Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | januari 20, 2021

Själavård

God onsdag min vän. Hoppas dagen börjat bra.

Jag har suttit i mysigt morgon-frukost-möte och brainstormat tillsammans med min agent. Januari månad är alltid lugn för mig som egen och i med coronan så är det inte mycket som händer på nån front. Allt är ju uppochner för många. Men bara att göra det bästa av det.

Men nu är det som det är och jag klarar mig ett tag till 😉 Får väl passa på att njuta lite för sen blir det förhoppningsvis massor med jobb och fullspäckat schema. Har iaf väldigt många planer och just nu sätter jag och min agent samt syrran nya projekt. Mycket rörligt väntar 🙂 Älskar att komma på nya saker att göra och planera och nu är jag igång.

Nu får det bli mer själavård och ta hand om kroppen med mitt nyfunna intresse för träning.

Bjöds på Chiapudding på kokosmjölk som var så gott. Mmmm. Annars är jag inte så förtjust i det.

Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Själavård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När kommer boken ni jobbat på länge?

  Svara
 • Vi sköt på den för vi kände oss inte klara och redo. Den skulle släppts nu innan jul. Men det är våra liv och så mycket som är både tungt och känsligt så jag vill vara helt klar och säker innan. En sån bok kan ta många år att skriva så vi tar den tid det tar. Men siktet är inställt på våren.

  Svara
 • Hej,
  Då kanske du har tid och lust för en frågestund?

  Svara
 • Känner på mig att du kommer ställa mindre trevliga frågor.

  Svara
 • Nej, jag är inte så mycket för det längre. Svarar på, i stort sett, allt här i kommentarsfältet… om det inte är dryga typer som oavsett mitt svar alltid vet ”bäst” när det kommer till mig och mitt liv 🙂

  Svara
 • Får man fråga vad du väger nu och om du har några viktmål med din träning? 🙂

  Svara
 • Har ingen aning, men kanske runt 60. Äger ingen våg och har nog inte vägt mig på år 🙂 Har inget viktmål utan vill bara må bra och bli fast och stark. Bara på en veckas träning så känner jag mig starkare både i kropp och själ.

  Svara
 • Vad tränar du? Kör du hemmaträning eller går du iväg. Jag vill också träna men hittar varken tid eller motivation att komma iväg, men hemma skulle funka. Behöver inspiration 🙂

  Svara
 • Skulle uppskatta en frågestund med dig.

  Svara
 • Vilket obehagligt
  tjat ”Marie, Williams”

  Svara
 • Vad jobbar du med egentligen? Förmodligen en korkad fråga, men jag har inte förstått vad ditt jobb består i?

  Svara