Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:25 | december 27, 2020

Julfirande

Hej min fin vän. Åh vad jag önskar att du mår bra och har haft en härlig jul. Vi fick en väldigt mysig julafton. Det kändes gott att få glädja några med att ”bjuda in” till vårt stök, bök och firande.

Jag vaknade inte ensam på julafton för Lenita sov hos mig. Hon fick hem sina barn på eftermiddagen och Mio kom direkt till Maggan från sin pappa.

Vi drack kaffe och gav varandra julklappar.

Kolla vad jag fick!!! Wow! Biljetter till Celine Dion i juni. Hoppas så att konserten blir av.

Sen åkte jag till kyrkan där dom hade tv-sänd gudstjäns. Gick inte nära mamma men spritade hennes julklapp och räckte över den. Ville bara kasta mig om hennes hals. Har inte kramat hennes sen i mars.

For sedan hem till syrran och började vårt julfirande.

Alva-Leigh och Fiddeli hade bakat och gjort egna pepparkakor till oss 🙂 Det här kommer bli vår logga framöver tänkte vi.

En julig-Adele, syrran, Julmat och skaldjur. Mycket gott på en och samma plats.

Lite sista-minuten-inslagning av julklappar.

Bella och William saknades mig såå…

… och dom här två sötnosarna.

Men trots att jag inte fick ha alla jag älskar hos mig så kände jag mig glad och välsignad.

Den här fina prinsen fick jag kramas med hela dagen iaf.

Vi avrundade kvällen med julklappsspelet och detta roliga spel när man skulle svara ärligt på olika frågor. Många skratt och en härlig julafton… trots allt.

Men sedan dess så har jag i stort sett bara legat hemma hos syrran och kollat serier. Soooovit, Ätit frukost, lunch och middag i sängen… och allt däremellan som godis och chips 🙂 Livet!

Och nu ligger vi bara och väntar på alla pizzor vi beställt hem. Så gött!

Hur har du haft det?

All Kärlek ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Julfirande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God fortsättning! Här är det lugnt och väldigt stillsamt. Blåser dock orkan här på västkusten. Nästan i alla fall. Undrar var den vrålsnygga, vita, assymetriska tallriken ifrån?
  Kram på dig! ❤

  Svara
 • Jobbat 5 dagar.Nu fyra ledigt.Ice age på Tv:n och knäck och praliner.Sonen kom just hem från sin pappa. :):)

  Svara
 • Ingen dålig present du fick. Vad gav du din vän??

  Svara
 • Tyvärr inte en lika ”bra” men saker med kärlek och tanke bakom. En mugg med en speciell text samt dofter hon älskar. MEN jag sa att jag tar middag och hotell efter konserten 🙂 ♥️

  Svara
 • Gåvor från hjärtat har inget med hur dyr den är. Är du rik kan man lätt ta nära, bästa sak och köpa utan eftertanke. Krävs mycket mer hjärta att verkligen ge något som man vet att vännen uppskattar, oavsett pris❤🙏En vän till mig ville inte ha presenter på sin födelsedag, bara om man gjort presenten själv🙏

  Svara
 • Vilken härlig julklapp du fick, nu har ni något att se fram emot😁☀️

  Svara
 • Jag har haft lugna sköna dagar för mig själv. Långa promenader i solen, även en stund på en klippa vid havet. Praliner, brasor, bokläsning, mysfilmer, stickning. Kikade in hos er lite då och då. God fortsättning

  Svara
 • Tack vi mår fint här 🥰 vilken mysig Jul ni hade hängde på så mycket jag kunde hos er , halva familjen sjuka men vi FaceTima med barnbarnen när dom öppnade sina julklappar från oss och fick även besök av barnen utomhus . Åt god julmat sträcksåg lite serier det var vår annorlunda Jul 🎄 skönt den är över nu är det snart nytt år och jag har stora förhoppningar om ett bra 2021 det tror jag och hoppas på och håller tummarna för / Önskar dig Hannah och barnen god fortsättning och ett bra 2021 med mycket familj kramar och massor med kärlek ❤️

  Svara
 • God fortsättning 🌟julen var hektisk trots att man inte skulle träffa en massa släkt utan var ensamma.. mindre barn hemma håller lågan uppe ändå 😅 blev lungt efter julklapparna var utdelade i alla fall och sen har vi vara varit hemma och myst. Skönt att slippa flänga hit och dit och tänka att man ska hinna träffa alla. Något positivt i allt negativt. Ni var ju ändå väldigt många på julafton vilket känns konstigt med tanke på restriktionerna, lite märkligt med tanke på hur oerhört viktigt det är att alla tar sitt ansvar..

  Svara
 • Bra ändå att Du hade tid att räkna E X A K T hur många de var på julafton.. Jag tog mig inte tiden att räkna dem, utan la tiden på att tycka att deras initiativ var fantastiskt! ❤️God fortsättning!

  Svara
 • Så olika vi ser det🤔tyckte inte att det var varesig många eller konstigt😴

  Svara
 • Åh vad mysigt ni hade det! Vart har du köpt ”julhandsken” med mom på som hänger på Chanelpåsen?

  Svara
 • Den köpte jag på Dollar Store. Bästa butiken som har ALLT 🙂

  Svara
 • Hej och god fortsättning. Försöker faktiskt släktforska lite, då jag såg att er ahkku hette niia. Min ahkku hette niia, född i samma by 😊 Dessutom heter min pappa Fors, blev lite extra spännande. Ha ett fantastiskt 2021! Mvh Louise Bjuhr Niia

  Svara
 • Men wow! Då är vi ju släkt. Stor Kram från en Niia ♥️

  Svara
 • Åh ”sånt” är så spännande… hitta en eller flera okända släktingar. Kan bli en ny kär släkting❤ Vad kul Hannah & Louise!❤🙏

  Svara
 • Tycker att vissa människor som skriver till dig och Magdalena är så oförskämda. Fina ni, önskar er en god fortsättning ♥️♥️

  Svara
 • Ja, verkligen! Fega människor som aldrig skulle våga säga något direkt till dem, men bakom en skärm är man minsann modig. Sorgligt beteende, de kan inte vara lyckliga.

  Svara
 • Åh. Hoppas nu att konserten blir av med Celine Dion ♥️🥰 Vad kul! Var o såg Lionel Richie för ett par år sen. Vilken fin röst han har ☺️ Det har Celine Dion också 😊 Kram finis 🤗💋😍👑

  Svara
 • God fortsättning!! Var kommer din gröna snygga tröja med texten Amour ifrån?

  Svara
 • Tack! Den är från Zadig&Voltaire. Kram

  Svara
 • God fortsättning & tack för svar!! Kram💞

  Svara