Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | oktober 18, 2020

En ljus idé samt lite vemod

God söndag min vän. Har du en skön helg? Hoppas det.

Jag och Liv har sovit ut och ätit brunch här hemma. Det har bara varit hon och jag då Vida sovit över hos sin bästis Julia.

Vi två har verkligen haft det mysigt.

Igår kväll åt vi middag i sängen 🙂 Har skaffat TV i sovrummet. Något jag saknat. Tycker det är så skönt att ha det. Ligga kvar i sängen och slötitta på Nyhetsmorgon under helgen eller som igår ta det steget längre och äta middagen där. Men det senare får mer bli ett undantag.

Liv har gjort den perfekta brickan på träslöjden till oss så den invigde vi även igår.

Pricken över i:et.

Igår var det en stor dag men även vemodig och lite konstig. William flyttade hemifrån igår. Han och hans fina flickvän Bella fick nycklarna till sin lägenhet på Söder. En mysig liten lägenhet som är det stora klivet in i vuxenlivet på riktigt.

En stor grej för oss alla. Jag vet att det är ett bra steg och något som kommer få många bitar att falla på plats och mycket kommer bli bättre. Men det är ändå lite av en sorg, känns iaf lite vemodigt i hjärtat. Men vi kommer nog ses mer framöver om inte annat på ett trevligare sätt än sura miner över disk och tvätt överallt i sovrummet och det ständiga tjatet. Det blir en omställning för oss alla.

Jag och Liv hjälpte dom att köra flyttlasset härifrån. Mest bara kläder men även en kasse, lite av ett startkit, fylld med alla saker som behövs. Vår inflyttningspresent.

Allt från tandkräm och diskmedel till ljus och basvaror till skafferiet.

Grattis William och Bella! Älskar er ♥️

I fredags var William och Bella hemma och tog hand om Liv och två av hennes kompisar så jag fick en kväll med mina kompisar. Nu är nog det ett minne blott framöver tyvärr 😉

Jag fick en ljus idé att bjuda in mina tjejkompisar här i Sigtuna på en ljusstöparkväll.

Ewa som driver butiken Ombobat här i stan och hennes man Stefan har en liten stearinljusfabrik där dom bästa ljusen kommer ifrån. Hon har sålt dom i sin butik under många men nu tagit över hela produktionen.

Dom anordnar små events för, som oss ett tjejgäng, för familjen eller företaget där man bjuds på god mat och dryck samt att man får stöpa och färga ljus som man sen får med sig hem. Så mysigt och roligt.

Tessan, Sandra, Ewa, Viktoria, Helena och jag. Det ligger mitt ute på landet här i Sigtuna. Haga Gård vackert beläget med ängar som omgivning och man tar sig dit genom en lång allé.

I väntan på taxin 🙂

All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “En ljus idé samt lite vemod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt ni hade det ???? härligt att sova ut och det behövs ibland ????

  Svara
 • Lite kul med brickan… min son är född -74 och han gjorde också en bricka i slöjden????som jag fortfarande använder????

  Svara
 • Kul att du ser mkt gladare ut nu än för tex ett år sen ♥️♥️♥️ Du ser, det vänder till det bättre. Alltid. Kram på dig Hannah ????

  Svara
 • Återigen en perfekt helg. Du skrev i senaste inlägget att du är trött på det men å andra sidan BIDRAR du tyvärr en stor del till de. Allt är så perfekt hos dig hela tiden. Vem kan relatera egentligen? Inte jag iaf.

  Svara
 • Då blandar du ihop Hannahs blogg med någon annans! Hur många ggr har hon inte skrivit hur ledsen, frustrerad och trött hon är på olika saker som sker i hennes privatliv! Men hon skriver också om bra saker som hänt och när hon är glad. Är det deppighet 24 timmar om dygnet du är ute efter, eller?

  Svara
 • Du bör nog se över ditt eget liv om du blir sådär upprörd över att Hannah har haft en fin helg när hon under lång tid skrivit att hon kämpar, är ledsen och att det händer jobbiga saker. Herregud, Hannah (och många fler såklart) är värda tusentals fina helger!

  Svara
 • Att flytta direkt hemifrån och ihop med sambo är kanske inte så lätt.
  Man behöver bo själv först men din William är kanske mogen för sin ålder.
  Hoppas det går bra, kram.

  Svara
 • Hej
  Nu får du inte tycka att jag är elak o komma med pekpinnar Hannah.
  Förra veckan skrev du att allt va jobbigt och att du på fredan bara skulle ha lugnt och bara mysa.
  Varför inte bara ta en helg och vara hemma. Förra helgen va ni väl oxå iväg. Kanske behövs en helg och inte göra något då slipper du stress.
  Man får klaga och tycka livet är jobbigt, men då måste man dra ner på tempot. Kanske får man hoppa över vissa roliga saker och stå över träffa sina vänner. De finns kvar. Om jag har en jobbig vecka som de är just nu så vill jag bara med min sambo och inte träffa någon.
  Så Hannah dra ner på mycke och stressa mindre.
  Lena

  Svara
 • Hahaha så du menar att hon ska följa dina pekpinnar om hur hon ska leva sitt liv???
  Bara för att du är här och läser hennes ”dagbok” så känner du ju troligtvis inte henne, och hon känner troligtvis inte dig så vad får dig att tro att hon vill att en främling i kommentarsfältet ska tala om hur hon ska leva???

  Svara
 • Nu va det säkert inte så Lena menade . Vardagen är ju inte alltid en dans på rosor men Hannah känner väl att hon vill dela med sig det som känns bra.
  Hon har barn och det är ju naturligt att hon vill hålla dem utanför.
  Det allra mest privata är ju något hon vill hålla för sig själv och det måste vi respektera.

  Svara
 • Jag tycker om din blogg, du verkar vara en varm, rolig och härlig person. Jag tycker också om att du vågar vara ärlig om att livet inte alltid är så lätt. Att du går igenom tunga perioder osv. Jag fattar det, förstår att det är jobbigt att vara mycket själv med barnen. Men om jag nu ska få dig att lyfta blicken lite, uppskatta – är kanske om jag nämner att du är iväg på SÅ mycket roliga saker både med barn och väldigt mycket utan barn. Sånt som många inte är närheten av under hela sitt liv. Om du bara räknar sista helgerna så har du varit iväg själv på resor, galej nån dag varje helg. DET är nog mer än många av oss andra, både vi med sällskap och dom som är ensamstående. Så vad jag vill säga är att du får såklart tycka det känns tungt ibland men glöm inte allt det andra roliga du är med om och att du faktisk är iväg på en hel del eget Hannahmys. Sen säger du ofta att du är själv med barnen, men jag tycker det verkar som tjejjorna och Mio har väldigt närvarande pappor också! Ställ än mer krav på dom om du känner att du inte mäktar med.
  All kärlek till dig!

  Svara
 • Så sant! Håller med! ❤️

  Svara
 • Håller helt med????

  Svara
 • Tack. Men tyvärr är inte min blogg mitt Liv. Det är en liten glimt. Hade du ens vetat hälften av vad som hänt och händer hade du aldrig skrivit din välmenta kommentar om mitt Hannahmys och allt positivt. Brukar ofta poängtera det i mina inlägg: Det här är en blogg inte mitt liv och hoppas dom flesta förstår det. Tyvärr väger skiten som händer och skitstövlarna mer än det gulliga och glada Du läser. Men som sagt alla förstår tydligen inte det. All Kärlek tillbaka.

  Svara
 • Vilken fin bricka!
  Allt gott

  Svara