Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | december 31, 2020

Nytt år

Hej vacker. Snart är det dags att äntligen säga adjö till 2020 och hoppas på att 2021 blir ett år då allt bara ställa till rätta igen. Det ber jag för och hoppas så innerligt på.

Har handlat nyårsmat mer därtill och ska snart duka fint, svida om och börja fira det som komma skall.

Det blir en mysig middag hemma hos Ewa med barnen. Barnen är laddade och jag ska skaka av mig det som trycker över mitt bröst, hålla tillbaka tårarna som bränner bakom mina ögonlock och ladda om och vara lika peppad som dom.

Nu kör vi!

Fick den här söta bilden av Carina som klipper Kakan. Som en söt liten tant ser hon ut.

Nu ser man ju hur hon ser ut 🙂

Det blev sushi till middag igår. Ska flyga ner flickorna till deras pappa om några dagar så onödigt att handla mat och fylla kylen… och imorgon lär vi bara beställa hem pizza. NyrårsDagen är den dagen det säljs mest pizza på hela året.

Gött!

Kollade vad man gillar mest på mitt Instagram i år och som alltid är Isak nummer 1. Det är han på alla plan för oss ♥️ Sen är det barn och selfies:-)

Vad vill du ha mer av här på bloggen nästa år?

Har du några nyårslöften då?

Jag har inga. Håller dom ändå aldrig och får bara ångest att jag inte kan hålla dom. MEN jag har bestämt mig för att må bra. Iaf göra allt i min makt för att få må bra i kropp och själ. Sen har jag inte listat ut hur det ska gå till men det kommer 🙂

Om vi inte hörs innan morgondagen så önskar jag dig en fin kväll och att det nya året ska börja på bästa sätt för dig. Allas våra liv ser så olika ut, Vi är olika och så är det men vi kan bestämma oss för att sprida mer kärlek och godhet. Strunta i att hata på nätet eller titta snett på någon. Det här är livet och vi måste göra det bästa av det för oss själva men också för vår medmänniska. Så jag vill börja med att ge dig världens största kram och att du ska veta att DU är värdefull! DU betyder mycket! DU är älskad!

Gott nytt år!

All Kärlek ♥️


39 kommentarer39 kommentarer om “Nytt år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du verkar vara en sådan varm och fin person! God fortsättning och hoppas du får ett underbart 2021🙂♥️

  Svara
 • Klokt det du skriver och uppskattar den värme och kärlek du sprider till dina läsare.

  Svara
 • Gott nytt år!!! Kakan är så sööt i nya frisyren. jag hoppas att du o familjen får ett toppen är!!
  Kram💖

  Svara
 • År

  Svara
 • Önskar dig Gott Nytt År! Älskar att läsa din blogg!

  Svara
 • ❤️ gott nytt år fina Hannah med familj

  Svara
 • Gott nytt år på er alla!❤ ja nu hoppas vi på att 2021 ska bli så mycket bättre & mer kärlek å godhet Du är väedefull Hannah 💞 ha en jätte bra kväll & kramar till er alla!!🤗🤗

  Svara
 • Gott nytt år 2021❤️

  Svara
 • Gott nytt år till dig och din familj!

  Svara
 • Varför är du så ledsen?😢🙄

  Svara
 • Gott nytt år Hanna!
  Tack för att du finns och att du vill dela med dig av ditt liv💜.

  Svara
 • ❤️🥰😍

  Svara
 • Gott nytt år Hannah till dig och din familj. Kram Maria E

  Svara
 • F-n vad du är bra!
  Gott Nytt År!🍾🎉❤

  Svara
 • Gott Nytt år Hannah! Tack för att du skriver direkt till alla läsare att vi/de är betydelsefulla och älskade! Det är inte alla som bokstavligen får höra de orden från sina närmsta så jag tror dina ord värmer och stöttar många människor som behöver ta det till sig❣️ Det samma till dig och din familj så klart, det finns lösningar på allt och oftast är det onödigt att grubbla, lösningen kommer till dig. Ha en fin nyårsafton! 🌟💫 Kram Li

  Svara
 • Gott Nytt År till dig fina Hannah, hoppas 2021 blir ett bra år också för dig och din familj 💞

  Svara
 • Gott nytt år fina, kram 🥂✨

  Svara
 • Det skulle vara recept på mat. 🙂

  Svara
 • Gott Nytt År 😊 2021 kan bara bli bättre än detta året. Stor kram ❤

  Svara
 • Gott Nytt År!
  Hoppas du, Ewa och barnen fick en trevlig nyårsafton hos din syster.

  Svara
 • Gott nytt år!

  Svara
 • Gott Nytt År! 🌟

  Svara
 • Detsamma

  Svara
 • Gott Nytt År fina Hannah 🥰🥂

  Svara
 • Tack Hannah❣️
  Stor kram till dig❤️
  Jag försökte också skaka av och ladda om ig för min sons skull men det var svårt.
  Bra mål, typ samma för mig.
  Kram Helena

  Svara
 • God fortsättning fina Hannah, jag hoppas att detta blir ett bra år för alla, hopp och kärlekt och hälsan!
  Jag ger inga nyårslöften utan försöker att leva ett sunt och glatt liv utan en massa regler och förbud.
  Angående din blogg som för övrigt är väldigt givande och inspirerande, önskar jag mer av att få följa din inre resa, det är alltid givande att mötas och dela med sig av sina tankar och utveckling. Livet är ju ibland hårt, och det är viktigt att veta det och att våga möta. En blogg behöver inte alltid vara uppåt och pepp och hejarop.
  Stor kram

  Svara
 • Vackra Hannah,
  befinner mig i Paris med min käreste och sänder dig goda, romantiska, och rosiga energier.
  Du kommer andas lättare i år. Du har ett hjärta av guld. Kom ihåg det, var snäll
  mot DIG själv. Shabbat Shalom!
  Säg hej till den svenska skogen från mig på rundorna med den välfriserade tanten:)
  X

  Svara
 • God fortsättning till dig och dina fina barn. Såg bilden på er tre i din systers blogg och diggar Livs jeans, påminner mig om det jag önskade mig mest när jag var 11 år (-90) och det var vida jeans, det läckraste man kunde bära på alla discon då, och så jeansskjorta till det eller en farfarströja. Ha en fin kväll! Johanna

  Svara
 • Hej Hannah och gott nytt -2021:)

  Jo, jag tänkte att jag ville höra med dig om vad du anser om att jag skrev på Maggans blogg om ett foto på bl.a. Liv din dotter.

  Jag skrev att ” oj vilken pärla som kommer bli farlig nåt” i framtiden pga att jag tycker hon är jättesöt.

  Då skriver någon att ” vilken osmaklig kommentar, hon är ett barn” . Det vänder sig o magen på mig då jag knappast haft den tanken på vad hen syftade på. Vad är vi på väg känner jag då människor reagerar så kraftfullt på nåt som jag ser som normalt.,

  Jag hoppas att du tar med denna kommentar då det är viktigt anser jag OCH att absolut inte menade det som denna hen vill anspela på.

  Kram Charlotte:)

  Svara
 • Fast du skrev ”jäklar vilken brud Liv kommer att bli” 🤪

  Svara
 • Spelar ingen roll, pärla eller vilken brud hon kommer bli. Innebörden är exakt samma. Det går tydligen bra att skriva så om pojkar , t.e.x. -oj oj, han kommer bli farlig o charma alla tjejer i framtiden, men när de gäller flickor så är det tydligen hemskt.

  Svara
 • Gott nytt år!

  Svara
 • Gott nytt år!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • God fortsättning, det är du värd, goda fina människa, jag önskar jag kunde vara som du, god rakt igenom, Kram från mig..

  Svara
 • Hej Hannah

  Skulle vilja veta hur du mår efter operation? Vi är nog många som lider i ensamhet. Underbar blogg!

  Svara
 • God fortsättning!♡ Hoppas du mår bra snart🥰

  Svara
 • Thank you!!1

  Svara
 • Gott Nytt År fina du! Har följt din blogg sedan du var gravid med Liv och jag var gravid samtidigt❤️. Du sprider så mycket värme, glädje och äkthet. Hoppas att det blir ett år då du får må bra! Har också det som mål det här året🥰.

  Svara