Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | januari 25, 2021

Om måndag vore en fot

God måndag vacker. Hoppas att du har haft en fin helg.

Här är allt bra. Helgen har varit lugn. Träffade syrran i fredags och sen har jag och barnen bara varit hemma. Snön regnade ju bort så det har inte varit något kompisgäng i pulkabacken för tjejerna. Vi tre har bara hängt här hemma och inte gjort många knop.

Regnjackorna på i fredags. Det finns inget dåligt väder…

Veckan har börjat bra. Jag känner pepp och har tränat imorse. Redo för vad komma skall 🙂

Ska plåta omslag på onsdag för tidningen Amelia så jag måste vara på topp.

Imorse efter att jag lämnat barnen på skolan drack jag kaffe och åt frukost innan träning och jobb. Har några bra samarbeten som jag ska göra i veckan också utöver plåtningen. Skönt att det händer något iaf 🙂

Kakan hoppar alltid upp i korgen, där vi har vantar och mössor, så fort vi kommer in. Det är hennes favoritplats förutom att kamouflera sig bland soffkuddarna.

Har fått en del frågor om vilken ras hon är. Kakan är en blandning av Shihtzu och Lhasa Apso. En lugn och mysig ras. Kan vara lite skällig och vaktar bra men utöver det bara som ett gosedjur som älskar att vara nära och visa kärlek. Läste att denna ras kan vara lite sena med att bli helt rumsren och det kan jag nog hålla med om. Det har vi alla tre märkt. Ewa och syrran har ju Kakans syskon. Men nu äntligen är dom helt rumsrena och duktiga.

Äntligen kom snön tillbaka. Roligare att vara ute nu än att slaska runt i slask.

Hittade detta stora doftljus från Yankee Candle på Rusta för ca 130kr. Det var ett riktigt fynd, och gott doftade det. Har en fetisch på kokosdoft.

Älskar doftljus och goda dofter i hemmet, på våra kläder och sänglinnen. Vill alltid att det ska dofta gott när man kommer hem till mig. Har fobi för dåligt lukt. Allt måste vara fräscht. För att inte tala om mig själv 😉

Har linnevatten som doftar nytvättat från Washologi. Det sprayar jag på allt.

Nej, nu måste jag sätta mig med lite tråkigt pappersarbete. Har köpt en printer som jag nu ska försöka installera så jag kan printa viktiga papper och fakturor. Håll tummarna för mig. Men Kan väl inte vara så svårt. Plugga in den i väggen och sätta i en bunt papper.

Min måndag känns bra men tyckte ändå att denna var lite kul. För måndagar brukar annars vara den dagen jag tycker minst om.

Om måndag vore en fot.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Om måndag vore en fot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så tråkigt när man alltid ska göra sig lustig över överviktiga människor. 😢😡

  Svara
 • Som jag instämmer med dig! Så himla pinsamt!

  Svara
 • Jag tolkar det inte alls som ett hån mot övervikt utan att måndagar är som att gå med för små skor.

  Svara
 • Nej, så klart inget hån mot någon. Så du tolkade det rätt. Men du som känner dig hånad och förnedrad av denna bild jag hittade på IG så ber jag så mycket om förlåtelse. Ska aldrig lägga upp något liknande igen.

  Svara
 • Man kan ju vända på det,
  om måndag vore en sko.
  Inte så skön och bekväm helt enkelt.
  En fot däremot är alltid bra att ha.
  🙂

  Svara
 • Tror du fattar vad jag menar.

  Svara
 • Hur vet du att foten tillhör en överviktig? Ödem kan man få även som normalviktig. Tyckte inte skämtet var särskilt roligt (Snigelns spinn var lite lustig dock), men att bli felaktigt sekundärkränkt känns ju lite onödigt.

  Svara
 • Håller med dig Maja!

  Svara
 • Hej hej
  Vilken doft på linnevattnet brukar du använda?
  Själv tycker jag också om fräscha dofter, som inte doftar för mycket..

  Svara
 • Blev uppriktigt ledsen över din bild på foten. Det kunde lika gärna varit min fot 😢
  Har fått ett väldigt stort ben efter en canceroperation. Jag kan inte ha några byxor, nästan inga skor. Lider så fruktansvärt av detta psykiskt. Jag är 50 år och kan aldrig känna mig vacker pga detta. Jag har alltid gått i högklackat och gillat kläder. Nu har jag ett ben som är så stort att jag helst vill kapa av det.
  Att inte kunna vara på en strand, att alltid vilja gömma sig för allas blickar gör ont.
  Men mitt liv är snart slut pga cancern och jag känner mig uppriktigt ledsen över din bild.

  Svara
 • Men herregud! Då hade ingen kunnat lägga ut någon bild någonstans för det finns alltid en risk att någon kan bli sårad ledsen kränkt mm mm. Att inte alla läsare bara förstår att Hannah som såååå många andra bara tycker att måndagen är en mindre kul dag som att skon klämmer mm uttrycken är många.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Det var ett smärtsamt inlägg att läsa om din historia Lotta!
  Man ser saker och ting från olika håll och kanter och kan så klart bli ledsen av saker som berör en på olika sätt.
  Det är synd att man inte kan se ansiktsuttryck, glimt i ögat, skratt och vilken ton/värme rösten har i skriven text.
  Jag tror vi sårar och blir sårade av varandra i onödan många gånger på internet pga att vi inte ser hela bilden och intentionen. Vi har olika erfarenheter och fyller i själva och missförstår varandra lätt. Var inte ledsen över bilden då det bara var en osedvanlig obekväm skruttsko, just som en måndag kan kännas ibland. Man kan ju tolka på olika sätt men så tänker jag hur man kan se på det.
  Vill också skicka ett hjärta till dig.
  ♥️

  Svara
 • Kram till dig Lotta ❤

  Svara
 • …hade jag förlorat en hund som blev överkörd pga att den förmodligen var lös/smet, skulle jag ta mig fasen inte ha nästa lilla hund lös mitt i gatan IGEN! Vissa verkar inte lära sig eller förstå hur snabbt olyckan är framme. Suck!!!

  Likadant med familjen Wahlgrens, deras hund Marqy sprang ut i gatan och en bil åkte förbi precis när han sprang ut och han blev påkörd. Nu gör dom samma sak med deras nya hundar.

  Liv som kunde räddats/hundar som hade levt idag anser jag! Skärpning för fan!

  Svara
 • Om du visste hur jag bodde och vart jag står så skulle du inte vara fräck och skriva en sån sak. Bakom mig har jag en vändplan, samt bara skog, och det är min gata där inte en själ kör förutom min granne och vid den tiden. Men folk saknar vett och hyfs har jag märkt. Tar sig rätten att skriva som du gör trots att du inte vet ett jota. Så skärp dig själv för fan! Lilla trollpacka.

  Svara
 • Har nu kikat på Kärrvägen 38 där du bor, vilken lögn du drar!

  Det är ju hus på båda sidorna hur många boende som helst som åker förbi och har aldrig dom besök? Posten? Budbilar? Som vände i vändzonen?

  Skitsnack hannah!

  Varför tar du inte bara på henne selen och kopplar i kopplet så är du 100% på den säkra sidan att inget händer…

  Svara
 • Ni måste verkligen ha en skruv lös. På riktigt, sök hjälp. Såna som ni borde inte få härja fritt. Shit vilken galning som kollar upp hur jag bor. Blir mörkrädd. Hon står utanför vårt hus efter att vi precis kom ut från skogen. Har full koll så oroa dig inte över min hund. Ta hand om ditt och ett tips är att gå och prata med någon om du lägger tid på detta. Tror ni båda behöver det. Hahah! Tokar.

  Svara