Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | september 23, 2020

Cykelmiddag

God morgon min vän. Allt väl?

Jag sitter i tystanden och äter gröt och dricker kaffe. En lugn och skön morgon innan jag ska kicka igång och skriva. (Eller när jag började skriva till dig gjorde jag det. Nu har det gått två timmar och jag är på språng 🙂 )

Dagen kommer gå i ett känner jag redan nu men det gör inget. Lika bra att köra på när man kan.

Får ta mig en kaka till kaffet. Liv bakade nämligen kolakakor igår.

Hon gillar verkligen att baka och laga mat. Tänkte fråga henne och kompisarna om dom vill göra en sån där cykelmiddag någon helg. Alla står för de olika rätterna och så cyklar dom mellan förrätten, varmrätten och desserten. Kan nog bli skoj.

Får väldigt ofta frågor om mitt smink, krämer mm. Har visat mina favoriter förr men om du missat så kör jag igen 🙂

Min favorit bland foundations är Bare Minerals. Den är tunn och lätt, täcker lagom och ger en fin glow och blir inte ”spacklig”. Smälter in i huden och ger en naturlig look.

Den finns i flera olika nyanser. Det bästa är egentligen att ha två, en ljusare och en mörkare för sommar och vinter och däremellan kan man blanda dom till en perfekt ton.

Jag har TAN 7 som passar mig bra nu men om några veckor behovet jag en ljusare nyans. HÄR! hittar du den.

Gillar man inte flytande foundation så är denna Wonder Powder från Make Up Store ljuvlig! Den kan man iofs och ha över Bare Minerals. Love It!

Jag har nyansen Gobi. HÄR! hittar du den.

Jag brukar köpa MAC bronzingpuder men efter att ha tappat två stycken, och dom är dyra, så ville jag hitta ett billigare alternativ. Hittade dessa från Isa Dora som jag tycker har bra pigment och minst lika bra.

Nr 44 är mer highlight-bronzing som jag sveper över kindben, panna och haka när allt sitter på 🙂

HÄR! Hittar du den.

Den här kan man ha i hela ansiktet och göra lättare contouring med. Fräsch och fin brun färg. HÄR! hittar du den.

Läpparna. Mina läppar och jag är beroende av att alltid ha något på… och största favoriten som varit med i många år är Clarins Instant Light.

Nr 02
Nr 01

Dessa är mina favvofärger men även dom finns i massor av olika nyanser. HÄR! hittar du den.

Sen den oändliga frågan ”vilken mascara använder du?”. 🙂

Brukar ha lite olika men den som är absolut bäst är denna från Clinique. Borsten är liten, den ger längre fransar, separerar och sitter som berget. Fäller inte och blir svart runt ögonen och tas bort med 38 •C vatten.

Lash Power hittar du HÄR!

Magi för huden. Varje morgon när jag tvättat ansiktet och innan serum och ansiktskräm så sveper jag dessa pads från Exuviance över mitt ansikte. Återfuktar, rengör, doftar gott och ger galet glow. Beroendeframkallande 🙂

Bara att den heter Morning Glow talar ju för sig själv. HÄR! hittar du den.

Kroppen då?! Jag har aldrig duschat eller badat, så länge jag kan minnas, utan att ALLTID smörja in hela min kropp. Där är jag inte lika fast vid ett speciellt märke. Så länge det doftar gott och gör huden len och mjuk så är jag nöjd. Just nu har jag iaf snöat in på Rituals. Finns så många härliga dofter och krämen har härlig konsistens. Man behöver knappt parfym då huden ger ifrån sig en svag fräsch doft hela dagen.

Den här samt den vita (Cherry blossom) och den röda (Ayurveda) är favoritdofter. HÄR! hittar du den med hela kitet.

Kram ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Cykelmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Liv måste prova att strö lite flingsalt över kolakakorna innan hon sätter in dem i ugnen. Det blir så galet gott!

  Svara
 • Tack min vän det är bara fint här i Skåneland ☀️ lyser och tro det eller ej men 24 gr står termometern på helt galet den 23 September … men inte mig emot
  Så duktig Liv är både pizzan och kakorna ser ju så gott ut 🤗 dom där padsen måste jag köpa så tack för tips ❤️ Önskar dig en härlig lilllördag 🥂

  Svara
 • Kolakakor är galet gott.
  Gröt är med min morgonrutin

  Svara
 • Älskar Rituals produkter beroendeframkallande 😊 jag har exakt samma favoriter som du Hannah jag brukar köpa och ge bort som present istället för en blomma 🥰

  Svara
 • Älskar oxå Rituals produkter. Har bara den vita och röda hemma men nu måste jag även lukta på den blåa känner jag. 🙂 Deras duschkräm är en favorit hemma även hos barnen 🙂 så mjuk och skön.

  Svara
 • Vilken färg brukar du ha mot vinter tid på din bare mineral foundation? Jag har också tan på sommaren men hade förmodligen också behövt en ljusare mot vintern. Men synd och chansa för många gånger 😅

  Svara