Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:42 | september 22, 2020

Texter

Hej vacker. Här började morgonen med psykisk magont. Var tvungen att göra ett jobbigt samtal som jag grämt mig över. Men när det väl var klart så släppte allt. Det var inte alls så jobbigt som jag skrämt upp mig själv för… och så brukar det ju oftast vara, så varför lär man sig aldrig att sluta må dåligt över saker som inte är så farliga.

Bara att ta tag i dom där hornen.

Har jobbat intensivt med syrran, Martin och Leif sen tidigt imorse och kom nyss hem.

Martin, Jag och Leif aka Papa Liif 🙂

Kakan hängde med och fick träffa syrran Addi och Sten.

Jag älskar musik och för mig är en riktigt bra låt inte bara själva musiken utan det är texten. En bra text gör hela låten. Är man typen som inte lyssnar på texterna så missar man ofta storheten med låtarna, enligt mig.

Jag kan nog texten till alla låtar som finns… med viss saltning. Men jag är iaf en text-tok och vet vad varenda låt handlar om. Vet exakt vilken låt jag ska lyssna på och sitta i bilen och skrik-sjunga med i varenda en om jag är glad, ledsen, arg eller party.

Den här är så galet bra. Lyssna på texten.

Ibland kan man ju inte riktigt höra vad dom sjunger men då brukar jag direkt kolla upp dess exakta lyrics. Finns ju en hel del låtar från då man var liten vars text är något heeelt annat än vad man trodde.

Jag hade en pojkvän som på riktigt trodde (och t.o.m blev ovän med mig för att jag sa att det var fel text) att Celine Dion sjöng ”My hot dogs goes oooon” istället för ”My heart Will go on”. Han sa att det var amerikansk slang för nåt.

Hot dogs känns så där romantiskt, men lite passande för mig och körvarna 🙂

Här har du en till låt som jag kör på repeat på hög volym och sjunger mig hes.

Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Texter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det finns en så otroligt vacker låt om att få hjärtat krossat i tusen bitar som jag använt ”vid behov” som fått mig att fulgråta i min ensamhet på kammaren (jag rekommenderar inte att lyssna på den på tunnelbanan vid hjärteorg).

  Texten är så spot on för oss som haft en relation där kärleken funnits vid uppbrottet, men att man inte var rätt för varandra i slutändan.

  Googla fram texten och läs den samtidigt som du spelar låten.

  Patrick Watson – Broken

  Svara
 • Det ska jag göra så fort barnen somnat. Behöver gråta ut ikväll 🙂 Tack för tipset Sara ♥️

  Svara
 • ????

  Svara
 • Hot dogs..
  fnissar fortfarande okontrollerat.

  Svara
 • Håller helt med. Min dotter är handikappad och svårt sjuk, men jag försöker inte tänka för mycket eller bli ledsen, bara att köra på. Men ibland måste man släppa ut. Hemma själv (ovanligt) lyssnar jag på Nangijala med Rasmus Seebach eller Ängeln i rummet med Eva Dahlgren. Då gråter jag, men torkar sedan tårarna och mår bättre.
  Kram.

  Svara
 • Hej Hanna. Vet en tjej som gick och sjung fel i många år till Jose Felizianos Feliz Navidad. Hon sjung Realese mam and dad.???? Har alltid undrat varför den va så populär till jul och så sorligt. Hahaha . Vad vi skrattat åt det. Kan ju aldrig höra den längre utan att sjunga så.

  Svara
 • Texten är superviktig för en låt! Jag är som du, ”kan alla texter” och retar förmodligen galla på alla är jag sjunger med eftersom sångröst inte tillhör min talang.

  Svara
 • Min familj fnissar fortfarande åt att jag trodde att han hade tagit med sig urnan ut på en åktur och ställt den bredvid bilen.
  ”Där borta vid bilen, har jag lagt min far…”

  Svara
 • Helt rätt att ta tjuren i hornen direkt <3

  Svara
 • En klassiker är ju Stayin alive, som misstolkas till Stena Line!
  Jag är oxå en sån som kan bryta ihop av viss låtar. Hade en liten depperiod för nån vecka sedan, mycket som händer runt omkring. Råkade då lyssna på Celine Dion ”It´s allcoming back”, bröt ihop fullständigt.
  Packade ihop kontoret och åkte till stranden och satt o fulgrät hela eftermiddagen, mannen kom efter jobbet och vi gick fram o tillbaka o pratade o pratade. Blev en fin kväll till slut!
  Två bra låtar man kan vråla till ensam i bilen är Stad i ljus och Gabriellas sång!

  Svara
 • Haha, bråkade han för det?! Fniss.
  Så många som behöver gråta ut till musik. Kanske kan en sväng i vår vackra höstnatur hjälpa? Kram

  Svara