Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:59 | november 18, 2020

Nybäddat

God kväll min vän. Hoppas att du haft en fin dag.

Jag har stortvättat och precis bäddat rent i alla våra sängar. Känslan att krypa ner nyduschad i rena väldoftande lakan kan vara den bästa som finns.

Tycker det är så äckligt när man lägger sig i sängen med kläderna på. Det är förbjudet att ligga i mina sängkläder med kläder som man haft på sig hela dagen i skolan. Usch, det kryper i kroppen av bara tanken på allt snusk som kommer på lakande där man sen ska ligga med naken hud.

Är det bara jag?

Dagen har gått i ett. Möte hos syrran med planering mm och så har vi tagit lite bilder till vårt julschema. Ska bli så kul att ro detta i land. Jag tror och hoppas på att vi får glädja många som behöver sällskap och julklappar på julafton.

Började min dag med vörtbröd till frukost. Det MÅSTE vara russin i också annars är det inte lika gott och så massor av smör och hushållsost på.

Kakan. Min skugga.

Hur härlig är min nya stickade cashmerepolo?! Påminner mycket i om min grå i modellen. Den har jag fått många frågor om men tyvärr är flera år gammal och finns inte att få tag i. Så denna är ett bra alternativ och finns även i en snygg mörkgrå. Nästan exakt likadan bara att denna är skönare då det är cashmeeeere 🙂

Jacka från JOFAMA (man kan även ta bort ”pälskragen” om så önskar) , polotröja ARKET som du hittar HÄR! Jeans ACNE och bootsen är vansinnigt snygga och sköna från Plainvanilla.se.

Nu ska jag köra ett kort träningspass här i vardagsrummet och sen natta barn och mig själv.

Stor Kram ♥️


32 kommentarer32 kommentarer om “Nybäddat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men wow vad vacker du är! Vad är ditt knep, du strålar ju alltid 🥰 En annan ser ju ut som en påse bajs i dessa hemmatider 😂 Å jag håller med, ajabaja med kläder i sängen!

  Svara
 • Lite smink piggar upp den mest glåmige även i soffan 😁😘

  Svara
 • Håller med! Absolut inte barn med skolkläder i sängen 😵

  Svara
 • Håller med. Här får ingen lägga sig ens oduschad under mina sängkläder 😁

  Svara
 • Jag hittar tyvärr inte polon 😅älskar goa varma polotröjor köpte precis en ursnygg på Biskopsgården dyr som pocker men helt helt underbar Kram till dig Hannah ❤️

  Svara
 • Klicka bara på länken som jag lagt under bilden fina Marita 😘😘

  Svara
 • Tack Hannah 🙏🏼 hittade den nu 😘😘

  Svara
 • Håller med men framförallt ska strumpor av och bytas efter skola/fritids…uuurk..

  Svara
 • Fin du är och fina fransar! Är det Cliniques mascara du använder? 🙂

  Svara
 • Tack! Använder tre olika beroende på vilken som är nyast 🙂 Clinique är nr 1 sen gillar jag den från Benefit samt Xlash. Alla dom tre har så bra borstar samt ger volym. Kram

  Svara
 • Jag lägger mig inte ens i sängen med mjukiskläder jag haft hemma.. Vill ha den helt ren. Lite märkligt egentligen, för katter och hundarna hoppar upp och ner i sängen konstant och det bryr jag mig inte om. Jag måste på riktigt byta sängkkäder dagen efter om jag inte orkat ”duscha bort” dagen innan jag lägger mig.

  Svara
 • Samma här! Alla i familjen måste duscha innan man lägger sig, samt byta strumpor och tvätta händerna efter skolan. Trodde jag var ensam om detta! 😅

  Svara
 • Jag tänker likadant. Inte lägga sig på sängen efter en arbetsdag. Bara med pyjamas i sängen. Känns bäst så o fräschast. Kram going ♥️♥️♥️

  Svara
 • Nämen nu tycker jag väl att ni går lite för långt. Allt med måtta eller hur.😀
  I hemmiljö bör man väl ändå kunna få känna sig bekväm med att gå och typ vila middag med myskläderna på.Det är ju ingen mer än du som bestämmer om sängen.
  Trevlig torsdagskväll till er. Va rädda om varandra i dessa tider.

  Svara
 • Låter jobbigt att ha så strikta regler krong detta som många av er läsare verkar ha. Baciller och bakterier är inte farligt, även om det ”känns” ofräscht. Jag och min bror har vuxit upp väldigt ”chill” om man säger så, duschade högst var tredje dag, tvättade aldrig händer när man kom hem, tvättade aldrig frukt innan man åt osv. Min mamma hade inte en sjukdag på 20 år, varken mamma eller pappa blir sjuka mer än någon gång varannat år, jag var sjuk senast för fyra år sedan. Ingen av oss har allergier. Just sayin 🙂

  Svara
 • Lite skit rensar magen fick jag alltid höra😊

  Svara
 • Inte ett dugg jobbigt! Jag tvättar händerna ordentligt och sköljer min frukt. Har inte varit sjuk på över fem år. Anekdotisk bevisföring när den är som bäst 🙂

  Svara
 • Men har man överkast är det ju ok att ligga på sängen. Själv byter jag om till myskläder hemma. Det bästa jag vet.

  Svara
 • Nej gud, du är långt ifrån ensam! Mina barn får inte ens gå in i huset med strumpor från skolan 😏😅 helst vill jag att de duschar och byter om direkt så att man kan mysa runt sen bara! Funkar ju bara de dagar de inte ska iväg på träningar el träffa kompisar😉Tyvärr märker jag att många inte ens lär sina barn att tvätta händerna, inte ens i corona tider 🥴

  Ditt matbord är så fint, var kommer det ifrån?

  Svara
 • TACK, jag trodde jag var ensam om detta. Man får gärna ligga på min bäddade säng med en filt över sig, men aldrig krypa ner under täcket med sina vanliga kläder 😬
  Vet att min svärmor tycker att det är så konstigt att hon inte får sitta på vår obäddade hotellsäng när vi bor på hotell tillsammans och hon kommer in på vårt rum och slår sig ner på sängen. Jag får nästan panik 😂

  Svara
 • Håller fullständigt med, inga kläder i sängkläderna. Ovanpå ett överkast fine, men verkligen inte under. Lukten av skola på kläderna.. Värsta tänkbara att detta skulle hamna i min säng 🙈
  Alltid dusch innan sängen! Maken håller inte med, men han får hålla sig på sin sida 😂

  Svara
 • Alli 😂😂😂samma här

  Svara
 • Hej fina,
  Så skönt med nybäddat. Bästa känslan. Åh jag har haft en liknande Jofamajacka på 90-talet. Blev nostalgisk när jag såg den.

  Trevlig helg,Cina
  https://cinaslivsstil.wordpress.com/

  Svara
 • Ha…hos oss får man ta av sig skolkläder i tvättstugan direkt vid hemkomst, och byta till hemmakläder. Samma med jobbkläder. Vägrar låta springmask, löss och annat som fastnar på öven kläder komma in i soffor och sängar. Alla skolkläder tvättas i 60 grader. Resultatet är noll löss, noll springmask, noll magsjukor …fast det kan vara tur också, men jag väljer att tillskriva min ”anala klädstrategi” liiiite cred i alla fall. 🙂

  Svara
 • Käranån då så farligt är det inte. Men man lägger sig ju inte under täcket med kläder men att lägga sig i sin egen säng ovanpå är skönt med pläd om sig för lita vila. Passar ibland liten vovve så klart får hon också ligga hos mig.

  Svara
 • Jisses va det blev mycket tänk hur vi bädda o sover i rena lakan.
  Lite oväsentliga frågor kan jag tycka i denna värld vi sitter i.

  Svara
 • Men oj tänk att så många har så strikta regler 😅 själv älskar jag också nybäddat (bästa känslan!) men är så härdad efter många år med svårt sjukt barn att energin aldrig ens skulle finnas till att fundera över sådant och inte heller möjligheten. Alla utgår ifrån sin egen verklighet, inget konstigt med det, blev bara överraskad att barn tom måste byta strumpor efter skola, aldrig hört innan 💜🙈

  Svara
 • Vörtbröd är så gott! Håller med dig om att det ska vara russin i 🙂

  Svara
 • Hej du underbara människa!
  Vill bara kika in och säga att du förgyller mina och många andras dagar med din ärliga och härliga blogg. Idag skiner solen och det blir till att gå en långpromenad med hundar och sedan göra pepparkaksdeg. Den doften sen i huset…mmmmm.
  Har upptäckt att många har börjat adventspynta i sina fönster mycket tidigare än vanligt. Jag tror vi alla längtar efter ljus och mys. Fortsätt ha en fin helg.

  Svara
 • Älskar nybäddat! Har förmånen att få sängkläderna manglade, bästa! Här är ni verkligen olika du och syrran som har barn med både godis & mat i sängen.

  Svara
 • Saknar dig Hannah 😅🥰😘 förstår så klart om du har fullt upp

  Svara
 • Skitsnygg jacka ju 🙂

  Svara