Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | november 27, 2020

FOREO

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har precis avslutat en skön morgonrutin… en varm dusch, ansiktsmassage och avslutade med en ansiktsmask som använder sig av LED ljus.

Det låter som om jag varit på ett SPA eller en skönhetssalong. Men icke. Det gör jag hemma men det är precis som behandlingar på salong.

Jag har fått äran att samarbeta med FOREO, ett svenskt märke som vunnit många utmärkelser och priset världen över för sina produkter.

Efter två veckors användning med noga rengöring och massage morgon och kväll till några dagar i veckan med ansiktsmask tillsammans med LED-ljus samt mikroström som tonar och tränar ansiktets muskler.

Wow!

Efter att ha laddat ner FOREOS app på min mobil så vägleddes jag via den och fick lätt reda på exakt hur man gör.

LUNA 3 använder sig av T-Sonic teknologi för att rengöra din hud på djupet och effektivt ta bort orenheter och olja. Baksidan på LUNA 3 används också för en uppstramande massage och sätter igång blodcirkulationen i ett höst- och vintertrött ansikte.

BEAR. Denna söta björnliknande apparat är rena rama Rolls Roysen när det kommer till att starka upp huden! Med hjälp av mikroström och T-Sonic pulseringar stramar den åt huden och skapa konturer i ansiktet, som ett litet träningspass som aktiverar musklerna i ansiktet för att ge ett lyft.

BEAR är dubbelt så kraftfull än andra mikroström-enheter som till exempel NuFace.

Sen till sist UFO 2 som är en smartmask behandling som man använder tillsammans med FOREO appen (vilket är lätt som en plätt!). Den jobbar med T-sonic pulseringar, värme, kyla och LED-ljus vilket gör att essensen verkar djupare ner i huden. Man scannar av förpackningen på den mask som man ska använda så vet din UFO 2 exakt vilket unikt LED-ljusprogram som den ska använda (det finns flera olika behandlingar).

Kika in på min story på Instagram så ser du hur jag gör. Så smidigt.

Här har jag mina devices och väljer bara vilken det är dags att använda. Sen laddar man bara upp båda apparaterna med en USB-sladd som följer med. FOREO har väldigt lång hållbarhet på sina produkter, en timmes USB laddning för LUNA 3 räcker till exempel upp till 650 användningar. 

Nu ska jag även ge dig en grym deal. Den bästa någonsin hos FOREO.

Med tanke på att det är Black Friday så får du nu upp till 35% på massor av produkter från FOREO, bland annat LUNA 3 och UFO 2. Men inte bara idag utan erbjudandet gäller till den 4/12.

Så varför inte klicka hem någon av dessa grymma apparater. Nu när vi ska hålla oss hemma så passar det ju perfekt att ta hand om sig själv och lyxa till det lite extra där hemma.

HÄR! kan du läsa mer och klicka hem din favorit till bättre pris. Ett bra julklappstips 😉

Kram ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “FOREO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det såg grymt skönt ut ska prova detta 🙂

  Svara
 • Jag är så glad att jag äntligen lagt all denna skönhetshets på hyllan. Såååå himla skönt. Gör det ni med, OM ni vågar😉🤗

  Svara
 • Tack för underbar blogg! Va har du för nagellack på dig? Ser perfekt ljust ut. Kram Anna

  Svara
 • Det är gellack naturell. Kram

  Svara