Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:34 | december 12, 2020

Självplågeri

God lördag vacker. Har du en fridfull helg? Hoppas det iaf. Här är vi hemma och tar det lugnt. Väldigt fridfullt… en liten stund till. Snart kommer tjejgänget in efter att ha spelat king här ute och då blir det liv i luckan. Njuter lite extra nu 😉

Den här bisarra tomten ”blåste” jag nyss upp. Tror du jag eller barnen är gladast över den? 🙂

Min även smått bisarra mysdress har åkt fram kvällen till äta.

Blir så glad av julstämningen. Bara en sån här bild får mig att le.

Har sett i stort sett alla julfilmer men ska nog dra tittning nummer sjuttioelva av The Holiday, Bridget Jones dagbok samt Love Actually i helgen.

Igår slog tröttheten på mig när barnen kommit hem från ridningen och det började bli kväll. Somnade till och vaknade av ljud från köket.

Kom ut till ett dukat bord och färdig middag. Fredagstacos. Liv och Vida hade fixat detta för att glädja mig. Det är kärlek det ♥️

Tänk att dom har det så här varje dag. Lyxigt 🙂

När jag dukat av middagen och alla var mätta och belåtna, inte tiggar-Kakan inräknad, så la sig lugnet. Alla höll på med sitt på olika håll och rum innan vi hade myskväll.

Myskväll 😉 Orka hälla upp i skålar.

Liv gjorde egen chokladkaka som blev riktigt god.

Jag började kolla på dokumentären The Dawn Wall häromkvällen. Blev helt fast i den.

Jag lider av sjuk höjdskräck och mådde illa nästan hela filmen. Fick sen tipset att se Free Solo om en ännu galnare kille som klättrar UTAN rep.

Som en galen människa tittade jag även på den. Riktigt självplågeri. Jag fick blunda, det susade i mitt huvud, knäna värkte och jag hade sån handsvett att det bara rann 🙂

Nu har jag även sett The Summit, Döden på K2, och mår så dåligt men kan ändå inte sluta. Vad är det för fel på mig?!

Den här står näst på tur sen ska jag ge mig på dykfilmer. En annan fobi jag har.

Men ikväll får det bli kärlek och jul. Sadisten i mig behöver vila.

Ha en fin kväll.

All Kärlek ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Självplågeri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag blir liksom svag, darrig i knäna när jag ser andra utsätta sig för höga höjder (dvs. högre än en kökstol 😉 ) Förstår exakt vad du menar, men jag inte heller sluta titta med högt pulsslag!

  Svara
 • Gudar va du är rolig Hannah – sadisten i mig måste vila… alltså — jag är också så SJUKT höjdrädd. Jag som klättrade i tallar som barn. Men va sjutton hände? Jag blev såhär efter en lunginflammation när jag var 16, då jag drömde hemska mardrömmar. och sen så har det liksom … jaaa.. fastnat på nåt sätt. Jag skulle säkert behöva terapi på allvar för det är så obekvämt att vara livrädd för höjder. Som om jag skulle behöva programmeras om. Aldrig i livet går jag upp i höga byggnader. Skit samma om det är Tower Bridge glasbro jag ”missar”… ALDRIG säger jag bara! Det ryser i mig bara att tänka på det. Jag utsätter mig inte längre för filmer osv. För jag kan inte sova sedan. Det blir som en film när jag ska sova. Tycker ni jag låter koko? Kanske det! Fastnat har det iallafall, rejält kan jag säga.. Så numera skrattar jag inte åt någon som har fobi på det sättet för det är verkligen hemskt!

  Svara
 • Hehe känner igen mig i den känslan. Everest är hemsk men så bra på samma gång. Vill tipsa dig om filmen Togo på Disney+ sann berättelse.

  Stor kram

  Svara
 • Hahaaa din tomte vid entrédörren alltså 😂😂 älskar!
  ❤️❤️🖤🤎🤍

  Svara
 • Vi såg Nötknäpparen och de fyra världarna på Disney plus samt Jingle Jangle en magisk jul på Netflix. Såå mysiga och bra filmer för både vuxna och barn.

  Svara
 • Dykfilmer har jag också otroligt svårt för huva.

  Svara
 • Hej Hannah, som du ser läser jag ff din blogg o du skriver lika fint som du alltid gjort. Min syn e ju kraftigt nedsatt så bilderna kan jag tyvärr inte se. Men genom Syncentralen har jag fått hjälp med IPaden , så även om jag inte skriver här, går jag in o läser varje dag.Numera är det bara din blogg jag går in på.
  Vill önska dig en riktigt go jul❤️ Var rädd om dig o låt ingen trampa på dig. Distanskram❤️

  Svara
 • Måste bara skriva några rader… känner man sig lite nere så blir jag alltid på bättre humör efter att jag läst din blogg. Skrattar högt emellanåt så folk omkring mig undrar vad jag sysslar med😂 Men även när du skriver mer allvarligt om så är det härligt igenkännande många gånger. Tack för att du är så ärlig i din kommunikation även om jag självklart är medveten om att vi endast ser en del av dig. Hoppas att du får en mysig jul med syrran🎄🎁

  Svara
 • Jag har ett tips om du vill fortsätta självplågeriet 😃 The walk 🙈

  Svara