Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | november 25, 2020

Kärlek

Hej min vän. Det finns verkligen ingen finare kärlek är den till djur. Så ren och oskuldsfull, trogen och äkta.

En människa som inte är fin med djur är en dålig människan helt enkelt.

Tycker det är så viktigt att låta barn få lära känna katter, hundar, hästar… ja vilka djur som helst för att få empati och kärlek till djur. Då blir dom bra människor.

Älskar att se dom här två tillsammans. Det är nåt speciellt mellan dom. Kakan lägger sig bara så här med Vida. När jag vill gosa ligger hon kvar någon enstaka minut innan hon tycker det blir för varmt lägger sig en bit bort. Men hos Vida kryper hon alltid upp så här och somnar och sover och myser länge.

Det är kärlek det.

Kram ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad jag håller med dig Hannah!❤️Det är verkligen så som du skriver….så viktigt….barn och djur????????❤️ Sååå fina de är, Vida o Kakan❤️ Tycker mycket om att läsa din blogg, du skriver så varmt o fint o man blir glad av att titta in här! Bästa bloggen!!!❤️❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Jag håller med miley cyrus, man kan inte säga att man älskar djur om man äter kött, då älskar man HUSdjur, inte djur. Så man kan vara fin med husdjur, det e ju bra 🙂 Det är inte ett klagomål, det var fint skrivet, men gäller ju husdjur , inte djur 🙂 Om man visar barn hur kött görs….

  Svara
 • Varför skulle man visa barn hur kött görs? Exakt vad tycker du är vitsen med det? Du vet absolut inte hur var och en upplever en sådan handling från en vuxen. Då råder jag dig isåfall att vara fullt beredd på reaktionerna efteråt – för tro mig – det kanske inte slutar som du tror – det kan sätta väldigt starka spår – annars är det bara grymt. Den här bloggen är dessutom totalt fel forum för veganism..

  Svara
 • förstår vad du menar, förstår helt att du skriver att det är inte för veganism. Det är väl bra att vara ärlig mot barn, och visa hur djur behandlas i köttindustrin. De säger om slakterier hade glasväggar skulle ingen äta kött. Det är väl inget barn som vill se djur fara illa och även värna om deras planet som de ska ha till sina barn också .

  Svara
 • Här står jag mellan 2 st bra människor som skriver logiskt och fint. Detta med djur är svårt, kram ????

  Svara
 • Håller med! Jag har två underbara hundar mina ögonstenar ❤️❤️Så glad att ha dem o deras sällskap i dessa mörka tider!

  Svara
 • Sådana som dig kan jag bli jävl… trött på ????finns säker något forum som du kan diskutera detta på / Ha en bra dag

  Svara
 • Åh vad fina dom är! ❤️ Vi håller på att titta på hund till oss. Barnen vill så gärna ha, jag med❣️ Tittar på raderna lhasa apso eller chihuahua.

  Från vilken kennel är er kakan köpt?

  Allt gott!

  Svara
 • Vilken fantastisk bild. Håller med dig, jag litar inte på människor som inte tycker om/är snäll mot djur. Ha en fortsatt fin dag

  Svara
 • Alla har ju inte möjlighet att växa upp med djur (beroende på ekonomi eller allergi kanske).
  Måste säga att jag aldrig varit en djurmänniska, har alltid sökt mig till att hjälpa människor både privat och inom yrkeslivet (arbetar med hemlösa och utsatta kvinnor) – så mig kan man sannerligen inte lita ett dugg på skall ni veta ????

  Svara
 • Har läst din blogg i flera år, en mysstund för mig för du verkar vara en varm, hjärtlig och härlig person. Att säga att någon är en dålig person för att man inte gillar djur tycker jag är både kränkande och sårande. Jag har inte vuxit med djur och är dessutom pälsdjursallergiker, detta har utvecklat sig till att jag är både katt- och hundrädd. Inget jag mår bra av och nästan att handikapp i vårt samhälle då det nästan förväntas att djur ska finnas med överallt, både på arbetsplatser och alla andra platser. Det är inte speciellt ni många som tar hänsyn när man säger att man är allergisk eller rädd heller utan får man bara ett nonchalant bemötande eller svar som att ”hur allergisk är du” eller ”hunden är jättesnäll”… det är den säkert men det hjälper inte den som är rädd.. Jag blir verkligen ledsen av det här inlägget och vissa av kommentarerna som följer ????????????????????

  Svara
 • Ibland får man helt enkelt inte ta allt personligt. Du kan väl bara läsa Hannahs ord, inse att ”nej, det där stämmer inte på mig” och gå vidare? Vi människor behöver inte välja att bli kränkta.

  Svara
 • Oj vad många har svårt att läsa vad jag skriver eller iaf tolkar det på olika lustiga sätt. Skriver att det är viktigt att barn får lära sig att känna empati och kärlek inte huruvida slakt av djur och allt annat hemskt som händer går till. Det är ett helt annat ämne för mig. Jag skriver även att människor som inte är fina mot djur inte är bra människor. Man kan väl vara fin mot djur trots att man är allergisk, rädd eller inte haft råd att köpa en katt. Att vara fin mot djur innebär att man inte skadar ett djur. Tex om man är rädd för en katt så undviker man katten inte går fram och sparkar den eller kastar sten på den. För gör man det så är man ingen bra människa. Det är ju ingen slump att massmördare och psykgalningar oftast började sin ”karriär” med att plåga ihjäl djur på olika morbida sätt. Så för er egna skull, sluta läs in så mycket negativt i allt. Det mår man nog bättre av. Hoppas ni som tog så illa vid er nu förstår bättre vad jag menar. Vill ni sen diskutera vidare och vara sura så starta en tråd på nåt annat forum. Kram

  Svara
 • Att ha möjligheten att få växa upp med djur är underbart.
  Som liten kunna bilda och känna ett band med ett djur som blir en trogen vän.
  Utveckla sin empati för en annan varelse och lära sig att kommunicera med ett djur.
  Få öva på sina känsliga tentakler som behövs för att förstå hur andra mår, djur som människor.
  Härligt att se att ni mår så bra med Kakan och att barnen får en sådan fin relation till en hund.
  Kärlek och glädje kommer i olika former här i livet, det är bara att ta vara på dem♥️

  Svara
 • Håller med dig Hannah..du verkar vara en så fin person med bra värderingar och dina barn verkar vara som dig❤️ Jag älskar också djur och får på en gång dåliga vibbar om någon säger att dom inte tycker om dom.

  Svara