Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:56 | januari 25, 2021

Your Honor

God kväll min vän. Hoppas din dag varit bra.

Här har det gjorts läxor, kvällsmaten är avklarad och strax ska barnen lägga sig. Jag med. Jag längtar till att få krypa ner i sängen titta på senaste avsnittet av ”Your Honor”.

Vida och Julia tränar på klockan och multiplikationstabellen.

Jag blev så sugen på padrones så det fick bli min kvällsmat 🙂

Kram ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Your Honor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh padrones, brukar dock inte hitta i min närbutik. Vad kryddar du med?

  Svara
 • Åh vad intressant det ser ut, har aldrig ätit det! Tack för tips! Hoppas du får en fin tisdag 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,
  Det blev väldigt ledsamt och läsa kommentarerna från förra inlägget.
  Du borde kanske läsa dem.
  Önskar er alla en fin tisdag och va rädda om varandra.

  Svara
 • Jag tror inte att den här ”tycka-synd-om”-mentaliteten som man ofta stöter på i Sverige är positiv. Den är ju förminskande på sitt sätt. Skulle det automatiskt vara synd om en överviktig människa? Jag tror inte att överviktiga vill ha omgivningens sympati, det tror jag känns väldigt förnedrande. Det är också ganska konstigt antagande att överviktiga inte kan skoja på sin egen bekostnad. Personen som har dessa skor har nog ögon hen också och ser nog såhär i efterhand att ”det där var kanske fel skoval”, precis som alla vi kan skämta om oss själva och hur vi sett ut vid olika tillfällen. Vi måste kunna skratta åt oss själva, annars blir livet outhärdligt. Sedan ska man inte håna andra, det är en annan sak.

  Svara
 • Där satt den till punkt o pricka ”anonym”. Håller helt med dig. Kram!

  Svara
 • Det senaste avsnittet är inte släppt på HBO, jättekonstigt

  Svara
 • Nu har jag läst att det släpps på söndag 31/1????

  Svara