Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | december 10, 2020

Snart ska vi kramas

Hej min vän. Allt väl? Jag tycker allt känns lite som i ett töcken. Dagarna bara går och man kan varken planera något eller ha något att se framemot. Man tar verkligen dagen som den kommer och håller tummarna för att allt får bli bra igen snart.

Maxar julkänslan här hemma och har slagit in paket som väntar under minigranen inför vår minijul.

Några nya roliga och knasiga pumlor i årets lilla fantasigran. Allt från sushi och parfymflaskor till prosecco och popcorn.

Det är så mysigt nere på vår Stora Gatan här i Sigtuna. Kommer sakna den årliga julmarknaden men bara den här synen blir man ju glad av.

Var hos syrran och jobbade i tisdags. Passade på att piffa mig för att lyfta en grå tisdag. Känna mig lite fin och inte bara hasa runt i mysbyxor och okammat hår.

Vi har provat vart kamerorna ska sitta inför vårt julfirande, kollat ljud samt alla länkar mm. Mycket som ska klaffa.

Nästa lördag är vi med på Nyhetsmorgon på TV4 och då kommer allt vara på plats. Berättar så klart allt här också när det är dags.

Dom här söta korten kommer pryda några av julklapparna i år. Så söta från karusell.nu.

Snart ska vi kramas igen!

Den här bilden kom upp på min mobil idag. Exakt 8 år sedan på dagen. Vida 🙂 små vi var.

Fick en bok av en vän som jag började på igår. So far riktigt bra och roligt skriven.

Gräl kan vara det värsta jag vet. Arga människor och gräl. Huvva.

Nu ska jag hämta upp flickorna från kompisar och så är det dags att plugga… sen middag och sova.

Ekorrhjulet snurrar på 😉

Kram ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Snart ska vi kramas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar krona på toppen av julgranen! Var hittar man en sån?
  😍

  Svara
 • Tror det var på Åhléns jag köpte den förra året. Kram

  Svara
 • Jag har oxå sega dagar då jobb uteblir ☹️. Hur klarar du dig ekonomiskt? Har du jobb så du klarar dig?

  Svara
 • 😂😂😂

  Svara
 • Vad fint du har pyntat.

  Svara
 • Hehehe – du skulle se VÅR gran Hannah. Den finns det bara Engelska pumlor i, å glitter i rött, vitt å blått…För nu har jag inte varit där på ett helt år snart och längtar så jag blir galen.. Så nu fick det bli så – jag gick all in, hahaha… Man har liksom inte roligare än man gör sig. Ska beställa hem lite godis därifrån också tror jag.- Man gör vad man kan för att överleva. Här är det karantän som gäller. inget att gilla, men nödvändigt för oss , för i vår familj har vi inte mycket val..Det är som det är. Och jag tror vi kommer att glädjas mer åt det lilla ändå. Det här ekorrhjulet stannade plötsligt upp och det är inte helt enkelt att hantera. Mycket har vi tagit som självklart och jag funderar mycket på min farmor som var en som överlevde att få spanska sjukan, hon förlorade allt hår och blev väldigt svag, men klarade sig tack vare min farfar kunde hämta medicin, det första febernedsättande som kommit… det kan inte ha varit lätt.

  Svara
 • Hej Hannah
  Är utgivningsdatumet av er bok framflyttat?

  Mvh bokhandlaren 😎😘

  Svara
 • Japp, vi sköt på den till våren. Man vill verkligen att allt ska kännas rätt och bra. Kram

  Svara
 • Hej, måste bara få fråga. Varifrån kommer ordet pumlor? Önskar dig en god jul.

  Svara
 • Min mamma är från Norrbotten och även ordet pumlor. Så på vissa håll i norr använder vi det ordet.

  Svara
 • Jag bor i Boden och tycker att allt annat än pumlor låter väldigt konstigt!! 🙂

  Svara
 • Precis så 🙂 Mamma är också bodensare ♥️

  Svara
 • Gillar Stefan Einhorn och hans böcker!!

  Svara
 • Ja snacka om att inte ha mkt att se fram emot. Det känns trist. Trist att nästa år förmodligen kommer bestå mestadels av Corona. Jag är nu hemma från jobb och läser bloggar o i vanlig ordning lyssnar på Mariah Carey – I don’t wanna cry 👸 Sååå bra låt. Åh. Kan du inte Hannah tipsa om lite bra bloggar? Eller någon annan här inne? Din är så bra för att det är varierat innehåll ♥️❄️ Ha en fin fredag snygging 🐝

  Svara
 • De enda bloggarna jag läser är din o Maggans typ. Ibland också Kicki (makeup artist) och Gabriella Joss.

  Svara
 • En annan blogg som är nästan😘 lika Feelgood som Hannahs, är ”Matplatsen”
  Hon skriver om allt möjligt, livet… vardagen, matinspiration, lite glam och skratt😊 Läser nästan bara Hannahs & Matplatsen🙏❤

  Svara
 • De va en tjej- gran med bling.Rart me lilla Vida, varför går den tiden så fort…?

  Svara
 • Verkar vara en läsvärd bok, jag håller helt med dig angående gräl och konflikter. Jag hatar det, men ibland måste jag stå upp för mig själv, men hjärtat bankar alltid hårt. Hela kroppen säger ifrån att det är väldigt jobbigt. Usch! Men viktigt att ta en strid om man blir trampad på.
  Kram och trevlig Lucia

  Svara
 • Hur kommer ni att visa upp er julafton?
  Är det ni själva som håller i allihop,
  Julklappar etc..inte betalar ni själva för det måste ju kosta en hel del.
  Jättetrevligt initiativ tack snälla ni🤗

  Svara
 • Var kommer den fina runda/ ovala ljusstaken ifrån som står bredvid tn´n, den ser ut att ha hamrad yta? Jättefin 🙂

  Tack på förhand 🙂

  Svara
 • Hahaha, ser ut att vara en rolig bok. Den ska jag se till att läsa!

  Svara