Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:52 | januari 21, 2021

Endorfinerna flödar

God kväll min vän. Hoppas att din dag varit bra.

Trist med regn och slask och alla ishala gator. Är livrädd att ramla och bryta nåt. Måste införskaffa bra skor med dubbar. Eller dra på ett par broddar.

Gäller att se vart man sätter fötterna iaf.

Jag ligger i sängen med ansiktsmask, pyjamas och raggsockor. Riktigt skönt. Ska strax se ett avsnitt ”How to get away with murder” men kommer nog somna efter fem minuter.

Lovade att be Sandra om receptet på den goda efterrätten hon gjorde till oss. Marängtårta med rice crispies. Hon hade hittat den hos LillaLina

Klicka HÄR! så kommer du till hennes recept.

Perfekt till fredagsmyset imorgon 🙂

Jag och Liv har hängt i eftermiddag. Jag får ta vara på den tid jag får för det är mest bara kompisar som gäller 🙂

Idag fyller min kompis Marre Maräng, Marlene år. Hon kom in som en frisk fläkt i mitt liv för drygt fem år sedan men det känns som om vi har känt varandra hela livet. Hon blev snabbt en av min absolut bästa vänner. Några av mina bästa vänner som jag känt hela livet men några har jag funnit som vuxen och den kärleken och vänskapen är lika stark.

Marre är underbar, rolig, galen, snäll, lagar grym mat, omtänksam, vacker, vild och helt fantastisk.

Vi lider båda av vidrig höjdskräck så vi har bestämt oss för att bestiga många höga och stupbranta berg tillsammans. Det ser jag framemot. Eller inte.

Åkte till henne och överraskade med ballong, paket och Kakan i en väska 🙂

Känner mig glad och upprymd. Pirrig på nåt vis. Känns som om det väntar nåt riktigt bra runt hörnet. Kanske endorfinerna från träningen som släppts fria och flödar i min kropp.

Gillar känslan och mitt nya jag.

Också viktigt att hålla igång träningen under helgen 😉

Tycker om den här texten. Kanske inte så lätt att leva upp till men man kan iaf sträva efter att uppfylla något av det. Jag har några få människor på min shit list, typ 2st. Kan sträcka mig till att jag faktiskt hatar dom. Men det jag lärt mig är att det verkligen inte är lönt att hata någon. Varför ens lägga energi och skänka en tanke till någon som är ond eller gjort en illa. Det är ju bara man själv som mår dåligt av att gå runt och hata.

Holding on to anger is like drinking poison and expecting the other person to die.”

Lite så.

Vi kan nog alla bli bättre människor på olika plan. Ska vi inte försöka?

All Kärlek ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Endorfinerna flödar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja dessa texter behövde verkligen jag ikväll. Har tänkt på en kvinna den senaste tiden extra mkt som sprider falska rykten om mig. Hon är nog bara bitter och avundsjuk. Behöver inte vara men varför annars sprida dessa rykten om en som inte stämmer. Kloka ord Hannah. Ha en fortsatt trevlig kväll och god natt ♥️♥️ Ps. Så vackra ni är du o din vän.

  Svara
 • Så här i den gyllene (underbara, för jag gillar att åldras) medelåldern har jag (äntligen) börjat förstå att den jag mest tryckt ner har varit mig själv. Det är både tragiskt och vackert att det behövdes en man vid min sida att inse detta. Jag gillar ju tjejer (också haha) speciellt det visuella, kan beundra kvinnokroppar och våra vackra själar men min G bryr sig inte. Han tycker om mig för den jag är. Du är en sådan speciell, varm och omtänksam cyber-syster Hannah, på in och utsidan. Tack för att DU finns, låt inte ”veta-sig-påare” sätta sig över dig och trycka ned dig!

  Svara
 • Vad hemmatränar du? Följer du något program? Tipsa gärna 💕 vill också så gärna komma igång! Kram.

  Svara
 • Träna med Sofia på SvT men det finns massor på You Tube om du vill ha tips.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en trevlig blogg!
  Kan varmt rekommendera Ice Bug kängor med inbyggda ”dobbar”, då behöver du aldrig mera vara orolig att halka ! Både jag och familjen har sådana! Vi är super nöjda!
  Kram Anita

  Svara
 • Man går inte runt och hatar. Man stoppar det i en bakficka och tar bara fram det när det behövs. Vissa personer förtjänar hat och det är ingen börda för mig att minnas vad de gjort när det så krävs. Däremot kan man inte låta de bo konstant i sitt huvud.

  Svara
 • Kloka fina Hannah jag har oxå kommit till insikt efter många år som jag mått så dåligt över en annan kvinnas elakheter mot mig.
  Blev så peppad av din hemmaträning så jag har oxå börjat😄
  På med bra musik sen kör jag med mina hantlar (billiga från Rusta) knäböj, armhävningar och sit-ups avslutar med lite yoga så skönt💗

  Svara
 • Älskar dina tänkvärda ord om hat, så rätt.. och vi alla behöver ibland påminnas. Ska idag älska mer och ge av mig själv. Här regnar det småspik på tvären idag, ser inte framemot hundpromenaden alls.
  Ha en fin dag, kram!

  Svara
 • Hej Hannah, lycka till med din träning.
  Jag själv älskar o träna trots mina 66 år.
  Man mår så himla bra efteråt både i kropp o själ.
  Är det dina flickor som fotar dig?
  Trevlig helg😃

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kan inte du skriva i din blogg vad du använder för hudvård, foundation, concealer, rouge, bronzer. Alltid sån fin hy och lyster. Kan du tipsa vad du använder?. Hemligheten till din fina lyster & megalånga fransar. ♥️
  Trevlig helg fina du 🙏

  Svara
 • Jag beställde precis ett par Icebugs då jag oxå är livrädd att halka. Då kan man känna sej säker på promenader och utelek med barnen. Ha en mysig helg Hannah❤

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kakan är så urgulligt söt. Jag är nyfiken på rasen?
  Vänligen Erika

  Svara
 • Tanken slog mig 🤔, tänk om JAG är på nåns hatlista? Jag har ju koll på min egen lista såklart 🙈

  Svara
 • Hej 🙋🏼‍♀️
  Fina Hanna, försök att vända hatet till förakt mot personerna ! Det gjorde jag , obs hata först och vänd det till förakt ! Det tär inte på en😘

  Jag vill även säga att din blogg är då fin och bra, jag går in varje morgon och ser om det finns ett nytt inlägg 😘

  Tonen är så mjuk och fin i bloggen, och jag tycker om att mötas av ett hej vacker dom du skriver ibland😘.

  Solstrålar och snö från norr😘

  Svara
 • Kloka ord.
  Tycker det här citatet är bra.
  ” Hur du behandlar mig är din väg. Hur jag reagerar är min.”

  Kom att tänka på låten Shitlist av L7 som man kan lyssna på för att släppa ut lite arg energi ( hög volym :)).
  https://www.youtube.com/watch?v=VCZVRQ3z5qE
  Det kan vara skönt ibland:)

  Svara
 • Tack för tårtrecept. Tänk i sommar efter en godmiddag (grillat) fint väder varmt solen skiner, sitta på altanen med vänner äta denna smarriga tårta med en kopp kaffe å vad jag längtar ha det gott Kram😎👍

  Svara
 • Marre är så vacker!!

  Svara