Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:49 | oktober 21, 2020

Beiga toner

Glad lille-lördag min vän. Allt väl.

Vad mörkt det var imorse. Sån skillnad bara på ett dygn. Nu kommer mörkret smygande. Mysigt ändå för jag tänder ljus i hela köket så fort jag vaknat, dukar fram frukost och väcker flickorna. Sen så fort det skymmer och blir mörkt igen så tänder jag ljus överallt, snart dags för kaminen att brinna rofyllt och värmande också.

Tände ett av mina egenstöpta igårkväll.

Vida ville ha ett i sitt fönster också.

Kakans favoritplats. Alltid uppe på kuddarna.

Igår blev det ugnsbakad falukorv med potatismos. Gött mos.

Hur mysigt?! Älskar min säng och sovrum. Nu med TV där också så är det svårt att slita sig 🙂 Fick nytt bäddset av mamma i samma toner som resten av rummet. Så sköna. Nytvättade också så det doftar ljuvligt.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Beiga toner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vart kommer de fina stenarna ifrån med fyrklöver och hjärta i guld? Såå fina! Hälsningar Johanna

  Svara
 • Åh dom är så söta. Lyckostenar. Köpte dom på en liten blombutik i Tyresö Centrum. Kram

  Svara
 • Så söt din vovve. Och så passar hon in i inredningen oxå ☺️

  Svara
 • Allt måste matcha 😘

  Svara
 • Tycker att det varit mörkt länge redan.Mörkt när kommer från jobb och mörkt när far nästa morgon..

  Svara
 • Ett litet tips Hannah om flickorna vill ha ljus på sina rum utan att va orolig att något ska hända. Det finns väldigt fina ledljus som är jättefina
  Bara ett tips 🙂

  Svara
 • Så vackert hem du har Hannah ♥️♥️♥️ Ser mysigt ut. Du har så mycket att vara tacksam för på tal om tacksamhet i ett inlägg längre ner. Sen verkar du vara en så god medmänniska o vacker är du också 😍 Önskar dig en god natt 💤😴

  Svara
 • Tack för en fin blogg 😍 och vilken fin kulör du har i sovrummet, vet du vilken ncs kod det är? 😀

  Svara
 • Visst är det mysigt med TV i sovrummet, jag älskar att ta långa lediga sovmorgnar och dricka kaffe och mysa i sängen. Idag blir det hundpromenad i blåst, grilla gott kött med blomkål och andra tillbehör. Blir nog pommes också om jag känner dottern rätt. Mysa inomhus och tända ljus.

  Svara
 • såå mysigt du/ni har det var kommer dina fina kuddar i från? kram du vackra

  Svara
 • Så mysigt och rogivande hem du har Hannah ❤️ Känns som balsam för min själ ha en fin Torsdag / Kram på dig 🥰

  Svara
 • Åhå vad jag förstår dig! Jag har barn som är 5månader, 3 år och 5 år och herregud vad jag älskar dom men de ger mig verkligen grått hår 😜 den lilla är mammig och ammas så kvällarna spenderas med bebis i famnen, gärna till en bra serie! Jag vill tipsa om Suits på Netflix 😀 ja det bra, ville bara titta in och säga hej.

  Svara