigt med lite egentid med Livan
  jag minns att du alltid hade det när barnen var mindre , loppis är inte riktigt min grej är ingen direkt samlare 😅 men sen tror jag visst att man kan hitta många fina fynd vilket ni gjorde / Ha en fin Måndag ❤️

  Svara
 • Men wow, GRATTIS till kilkarna💫💫Har William tagit studenten eller nästa sommar?

  Svara
 • Hannah har redan svarat att han valde att avsluta sina studier och börja jobba istället och därför inte tog studenten.

  Men att landa ett jobb, lägenhet och en fantastisk tjej på kort tid är grymt jobbat och världen ligger öppen för William nu. Grattis! Det går alltid att plugga upp det man missat senare. Så gjorde jag med några ämnen pga skoltrötthet och jag känner många andra framgångsrika människor som också studerat på Komvux eller vad det nu heter idag. Ha ha! Politikerna brukar regelbundet byta namn på verksamheter för att ”modernisera” (med samma eller försämrat innehåll..)

  Det är så fina barn du uppfostrat Hannah! Kram

  Svara
 • Vad duktigt av Mio, att han har kämpat på och nått sitt mål.
  Jag älskar loppisar och kan inte behärska mig när jag kommer in i sådana mysiga butiker och gamla lador. Blir köpgalen. Härligt med återvinning.
  Kram

  Svara
 • Riktigt kul med loppis, man hittar alltid något

  Svara
 • Så roligt för dina fina killar🌹
  Jag blir avundsjuk när jag ser dina bilder från loppisen🙂 Jag älskar loppisar och brukade gå så ofta jag kunde i Stockholm, flyttade nu i höstas till en mindre stad och här finns endast en liten återvinning med lite möbler.
  Har även varit i din mammas second hand affär som jag tyckte så mycket om.
  Längtar till vi flyttar tillbaka till Stockholm och jag får återuppta min helg-hobby.

  Svara
 • Men åh, The Pinks! Mina idoler oxå! Har en cd med dem, och även lagt till dem i en av mina spellistor på Spotify!
  Heja Mio, vilken kämpe!
  Min son, som oxå heter William :), fick kämpa sista året på högstadiet för att komma in på gymnasiet.
  Jobbade på som satan, fast vi märkte inget! Men när betygen kom, vilket jobb han måste ha gjort! Så han kom in på gymnasiet, går nu andra året och stortrivs!

  Svara