Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | januari 12, 2021

Bättre för

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Första skoldagen efter lovet och trots den tidiga klockan så for barnen upp ur sina sängar. Alltid spännande och pirrigt att träffa skolkamraterna igen efter ett långt lov.

Vi avslutade lovet med sushimiddag igår. Mio och Liv stod för valet av middag. Mysigt att vara tillsammans men vi är inte helt kompletta. Blir det så sällan. William bor ju numera inne i Stockholm men sin flickvän och jobbar flitigt. Finns inte alltid tid över att ta sig ut hit.

Men vi har sagt nu ett bra tag att vi ska försöka få till en familjemiddag iaf några gånger i månaden. Så vi känner oss kompletta vid bordet och i hjärtat.

Jag fortsätter att glädjas åt den härliga vintern…. kanske bara tills elräkningen kommer 😉

Eldar mycket i kaminen och har raggsockorna som mitt basplagg. Så mysigt. Allt blir så mycket mysigare med snö.

Jag och Vida tog en promenad hem till hennes kompis. Det enda jag saknade var knarret i snön under sulorna men då behöver det nog blir lite kallare… och det behöver jag nog inte vänta så länge på. Såg att det ska bli -15 i slutet på veckan.

Mina Mou är som raggsockor fast skor och snyggare 🙂

Ännu en rolig bild jag såg på IG. Men det är inte bara dagens tonåringar som reagerar så här över att telefonsamtal. Även jag.

Sjukt hur det blivit. När jag var ung så pratade man i timmar i telefonen. Älskade att prata med kompisar och pojkvänner. Den där gamla hederliga telefonen, så långt ifrån mobil den kunde vara, och hade en lång krullsladd som man drog in i sitt rum och stängde dörren för att få prata i fred.

Man gillade t.om. telefonkioskerna.

Nu duger mobilen mest till Mail och sms om det inte är riktigt akut vill säga 🙂

Ha en fin dag och halka nu inte.

Stor Kram ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Bättre för”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag minns denna tid med telefonen, under tonårstiden. Hann inte hem från skolan förrän man skulle ringa sin bästis igen. Och fick smyga lite, annars stod pappa eller mamma och skrek i trappen att nu fick man minsann lägga på.
  Vilken annorlunda tid än nu.
  Jag önskar dig en fin vecka, och vilka supersnygga stövlar, älskar dom!

  Svara
 • Ja, och att man var tvungen att lägga på för att någon annan behövde ringa😂

  Svara
 • Och man fick hålla sig på samma
  plats,ibland i flera timmar.
  Nu kan man laga mat,lägga i
  en maskin tvätt,gå på toa mm
  under tiden man pratar😂🤣

  Svara
 • Ibland känns det som telefonpratets tid är lite förbi. Hälften av alla samtal nu förtiden går ju via sms eller mail. Lite både och kan jag tycka som egentligen inte alls gillar att prata med främlingar i telefon. Ha det gott
  https://kamillaskamera.com/

  Svara
 • Härligt m middagar tillsammans ibland.
  Jag kanske missat nått men var är kakan?

  Svara
 • Hon har varit hos min mamma när vi var bortrest och ska hämtas hem imorgon.

  Svara
 • 😁 härligt. Tack för svar.

  Svara
 • Jag är likadan (född 78 jag med), hellre sms och mail numera än samtal ☺️

  Svara
 • Var är hunden?

  Svara
 • Ett litet tips. Bara för att något inte syns på bild betyder det inte att det inte existerar! Herregud, tror ni att hunden är död och begraven eller? Hannah visar aldrig bild på sitt urin, då undrar ni väl om hon verkligen kissar?!

  Svara
 • Hos min mamma eftersom vi varit bortresta men hon kommer hem idag.

  Svara
 • Vag jobbar du med?

  Svara
 • Just nu är det dåligt med jobb pga corona men är egen företagare och sysslar med sociala medier, moderatorjobb, TV, skriver en bok och kämpar på med det jag gjort hela mitt liv.

  Svara
 • Hej!
  Gillar skarpt din kristallkrona du har i ditt vardagsrum! Var finns debatt få tag på?

  Tack för en trevlig blogg😊

  Svara
 • Hej!
  Jag gillar verkligen din kristallkrona du har i ditt vardagsrum! Var finns den att få tag på??
  Tack för en mysig blogg😊

  Svara
 • Den är av träkulor och kommer från ZocoHome. Kram

  Svara
 • Tack🙏🏻

  Svara