Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:39 | oktober 20, 2020

Vinterlandskap

Hej min vän. Hoppas att din vecka börjat på bästa sätt och att du känner dig vid gott mod.

Jag har fixat mycket här hemma. Täckt över utemöblerna, sorterat och gjort ordning i mitt enda lilla förrådsutrymme. Blev lite mer plats nu när William flyttade. Apropå det så sågs vi redan igår på en mysig och trevlig lunch 🙂

Upptäckte att jag tagit fel pressening till fel möbler när jag redan knutit hårda knutar och fixat. Den stora skulle så klart vara över den stora möbelgruppen. Men orkade inte göra om och göra rätt. Bättre än inget skydd alls 🙂

Nu är det verkligen kallt. Frosten låg som ett tunt täcke över allt imorse. Dags att ta fram dom riktigt varma vinterkläderna. Hoppas så på mycket snö i vinter… Vill ha ett vinterlandskap à la norr i jul.

Har tränat i mitt lilla hemmagym i vardagsrummet, tagit långpromenader med Kakan och jobbat med boken samt planerat inför höstlovet. Min vecka har börjat bra tycker jag. Känner mig lite trött men sover rätt dåligt på nätterna tyvärr.

Lite känslan innan morgonkaffet 😉

Försöker hålla en god och fin ton här i min blogg. Vara en varm och glad plats för dig som är intresserad av det som händer i min vardag, gillar kläder och smink, recept, ups and downs och mycket däremellan. Man kan så klart inte få alla att gilla den man är eller det man skriver men vill att du som gör det ska tycka om att kika in här.

Jag tycker det är kul när DU ibland även berättar om dig och din vardag.

Som jag ofta skriver så är detta en glimt in i mitt liv. Toppen på isberget 🙂

Dom flesta förstår det men inte alla dessvärre.

Jag tycker så mycket om att ha min blogg och fortsätta dela med mig av glimtar ur livet. Tänk att jag skrivit i stort sett varje dag i över 12 år.

Sen jag var 30 år och hade Liv i magen. Känns som jag levt ett helt liv sedan dess när jag tänker tillbaka.

Tänk att den här lilla tjejen blivit så stor. Min Liv.

Igår hjälpte hon och Molly mig att panta. Skönt att bli av med den där tomburkssamlingen.

Var i Märsta och gjorde min laserbehandling för att bli av med hår härochvar. Inte många behandlingar kvar nu. Fort går det och känns ingenting. Helt klart värt det för att slippa raka sig livet ut 🙂

Lovade fina Elisabeth som lasrar mig att tipsa om att hon har grymma erbjudanden varje vecka på salongen. Det är redan bättre priser där än inne i stan men med veckoerbjudanden så blir det ännu bättre.

Nu är det halva priset på hela ben samt rygg. Ryggen är inget för mig men kanske en tidig fars dag-present till nån som har en Wolverine där hemma 😉

Nu kommer barnen hem och det är dags för mellis och sen köra till dansen.

Vi hörs.

Kram ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “Vinterlandskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej🌺Det är inte kul när man inte mår bra, men du skall veta att din blogg om ditt mående har hjälpt en närstående till mig💕Tack för att du delar med dig💕 En sak som jag tänkt på en del: Du delar med dig av ex. vilken mascara du använder, men jag hade velat att du utvecklar det med ”hur;et”. När du stryker på ex mascaran, hur lång tid väntar du med nästa lager? Hur håller du ”penseln” ? Underfransar? Osv….Det finns utvecklingspotential (som alltid) och affärsutveckling är kul💚Ha en skön dag🌺Kramkram🌺

  Svara
 • Tänk att jag följt dig sedan du fick Liv.. Känns inte så länge men insåg -hur- länge det var nu när du skrev det 🙂
  Fortsätt blogga som du gör. Vi är många som uppskattar det!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Vill bara skriva att vi är nog många som bara läser och inte lämnar en kommentar. Jag har läst dig sedan du väntade Liv och det känns som jag nästan känner dig. Jag förstår att ditt riktiga liv inte är som i bloggen, helt underbart att få ha sitt eget andningshål och få skriva vad man vill. Fortsätt med det. Jag tror att de flesta förstår att verkligheten är annorlunda, men det är vi som lämnar kommentarer.
  Under tiden jag läst dig har jag fått mitt tredje barn, hon fyller 10 om en vecka:). Jag har sedan skilt mig (ingen rolig historia alls). Roddat tre barn, häst, eget radhus och dubbla jobb… nu sitter jag här i nytt hus med ny kille och gravid igen😱. Har gått igenom massor och känt som du beskriver så många gånger, och livet fortsätter med event på helger, resor, roliga saker med och utan barn, men känslor som ledsamhet, ilska, frustration och annat kan faktiskt vara med en även där. Även om man kan skratta och ha det bra så behöver inte det betyda att är toppen ändå. Du har rätt till alla fina känslor ❤️
  Kram från en annan Hanna

  Svara
 • Bra skrivet ❤️ Tyvärr är det vissa läsare som inte har förstånd att förstå detta…

  Svara
 • Hej 💞 har också läst din blogg sen du började och tycker att den är den bästa bloggen. Jag hade också sömnproblem efter mina båda höftoperationer , sen började jag lyssna på olika poddar och nu sover 💤 jag bra , det är så avslappnande så man somnar ! Ha det bra fina Hannah 😍

  Svara
 • Jag har följt dej i alla år. Är en äldre kvinna. Tycker du balanserar innehållet i bloggen bra. Du har fyra barn i olika åldrar som du måste respektera och gör det också. Att läsa din blogg är gratis så jag har väldigt svårt att förstå de som gnäller. Att läsa är inget tvång.

  Svara
 • Hejsan. Älskar att läsa din blogg och även din systers. Har följt er många år och får mycket igenkänning på många av dina inlägg, av att ha många barn och full rulle😊. Till något du skrev i ditt inlägg. Du skrev om din hemma träning. Nyfiken och behöver lite tips och inspiration på träning som är lätt att ta till i en vardag när man inte orkar iväg till något gym. Vore kul om du berätta vad du brukar köra för övningar. Har ont i rygg och nacke ofta och var precis till naprapaten. Har nog väldigt svaga muskler både i rygg och mage efter 4 barn, så behöver nu ta tag i detta, att stärka min kropp. Något vi tjejer oftast kanske glömmer är att styrketräna som min naprapat sa. Känner igen mig idet då jag oftast promenerar och springer. Hoppas du får en fin kväll. Ta hand om dig 🧡

  Svara
 • Ett tips är att följa Naprapatjonas på Instagram, han har många bra tips på rörelser som stärker kroppen.

  Svara
 • Tack för tipset 😊✨

  Svara
 • Jag tecknade mig på ett onlinemedlemskap på kwix, vet att det fortfarande cirkulerar rabattkoder på det också så det kostar typ drygt 100 kr/månad och det finns rätt mycket olika typer av pass att välja på varje dag. Tycker det varit kanon!

  Svara
 • Ja din blogg är super ♥️♥️♥️ Gillar dig skarpt. Skit i alla negativa kommentarer och fortsätt som du alltid gjort 🤩 De som förstår förstår ☺️ Kram på dig going 💕

  Svara
 • Vilken snygg jacka! Får man fråga var den kommer ifrån?

  Svara
 • Den är från https://www.fabletics.se/hannahgraaf 👌🏻

  Svara
 • Oj vad länge jag har följt din blogg insåg jag nu 😅 Började följa dig när du bloggade på Mama och hittade även nya bloggar genom sig som jag inte slutat läsa sedan Bloggfamiljen-tiden. Om jag minns rätt nu 😉 Men visst var både Starwoman och Matplatser på din portal? Nimiis också ☺️

  Måste erkänna att jag började läsa din blogg av nyfikenhet. Främst för att min bild av dig (förlåt!!) var ”dum blondin” men den fördomen försvann illa kvickt! Älskar att följa din vardag som mamma likt mig själv men även lite glam och glamour ibland 🤩 Hoppas på att få läsa många år till. 💛

  Svara
 • Du är väldigt duktig.

  Svara
 • Jag tycker du skriver så fint o ärligt.

  Svara
 • Vet inte hur länge jag följt dig, men länge är det 😊 Mitt första minne är att ni bodde litet – tror jag – o ett foto var taget på några blå, typ IKEAkassar (?) Undrar om ni kanske var på gång att flytta? Tror nämligen att det mesta var packat.. Minns du?

  Svara
 • Jag fick förslag om att ta Magnesium på kvällen. Var skeptisk, men ärligt det är sån skillnad.
  Great Eath har en hög dos magnesium och funkar bra för mig. Värt att testa kanske?

  Svara
 • Insåg att jag med följt med i mååånga år 😀 tycker du har alltid haft en bra blandning, därför man håller fast.
  Förstår inte heller alla dom som gnäller o smutskastar, livet är för kort för de så skit i dem 🤗❤️

  Svara
 • Hej!

  Jag har läst din blogg ända sen du började skriva den! Jag älskar hur ärlig du är, att livet inte är bara guld och gröna skogar. Du är en helt underbar person och jag hoppas att du kommer blogga många många år framöver!❤️

  Svara