Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | november 17, 2020

Zombie

God morgon min vän. Sitter i vanlig ordning med min kaffekopp efter att ha fått iväg barnen till skolan.

Här ska det planeras inför jul. Måste ha något gott att fokusera på nu när mycket känns så mörkt.

Ska sitta med syster idag och jobba om allt vill sig.

Pussy Power-kaffe och en Treo får starta dagen.

Gårdagens middag bjöd på mycket grönt…

… ännu lite mer grönt och lax med fetaost. Så gott att vi äter det minst en dag i veckan. Kanske också beror på min dåliga matplanering 🙂

Nej, nu är det jag som börjar med matkasse i veckorna! Punkt slut.

Kakan ligger på stolen bredvid mig och sover. Lika trött som jag är mest hela tiden.

Vad är det här med att konstant vara trött?! Får panik av att känna mig som en zombie och inte blir det bättre av att det är så mörkt. Huvva.

Får bli en till stark kaffe och sen ta tag i dagen.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


31 kommentarer31 kommentarer om “Zombie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du inte börjar varje dag med Treo, det kan i längden vara livsfarligt. Dessutom kan man få magsår av dem. Extremt vaneblidande om man använt varje dag en tid. Vet en som fått gå på missbruksenheten för avvänjning.

  Svara
 • Såklart inte! Väldigt sällan jag tar en Treo, Men idag fick det bli en då jag hade migrän i veckan och har lite känningar kvar som gnager.

  Svara
 • Jag har precis som dig Hanna, och när migränen ger med sig och ”bakis” känningarna visar sig är Treo den bästa medicinen.
  Hoppas din dag blir bra ändå.

  Svara
 • Jag blir ofta väldigt trött efter migränattacker. Kanske det som gjort dig lite utmattad.

  Svara
 • Den där laxen såg god ut. Vad äter ni till och har du recept?

  Svara
 • Du har gått igenom mycket som varit omvälvande, hela världen är omvälvande med Corona dessutom så: omfamna det och acceptera det – istället för att bli stressad över det. Låt det får ta tid att komma i balans och var snäll mot dig själv. Gör minst en må bra sak varje dag – bara för Hannah. Om du förstår hur jag menar.Vi får alla ta allt i lite slow motion nu. Inget jag gillar. Men det är bara att gilla det läget nu. Jul blir det ändå – och fantastiskt initiativ du och din syster tar. Sysselsätt dig med planeringen av det så försvinner tankarna lite.

  Svara
 • Tack Agneta. Jag vi får alla ta en dag i taget och hålla modet uppe. Stor kram!

  Svara
 • Så fint och klokt.
  // Helena

  Svara
 • Tror det är årstiden som gör att man känner sig så in i bänken trött?! Känns som jag kan sova mer eller mindre hela tiden såhär års… Det vänder nog med ljuset 😂

  Svara
 • Måste vara årstiden. Men snart vänder det 😆 Gäller att tänka positivt 😁

  Svara
 • Jag försökte få med familjen på att vi skulle äta lax igår men icke de tvär vägrade. Jag får helt klart laga mat till mig själv ikväll och lax får det bli. Ha en fin fin tisdag

  Svara
 • Eller så får dom laga sin egen mat!? 😉

  Svara
 • Prova ljuslampa på morgonen och flytande DVitamin. Har hjälpt hela vår familj. Kram

  Svara
 • Saknar du inte att ha en arbetsplats att gå till, kollegor o de rutiner som ett ”vanligt” (hoppas att du förstår hur jag menar) arbete ger? Tänker utifrån dina inlägg att du har behov av just rutiner för att må bra. Men vad vet jag, vi är ju alla olika. Själv är jag mkt tacksam för min arbetsplats och kollegor speciellt i dessa tider när jag inte kan träffa mina vänner och min familj (förutom de jag bor med).

  Svara
 • Ja trött ja 💤 Snacka om att man inte kommer upp ur sängen på morgonen när klockan ringer 😴 Dessutom har jag haft sömnapné och det gjorde att jag var extra trött. Höll på att ta knäcken på mig. Men nu har jag det inte längre. Har inga andningsuppehåll i sömnen längre. Kunde gå några sekunder att jag inte andades i sömnen. Usch för sömnapné! Tack Gud att det blivit bättre… Kram på dig goa Hannah ♥️💋

  Svara
 • Vart är din grå stickade hoodie köpt?☺️

  Svara
 • Hm, vilken tänkte du på? Har ingen stickad grå hoodie 🧐 Kram 😘

  Svara
 • Prova D-vitamin tillskott. Jag tycker att det hjälper en hel del under denna mörka tid.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Ja jag är också trött min trötthet beror nog mer på utarbetad härligt när man kan ta en rejäl återhämtning. Men har insett att jag jobbar för. 05.00-21.00 varje dag må-söndag hm inte undra på att man är trött. Ska vi byta ? Jag har aldrig tid för fest,sitta och dricka kaffe lugnt på morgonen ,boka frossa så där bara utan allt måste planeras noga och långt i förväg kanske skulle ta ledigt och bara vara som du så härligt…du kanske har för lite struktur vi byter 🤗🤔

  Svara
 • Skönt ändå att du har tid att läsa bloggar☺️

  Svara
 • Ja har 30 minuters rast enligt lag 🤗vad brände till i dig Lovisa var väl inget i det jag skrev ? Då måste något ha träffat som jag inte hade en tanke.Skulle verkligen vilja byta med Hanna aldrig någon stress och fix med sig själv ,resa ofta mm. absolut en ärlig känsla. Sen sist Lovisa är inte bloggar till för att läsas ? Vad stod det på Hannas mugg du kan väl läsa 🤗

  Svara
 • Allt är inte glam med att vara Hannah,ingen av oss som följer vet hur det är, och här skriver hon dessutom att hon känner sig låg. Att tävla med henne om vem som har det värst å vilja byta? Tror du Hannah ”tar ledigt”sitter å fikar hela dagarna? Nädu…Hon liksom alla andra måste jag å försörja sig o h influensers har det lika skitjobbigt som kulturarbetare å musiker nu ,för allt ställs in, å de är att betrakta som egna företagare så kaffekoppen hos dem, ja det är nog sällsynt nu. Är personligen tacksam för anställning som inte påverkas av Covid!

  Svara
 • Agneta och andra sura tanter Alltså på ren svenska vad fan får man skriva utan att det ska vridas och vändas. Klart att Hannah lever ett glam liv om man ser till stress nivån i livet ja åter igen jag vill byta med Hannah just nu , just nu skulle jag velat bara vara hemma dricka min kaffe kopp , gå till frissan innan utväxten är nästan i topparna bara jaha idag vill jag bli lite ompysslad , krypa upp i soffan jag kan säga att min soffa är som fabriksny inte många minuter i den inte..så Agneta det var en känsla inte kritik. Sen det sista jag vill slippa kärringar som bara kacklar det vill jag också

  Svara
 • Vad jobbar du med?

  Svara
 • Har eget företag sedan jag var 17 år och Jobbar nu mest med sociala medier, Skriver en bok, TV, fotojobb… ja allt möjligt inom min bransch.

  Svara
 • Det vet jag ju, läser din blogg varje dag😊 Min fråga var till Madde som jobbar 5-21 mån-sön, vad har man för jobb då?

  Svara
 • Jaha 😆😁 Stor Kram till dig Anna ♥️

 • ”Bara vara som du…” Är bara du som kan ändra, ta ansvar för ditt liv. Att du jobbar 05-21 VARJE DAG låter helt omänskligt. Tonen i ditt inlägg är inte hjärtligt direkt…

  Svara
 • Kan vara biverkning ifall du tar nån medicin .

  Svara
 • Hej fina du!
  Om du känner dig onormalt trött och orkeslös, be att få kolla dina blodvärden. Bla järn och ferritin är en oerhört vanlig orsak till onormal trötthet OCH orkeslöshet.

  För övrigt, fortsätt vara du! Du inspirerar ❤
  /Kram

  Svara
 • Skulle så gärna vilja ha receptet på laxen 😋 undrar vilket sköljmedel som är din favorit? Tack för en underbar blogg 🥰

  Svara