Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | november 25, 2020

Xlash och rabatt till dig

God eftermiddag min vän. Nu är det BlackWeek hos Xlash och med det kommer jag bjuda dig på ett bra erbjudande.

Jag får väldigt ofta frågor om mina fransar. Hur dom kan vara så långa osv. Jag har långa i mig själv men efter att jag opererade mig och tog bort min livmoder mm så tappade jag mycket hår och fransarna föll av. Med hjälp av Xlash fransserum så fick jag tillbaka mina fransar och dom blev både längre och tätare.

Wow!

Jag använde det varje kväll i drygt en månad och nu för att bibehålla resultatet så drar jag ett tunt streck, som en eyeliner vid fransraden, en gång i veckan.

Den finns i två storlekar men med samma innehåll och en tunn pensel att applicera med.

Med lite mascara hjälper det så klart att ge ännu mer effekt!

Före mascara.

Efter.

Så med det sagt så vill jag nu ge dig 25% rabatt på hela Xlash sortiment. Där finns allt från detta magiska serum till grym mascara och svalkande eyepads.

Uppge bara rabattkod GRAAF25 och in och shoppa via länken HÄR!

Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Xlash och rabatt till dig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men shit vad du är snygg människa ♥️ Ja, här kan jag inte sova så jag kollar bloggar och instagram… Var ledig igår o tog sovmorgon så nu betalar jag priset. Tur att jag är ledig idag också 😅 Men imon fredag jobbar jag 😊 God natt finis 💤😴

  Svara
 • För er som är skeptiska kan jag säga att det faktiskt funkar. För mig tog det nästan två månader, sen så.
  Men, är man känslig kan det vara lite starkt.
  Mina fransar är väldigt ljusa så jag färgar dem. Behöver inget smink, särskilt nu när jag tatuerat in en eyeliner. I alla fall på sommaren. Nu på vintern behöver man dölja allt rött och blått. 🙂
  Nu har jag köpt samma näring till ögonbrynen och hoppas att de ska växa till sig lite på de ställen jag noppat bort.

  Svara
 • Men gud så bra de där verkar vara 😀 De där måste jag beställa för jag har väldigt korta o inte så täta.. Så de där kommer jag beställa o hur bra som helst med lite rabatt också! <3

  Svara
 • Jag köpte denna produkt då en kompis tipsade tyvärr lärde jag mig en dyr läxa läs på om biverkningar först. Mina ögonlock är nu permanent förstörda med rödblå strimmor. 😓😓😓

  Svara
 • Inte alla som får biverkningar även om det verkligen är supertrist när man råkar vara en av de som drabbas. Tyvärr finns det inget preparat eller kosttillskott eller läkemedel som inte ger vissa personer biverkningar.
  Jag har använt detta serum i snart ett år sedan jag slutade med fransförlängning och har bara positiva erfarenheter. Gav detta till min mamma i morsdagspresent och även hon har fått superbra resultat. Jag passade på att beställa en stor, superbra med lite rabatt.

  Svara
 • Tack för tipset! Jag är ändå lite fundersam till mascaran. Klumpar den ihop sig? Jag vill helst ha fransarna separerade från varandra. Jag är verkligen ingen expert på make up men har några mascaror och en del blir sådär smetiga. Svårt att förklara men hellre att fransarna ser ”torra” ut.

  Svara
 • Borsten är en sån där bra borste som separerar bra. Jag tycker inte den klumpar ihop sig. Ett litet tips är att han en liten mellanrumstandborste för tänderna och använda för att separera när dom klumpar ihop sig. Kram

  Svara
 • Ser betydligt bättre ut innan mascara, du är verkligen vacker utan smink också, kan du inte bara böja fransarna och sätta lite vaselin? Eller en mascara som inte klumpar sig och ser lite mer ”naturlig” ut (eller bara ett lager om du nu sätter på flera och det är därför de blir så tjocka och klumpar ihop sig)? Jag kan varmt rekommendera både Xlash och Xbrow, bägge funkar super och färgar man dem också känner man sig fin även när man är osminkad. Ögonfransar och bryn gör verkligen mycket för utseendet.

  Svara
 • Jag tycker samma att det verkar klumpa sig eller för tjockt lager på?
  Jag vill ha fransarna separerade annars blir det lätt ”spindelaktigt”.
  Just därför är jag så försiktig med mascara så det märks knappt att jag lagt nåt. 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah🙂beställde direkt när du la in inlägget och hoppas på resultat🙂har okså op bort livmoder och fransarna försvann med hälften 🤔tack för en fin lugn blogg med bra stämmning,besöker dej varje dag här fina golv 🙂vill okså ha 😁kram

  Svara
 • Ja smaken är olika jag tycker ju då att dina före är snyggare mjukare och naturligt till det andra som jag ser som spindelben för mera hylla en halloween dag.. men tur att det finns olikheter för dagen 😉

  Svara