Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | december 19, 2020

Nyhetsmorgon

God morgon min vän. Jag är på väg in till stan och Nyhetsmorgon på 4:an.

Är sjukt trött. Men inget lite smink kan rädda. Kom hem sent igår efter att ha lämnat av min små hjärtan till sin pappa, sen kunde jag inte somna. Vred och vände på mig hela natten. Är alltid stressad när jag ska upp till något tidigt jobb och sen var det lite tungt i hjärtat också.

Men jag behöver lite tid på tumanhand med mina stora pojkar också. Tyvärr firar inte William jul med oss. Han är ju stor så nu och har tjej och allt 🙂 Men nyår ser det ut som om jag får ha honom hemma.

Mio och jag firar med syrran. En liten och annorlunda jul som du kan höra mer om kl 10.15 nu snart på 4:an.

Hej på en stund ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Nyhetsmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du är Hannah 🥰 sitter och väntar framför Tvn nu ❤️ Vår Jul blir inställd så vi får fira med er lycka till och ha en fin helg
  Ta hand om dig 😘

  Svara
 • Så vackra dräkter!

  Svara
 • Wow så fin! 😍

  Svara
 • Ni är så generösa både med er tid, kärlek och presenter ☺️ Fint gjort av er ♥️🌟

  Svara
 • Så fint av dig att orka dela med dig av din jul.

  Svara
 • Lyxa till det med lite god julfika med syrran, det värmer gott.

  Kram

  Svara
 • Jag kommer vara ensam på julafton så jag kommer hänga lite med er 😍 Tack för ert fina initiativ. Kram ❤

  Svara
 • Jättefina var ni i tv-rutan:) så äkta och fin glädje ni sprider. Ska titta en stund på er på julafton absolut! Kram🥰

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Såg er på tvn! Fick sån positiv energi via tvn 🙂

  Svara
 • Hanna du är en stark kvinna. Känner så igen känslan att inte få fira jul med sina barn. All sorg och längtan som finns i kroppen. Jag kämpar på med mitt varannan veckas liv och ser hur du kämpar med ditt. Jag ser dig som en förebild som alltid reser dig och jag ser vilken fin mamma du är. Dina barn kan vara stolta som har en så stark och kärleksfull mamma. ❤️
  Har följt dig i så många år och vill nu önska dig en fin jul! Kram från en annan mamma❤️

  Svara
 • Så underbart fin du är i din kolt. Jag vill önska dig en härligt vilsam jul!
  Här hemma blir det lite vegetariskt julmatsstök idag. Det ska ju passa alla. Och visst behövs det lite grönt i allt det feta.
  Kram

  Svara