Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:07 | november 27, 2020

Sällskap i sovrummet

Hej igen vacker. Hoppas din dag har rullat på gott och att du snart kan ta helg.

Jag har hållit mig här hemma och gör så mycket jag kan och gör det bästa av allt. Det börjar även likna något här hemma. Snart är allt insläpat i rummen och mer ordning och reda 🙂

Har även fått sällskap i sovrummen av dessa söta leo-tomtar.

Visst är dom fina? Lite roligare än dom vanliga rödluvade 🙂 Dom är från Drömhuset.

Vi blev så sugna på kanelbulle på väg hem från skolan, jag och barnen, så vi tryckte i oss en hel längd från RC. Smulor i hela bilen och jäsmagar 🙂 Men gött var det.

Tog med mig kaffe i bilen. Alltid med mitt kaffe. Det var ju så underbart väder idag. Ljust, sol och frosten låg gnistrande på mark och träd. Det blir man glad av. Eller hur?

Kolla in fina Livan i sina nya ridkläder. Påbyltad och varm inför sin ridträning i eftermiddags.

Min fina pumla har kommit. Årets julkula från UNICEF. Varje år sedan många många år tillbaka har jag fått den av min svärmor Marianne (och ja jag kallar henne fortfarande svärmor och hon mig för sin svärdotter. Så kommer det alltid vara). Tycker det är så fint att hon fortfarande skickar den varje jul. Fint på så många sätt.

Ha nu en fin kväll och glöm inte bort att du är värdefull.

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Sällskap i sovrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint det blir! & leotomtarna är ju underbara!🤗 Ser så ”gott ut” ert fika i bilen, ofta är det ju godare fika eller äta överallt utom just köksbordet! Äta med fingrarna…🙏❤ Blir helt varm i hjärtat av din fina julkula😘 från din svärmor, så fint att ni har en så varm relation…❤ Önskar dig en mysig helg Hannah, du har en så fin Feelgood-blogg!😍

  Svara
 • Håller med Hannah är en underbar människa så jordnära känner ju inte henne personligen men som du säger Sara Therese så får man en feelgood känsla här kram till er alla🥰

  Svara
 • Hej Hanna, vad fint det blir i sovrummen med ljusa golven, Jag undrar var har du köpt dina gardiner som du har i ditt sovrum, så fin färg.
  Ha en bra helg, Milla

  Svara
 • Hej,

  Vilket märke är det på Livs långa ridjacka? Visade min dotter som rider och hon sa: Eeeeeexakt en sådan vill jag ha 🙂
  Har hon ridvästen under?

  Tacksam för svar 🙏🏼

  Svara
 • Köpte den på HÖÖKS. Uhip heter märket. Kram

  Svara
 • Får jag lov att fråga vad det är för märke på Livs ridjacka. Den var superfin och min bonusdotter rider så jag tänkte på henne.♥️

  Svara
 • Tack Hannah för din underbara blogg. Tyvärr så tycker jag att mycket här inne handlar om det kommersiella.
  Vad har du köpt det osv osv …..
  Saknar lite av din vardag med jobb?
  Lite om dina grabbar, Hur det är att vara hundägare . Hur du tänker med Corona och barnen, ,,/kompisar.

  Svara
 • Jag vet inte riktigt hur du känner men Hannah är ju en influencer vilket gör att man ibland undrar vart hon hittat vissa saker hon lägger upp. Det är ju inget illa menat och vi kan väl låta Hannah får svara på om det är ett bekymmer att vi frågar. Har hon inte lust/tid att svara är det ok men jag hoppas det är ok att fråga. Lik väl som att fråga om personliga saker?

  Svara
 • Jag menar absolut inget illa med min frågor till Hannah. Jag tror hon förstår att vi som läser undrar om olika saker ibland.
  All respekt för Hannah. Önskar er alla en fin första advent.

  Svara
 • Jag skriver som jag alltid gör. Högt och lågt, ibland trist kanske och ibland bara glatt eller gråtmilt. Lite som livet är. En mix av allt. Att jag skriver vart saker är ifrån är för ”er” skull. Vet att jag alltid får en eller fler frågor om allt från golv och väggar till kläder, möbler och smink… så för att inte missa att svara skriver jag ibland ut direkt i inlägget. Men ska tänka på det du skriver. Kram

  Svara
 • Tack snälla Hannah för att du tog min kommentar på rätt sätt🙏

  Svara
 • Från Bath👍 inte Bsth6 jag slant på tangeterna😅

 • Det ser ut att vara en uhip 👌

  Svara
 • Tack Elin.♥️🙏🏼

  Svara
 • Så klart du får ☺️ Den köpte jag på HÖÖKS. Märke uhip. Kram

  Svara
 • hej fina Hannah !! =)
  Såg de fina drömfångarna i sovrummet, vart kommer de i från ?? : )
  Ha en fin lördag älskade du <3

  Svara