Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:22 | november 4, 2020

En bra lösning

Nu börjar det bli kallt. Det verkligen småbiter i kinderna och jag vill bara mysa ner mig i soffan under en varm filt. Ta ett fotbad, lägga en ansiktsmask och bara rå om mig själv.

Och det är viktigt. Inte glömma bort sig själv, som man lätt gör.

Något som jag inte tummar på är min dagliga rutin att ta The Solution från Oslo Skinlab. Jag är som du nog redan vet noga med rengöring, serum och krämer. Tar hand om min hud på bästa sätt. För det hände nåt när jag fyllde 40, det kom som ett skov av åldrande. Huvva.

Inte för att jag tycker det är jobbigt att åldras men jag tycker inte om att jag inte hänger med riktigt i svängarna 🙂

Men men det är bara att acceptera men för den sakens skull så behöver man inte strunta i att ta hand om sig själv.

Jag tar kollagen-pulvret The Solution varje dag. Jag vill boosta min hud inifrån, fylla på med det kollagenet som jag tappat med åren. Det ger ett glow, minskar fina linjer och ger det där lilla extra. Allt vi stoppar i oss påverkar kroppen och huden och detta kollagenpulver påverkar huden, på hela kroppen på ett bra och naturligt sätt.

Från insidan ut.

Vill du också prova The Solution så får du nu 60% rabatt på sin beställning om du blir medlem. Beställ ditt paket på osloskinlab.se och ange rabattkoden HANNAH i kassan, eller klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet. Sen kommer din ask med kollagen i brevlådan, varje månad så du inte missar en dag av boost. Ingen bindningstid så du kan avsluta när du vill.

Ta hand om dig ♥️


2 kommentarer2 kommentarer om “En bra lösning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kollar på livesändningen av USA valet och kikar samtidigt in på din blogg. Diggar din blogg mer dock ???? Den är mer underhållande ???? Fin halsduk i förra inlägget. Kram från moi ⭐️

    Svara
  • Har ätit i en månad nu och trodde inte jag skulle märka ngn skillnad, men tyvärr har min hud blivit mycket mjukare och inte alls så torr som jag normalt alltid är. Så nu blir jag tvungen att fortsätta ????

    Svara