Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:24 | december 8, 2020

Gosesnopp

Hej min vän. Hoppas du är vid gott mod. Jag har hamnat i en svacka. Måste ta mig i kragen.

Har skrivit till dig i stort sett varje dag men nu har jag bara stirrat in i väggen känns det som… inte ordagrant, men känslan är där. Jag har haft fullt upp men ändå lugn. Kaos men ändå ordning. Äh, vet inte hur jag ska förklara det men nu är jag här iaf.

Fick på Spotify mina mest spelade låtar i år. En lista på hur mina känslor kanske är helt enkelt 😉

Här är en liten del av listan Spotify satt ihop. Känns ju glatt 🙂

Mycket lööööv och nostalgi. Måste nog poppa upp mig en aning.

I helgen var det dock bara julmusik på spellistan och andra ljuset tänt.

Redan nästa vecka har vi minijul här hemma. Flickorna firar med sin pappa i år så på fredag nästa vecka lämnar jag dom fram tills nyår. Måste maxa julen nu, klicka hem alla julklappar och få ännu mer julkänsla. Inte riktigt där ännu.

Ska träffa syrran nu och sätta mycket inför vår julafton. Sitter och funderar på hur vi ska köra utlottningen av alla julklappar. Har ju mängder av gåvor att lotta ut och glädja andra med. Så idag ska vi spåna och lägga upp en plan.

Blev så sugen på bananplättar som jag åt till frukost i helgen. Ska nog fixa det och en stor kopp kaffe nu innan jag ska träffa syster.

Så enkelt. Ett gott tips är att steka i kokosolja och sen strö över kokosflakes och frysta bär samt ringla över lite sirap.

Mosa banan och blanda med ägg. Ett ägg per banan. Använd en stavmixer så blir det slätt och fint. Klicka ut smeten i pannan och stek tills dom får en fin gyllenbrun färg. Nyttigt och gott.

Körde barnen till skolan i pyjamas. Tur att jag inte behövde gå ur bilen samt att barnen äääälskar när jag kör dom i pyjamas 😉

Vet inte riktigt vad denna har med inlägget att göra men hittade bilden nu i min kamera. Var en sväng till Dollar Store för att köpa pynt i helgen och där fanns det jätte-gose-snoppar. Vem vill ha en stor gosesnopp hemma?! Som avgränsare i sängen? Men lite kul var den.

Apropå ”män” om jag ändå är igång. Tyckte den här var lite kul också. Gäller att smeka medhårs.

Nej nu är det dags att ta tag i dagen.

Var rädd om dig och glöm inte bort att du är värdefull.

All Kärlek ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Gosesnopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååh.. Älsk på typ Alla låtar på din playlist… Min bästa vän gick bort i cancer (46 år gammal och 3 barn) i våras… Alone.. Var en av våra låtar..
  Så glad att du och din syster finns!! ❤️❤️

  Svara
 • DU är värdefull fina Hannah ♥️

  Svara
 • Men finaste du kanske har det blivit mkt av allt? du får inte glömma att bara vara utan nåt mer. Hoppas det lugnar sig ..jag har varit där utmattningsyndrom så det är inget man önskar någon alls. Ha ha fick mig ett skratt jag körde oxå mina barn när dom var små i pyjamas så skönt ha ha ta hand om dig ok du är värdefull kram Eva

  Svara
 • Tack fina Eva för din omtanke. Ligger mycket i det. Kram!

  Svara
 • Vet hur det kan kännas… Kram till dig! 💞

  Svara
 • Ett Filmtips i dessa mörka tider är,The Secret ”Dare to dream”
  på Netflix.
  Romantik och hoppfullhet. 🙂

  Svara
 • Den tipsade jag om för några veckor sedan 🙂

  Svara
 • Inte en enda Elvislåt?

  Svara
 • Så illa! Konstigt faktiskt. Men jag kör ju min Elvis-spellista mkt.

  Svara
 • Jag är inte mkt bättre själv 😂 Lyssnar på Mariah Carey nu – I don’t wanna cry 😅 En mkt bra låt ☺️ Älskar Mariah Carey ♥️ Hennes röst är en gåva från Gud 😊 Kram på dig Hannah 👄❄️

  Svara
 • Ska ni fira julafton digitalt?

  Svara
 • Nej de kommer bjuda in så många som möjligt och kramas hela dagen. Du om någon borde väl veta att de firar digitalt då du kommenterar både här och på Maggans blogg hela tiden med negativa kommentarer. Hoppas verkligen att du har någon att fira jul med för du verkar behöva lite medmänsklighet. Och till Hannah och Maggan, ni är två fantastiska och varmhjärtade personer ❤ All kärlek till er 🙌

  Svara
 • Det var inte dig jag frågade. Undanber mig dina syrliga kommentarer!

  Svara
 • Och Hannah och Magdalena undanber sig säkert dina syrliga kommentarer!

  Svara
 • Anonym! Förstår inte riktigt! Vilken av mina kommentarer är syrlig?

 • Kärlek till dig!

  Svara
 • Du är inte ensam. Känns som allt är 7 nyanser a grått 😌
  Vi får kämpa ihop ❤
  Tack för fin blogg

  Svara
 • Vi har absolut inte samma musiksmak! Du lyssnar på vad jag kallar för mushi-mush-musik 🙂
  Din frukost ser fantastisk ut. Jag är slö och gör mig en macka med ett ägg till på sin höjd.

  Svara
 • Hej! Hur kommer julfirandet gå till. Lägger du ut en länk på hemsidan eller var sänder Ni live? Sitter själv julafton för inga barn i år så en toppen idé från Er sida. Så fint av Er ❤️🙏
  Åsa

  Svara
 • Hej Hannah,
  Styrkekramar till dig🎄🤶. Du får göra sådant som du tycker om och får dig att må bra☕🍉🍓.

  Min fd sambo sedan drygt 21 år berättade i somras han ville skiljas💩; tar hand om mig så gott jag kan men det är upp och ner 🙃 och jag försöker också göra det som får mig att må bra🏃‍♀️🚶‍♀️☕🙂👩‍👧‍👦🍪🍲. Lyckas ibland. Och ibland lyckas jag inte alls.

  Kan hända jag gillar emojisar lite väl mycket för min ålder…..😊

  Kram P

  Svara
 • Hoppas du mår ok Hannah, ta hand om dig🥰❤

  Svara
 • Vilken bra spellista, verkligen nostalgi på många låtar! Ska göra mig en egen lista av många av dessa 😃 ha en fantastisk kväll! Johanna

  Svara
 • Var har du köpt den fina pyjamasen?
  Kram

  Svara