Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | november 23, 2020

Julandan

Hej vacker. Hoppas du mår bra. Förlåt för min frånvaro. Har behövt att stänga ner några dagar. Bara lägga undan allt. Har varit skönt men har saknat dig 🙂

Allt är bra iaf. Så bra som det kan vara när allt känns uppochner.

Har fått dille på att steka lingongrova med ägg och tomater med massor av chiliflakes. Äter det typ till både frukost, lunch och middag. Sen kan man ju slänga på fetaost, babyspenat… och annat gott för att få det mer ”matigt”. Ett enkelt och gott tips samt att det känns fräscht.

Tycker man äter så mycket när man är hemma mest hela tiden. Jag går konstant och kikar i kylen och skafferiet efter nåt att tugga på trots att jag varken är hungrig eller sugen på nåt. Mer tristessäter.

Vi tänkte börja julpynta här hemma i veckan. Liv har tjatat på det sen ett par veckor tillbaka. Så varför inte?! Vi får ju inte julen ihop i år så vi kan lika väl börja fira lite tidigare och vinna juletid tillsammans.

Har tagit fram det iallafall vi kan sätta igång. I helgen blir det julbak, glögg och julmusik på hög volym med några nära vänner och våra barn.

Det ser jag framemot. Väcka the christmas spirit i mig 🙂

Kram ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Julandan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Maten piggar upp i dessa tider. Brukar också äta smörgås med god topping på mornarna. Går från jobbet och hemmet då är det extra härligt att man kan laga mat och baka på kvällarna, ger sannerligen värme i själen och gott är det också:) Ska baka en mjuk pepparkaka och lite advent bullar i veckan.

  Svara
 • Så härligt. Här började vi julpynta för ca två veckor sen. Inte en dag för tidigt ✌️ Haha. Älskar allt som hör julen till… ♥️ God natt fina 💤😴

  Svara
 • Du skriver så fint!
  Och du är en fantastisk person med Fina barn! 🌺🌹

  Svara
 • Hej! När jag cyklade genom stan igår på väg hem från jobb och bor i Halmstad så tyckte jag att jag såg först din som William och sen din dotter Liv?
  Läser din och din systers blogg . Var ni på besök eller är jag helt väck haha…

  Svara
 • Ja, det är lika bra att försöka mysa till det lite extra, tidigare i år.👍⭐🎅🌲🌟🎄🎄

  Svara
 • Samma här går ständigt och öppnar skafferiet efter något att nagga på. Självklart kan man börja julpynta redan. I år är ju allt som det är så det är väl bara att tagga julen redan nu. Må så gott

  Svara
 • Kan höra och ana mellan raderna att du går igenom något riktigt personligt och svårt?
  Som sagt ingen spekulation eller stalker tendenser från min sida….
  Gillar ditt fina sätt att formulera dig när du bloggar, heja dig och ditt fina sätt att blogga, vara offentlig men ändå kunna behålla ditt privata.
  Hoppas att det ordnar sig med allt som är svårt, vill egentligen bara säga att du är en fantastisk mamma.

  Svara
 • Jamen BRA Hannah – nu har du gjort saker för dig själv – fortsätt så! Du behöver inte vara online stup i kvarten. Ta paus.Perfekt med att fira jul nu i förtid. Ni får ju skapa nya traditioner nu. Och de behöver absolut inte bli sämre för det.Här går julmusiken på repeat nu. Grannarna har satt upp julljusstakar och stjärnor men dit har jag inte nått ännu. Men det märks ju helt klart att folk är hemma mer nu. Husen kommer aldrig vara så välstädade och husdjuren aldrig någonsin lyckligare än nu. Vi behöver massor av ljus nu så” bring it on”Men bortsett från det så är det naturligtvis – öken. För alla. Och då är jag ändå van att vara hemma mycket. Kan inte tänka mig hur det är för dem som är vana att resa och träffa mycket folk. Men man får vara glad för det lilla nu – att vi slipper intensiven. Att nära och kära klarar sig bra.Det måste man tvinga sig att tänka när man tycker det är trist. Att det kan bli så mycket värre.

  Svara
 • Så fint skrivit av dig Agneta 🙂

  Svara
 • Kärlek till dig Hannah 🥰😘

  Svara
 • Hoppas du mår bra, du är privat med vissa grejer i livet o det förstår vi. Sunt❤

  Svara
 • Så gott det ser ut! Det är aldrig för tidigt att pynta 🙂

  Svara
 • ”I helgen blir det julbak, glögg och julmusik på hög volym med några nära vänner och våra barn.”

  Varför? Träffa bara människor som du bor med, sa statsministern i söndags…

  Svara
 • Hon har sagt upprepade gånger att dessa familjer umgåtts tätt under hela denna tid och i princip ser dem som en stor familj.

  Svara
 • Hade statsministern sagt att man kunde välja 5-10-15 personer att umgås tätt med under denna period hade jag köpt det argumentet. Tyvärr sa han något helt annat. Vad i ”människor som du bor med” är svårt att förstå?

  Svara
 • Alla bor inte med människor, även statsministern förstår att vi måste få träffa andra vuxna. Jag har min utökade familj och kommer naturligtvis fortsätta träffa dem trots att vi inte delar kudde. Vilken Löfven har sagt att jag (och vi) får. Är det jättesvårt för dig att förstå?!

  Svara
 • Bor man själv kan mam välja 1 eller 2 vänner att umgås med, inte mer. Det sa hsn tydligt i sitt tal. Bor man tillsammans med barn/sambo så är det dom man ska umgås med. Inte svårare än så!

 • Det svåra är att jag som ensam då får ha en eller två vänner att träffa, men det gäller ju också att dessa vänner bor utan barn/sambo.

 • Jag blir också lite förundrad. Tycker inte om att gnälla på folk, men varför ska det vara så svårt att ta till sig informationen som ges? Inte ens ett tal av statsministern verkar hjälpa. Är man ensam kan man välja en, högst två vänner att träffa. Men du har ju familj… Om alla hittar på egna regler är det klart att vi aldrig får slut på detta.

  Svara
 • Sänder Dig en stor kram, pepp och styrka från Medelhavet. Känner att du behöver det! Kyrkan och naturen ger dig sinnesro. Du är en fantastisk mamma och människa, Hannah. Glöm inte det!

  Svara
 • För första ggn i mitt liv så reflekterar jag om varför jag firar jul. Det är nog läget som det är antar jag. Jag är inte kristen och tror inte på saker som gud t.e.x. Så varför ska jag fira något jag inte tror på? Ska bara tända ljus, äta gott och ta de lugnt i all välmening och sända ut massor av kärlek till folket och inte till gud eller Jesus.

  Svara