Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | januari 17, 2021

Fitness 2021

God söndag min vän. Jag vaknade vid 10 men barnen sover fortfarande. Fick väcka Kakan för att gå ut på promenad. Trötta familjen 🙂

Jag somnade på soffan vid 17.30 igår sen vaknade jag till strax efter 20 och gick ut med Kakan tillsammans med tjejerna. När vi kom in bäddade vi ner oss och satte på TV:n i sovrummet och jag somnade och vakande nu. Har nog aldrig sovit så länge någonsin. Men behövde väl det.

Gos.

I fredags opererade syrran sitt hjärta. Allt gick bra och jag har varit och kramat om henne och sett till att hon mår bra. Vi åt massor av god mat och myste ner oss i hennes säng och skattade så vi höll på att kissa ner oss åt vår förträffligt roliga humor.

Annars har det inte hänt så mycket. Jo, jag har galen träningsvärk! Jag har börjar träna och kommer fortsätta att göra det nu kontinuerligt. Fyra dagar i veckan kommer jag köra på hårt. Skojade med barnen och sa att dom kommer ha en riktigt fitness-mamma till sommaren.

Bara av träningen i fredags så kände jag mig starkare både fysiskt men framförallt psykiskt. Styrkan inom mig började växa och jag kände mig direkt friskare på nåt vis. Trots att träning kan vara riktigt tråkigt så är det värt varenda minut av kämpande för att få ha känslan efteråt.

Idag ska jag köra ben och rumpa. Mina värkande armar ska få vila till på måndag 🙂

Det är ju så härligt att vara ute nu också. Ljus och snö, krispig luft och promenader.

Längtar till att få åka skidor. Både utför och längdskidor. Hos pappa, i Älvdalen, finns det så sköna spår att åka och så vackert.

Hoppas du har en bra helg. Det är du värd!

Och glöm inte att vara tacksam.

Kram ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Fitness 2021”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kör du hemma träning?Har du något tips på program man kan köra?Är så trögstartad, hamnar ofta framför tv efter jobbet!Så glad att din syster mår bra 😁

  Svara
 • Vad använder du för redskap, när du tränar hemma?

  Svara
 • Har matta, pilatesboll, gummiband i två olika ”styrkor” och ett par hantlar (6kg). Det räcker. Sen kan man hitta olika pass på youtube. Har du inga redskap så kan man alltid hitta nåt hemma. Även tips på det kan du bara googla.

  Svara
 • Finns massor av bra program på Youtube. Sök på hemmaträning och olika pass för tex hela kroppen eller olika muskelgrupper. Kram

  Svara
 • Ja man blir trött denna årstid.Tänker bara att skulle jag somna så där så skulle min tonåring passa på att vara vaken väldigt länge..Typ hela natten..

  Svara
 • Tips är träna med Sofia. Hon har haft ett eget program på SvT.
  Väldigt bra nivå, man gör så mycket man kan o orkar. Enkla rörelser men oj vad svettig man blev.

  Svara
 • Ja vilket bra tips! Kollade direkt in henne.

  Svara
 • Friskis och Svettis har också flera olika pass på nätet😁

  Svara
 • Tack för tips! 🙏🏼

  Svara
 • Vad skönt att det gått bra för Magdalena♡ vill tacka för julklappen som ni skickat. Nu säger min son… ska du inte ta pp dig kisstrosan mamma, den hjälper nog🙄😊
  Tack fina ni. Kram Ulrika

  Svara
 • Hej jag är nyfiken på hur är rasen som kakan är..lugn harmonisk skällig livlig?.
  Ja hur tycker du att rasen är helt enkelt.funderar på en sån ras nämligen.
  Ha det gott finaste du💖

  Svara
 • Det är en mycket go ras. Lugn, kelig och harmonisk men tyvärr lite skällig. Fast det är ju säkert något man kan träna bort. Det är ju också från hund till hund. Kakan är tex mer skällig än syrrans Addi som är samma ras. Kram 🥰

  Svara
 • Tack snälla för svar..din blogg o du är fantastisk❤😍

  Svara
 • Tack kära Linda ♥️

  Svara
 • Min träning nu i dessa tider är Dans spelar musik o dansar Så få jag glömma en stund sen sätter jag på skydd o tar tag i min arbete i Vården Tillsammans är vi stark vi ska rida ut detta Vi svenskar är stark Ha tålamod Håll er hemma o va försiktiga Ha ett bra 2021 Hanna

  Svara
 • Tack finaste ni för paketet som låg i min brevlådan. Stor kram till er båda♡

  Svara
 • Åh vad fint att du blev glad! Kram 🥰

  Svara