Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:55 | februari 4, 2021

Bloggeri bloggera

God torsdag vacker. Hoppas du mår bra.

Jag satt i samtal med min agent imorse och pratade om bloggen. Jag berättade att jag bloggat i över 12 år. I stort sett varje dag med reservation för lite svajigt dåochdå när jag varit dålig på att skriva. Men det har inte hänt så ofta. Faktiskt mest senaste tiden.

Kanske beror det på att många troll verkar ha vaknat eller så är det bara för att det inte händer särskilt mycket. Oavsett så tycker jag det är kul att jag varit aktiv med min blogg så länge. Ändå sedan jag blev gravid med Liv.

Det har blivit som en del av min vardagliga rutin, en del av mitt liv. Känner mig usel och får typ ångest om jag inte skrivit på några dagar. Men det jag egentligen ville komma fram till är att jag tycker det är så häftigt att så många har hängt med mig på livets med- och motgångar, barnafödande, glam och oglam, tårar, sorg, skratt och livet som det kan vara under alla dessa år.

Det betyder så mycket.

Min agent Richard frågade mycket om just det. Har jag funnit vänner via bloggen? Har jag träffat några? Osv.

Och det har jag! Jag anser många här vara mina vänner. Vissa har jag träffat på olika event och bloggträffar men andra har jag bara ”träffat” här inne, bara med ord i text. Men vi känner varandra ändå… för lika mycket som jag har delat med mig av mitt så har även många också gjort det här i kommentarsfältet. Vi har stöttat varandra, hjälpt varandra, skrattat ihop, ibland varit lite sura men mest bara varit goda vänner.

Jag tycker det är fint och jag är tacksam över det. Älskar att skriva av mig när jag känner att ingen annan lyssnar. Jag vågar öppna mig och vara väldigt naken i det jag skriver men jag kan också bara vara ytlig och skriva om smink och kläder, tipsa om nån maträtt eller bara bjuda på bilder. Högt och lågt. Men som ni också vet så har jag valt att ha en god ton, inte ge mig in på områden jag är osäker på eller skapa debatter och dålig stämning etc. Jag skriver om mitt liv i mina ord.

Söker man nåt annat så finns det en uppsjö olika forum där man kan kasta käft och ha sig 🙂

Önskar du att jag skriver mer om något? Kom med önskemål snälla 🙂

Min favoritoutfit, helst från morgon till kväll, är denna slitna mjuka underbara helpyjamasen… och ett par raggsockor på det. Mmmm, himmelskt 😉 Så hasade jag runt imorse och på väg till skolan med barnen.

Den byts dock ut mot träningstightsen varje dag. För så duktig är jag. Jag tränar i stort sett varje dag men vilar lördag och söndag. Tycker forfarande att det är lika kul och jag känner mig starkare, fastare och mer till freds med livet på denna korta tid.

Nu googlar jag proteinpulver och träningskläder istället för smink och skor. Skoja! Jag håller en balans 😉

Känner du igen den grå stickade tröjan? Från FEMME. Den har jag ofta på mig. Så skön. Kan sakna FME.

Tog en skön promenad i skogen med Kakan. Krispig luft, sol och kylan som bet i kinderna.

Kakan är bra söt.

Var nere en sväng på stan. Så vackert ljus vid vattnet och knarr under skorna.

Har du haft en fin dag so far?

Jag vann en tävling häromveckan och idag kom min vinst på posten. Jag har nog aldrig vunnit någonting och brukar knappt vara med och tävla för jag vinner ändå aldrig. MEN när det dök upp en tävling på Instagram där man hade chans att vinna en helt magisk parfymolja, då gav jag det en chans. Och vann!

Trodde knappt det var sant. Sån lycka!

Doftar helt ljuvligt. Jag brukar bli stoppad på stan bara för att personer vill veta vilken god parfym jag har. Så fin doft är det.

Fick detta meddelande på IG när jag la upp vinsten i min story. Det gjorde mig glad.

Nästa vecka ska jag och syrran spela in en pilot för vårt framtida projekt som vi jobbat på. Kommer bli så roligt och jag hoppas du kommer tycka om det. Mycket rörligt och intressant. Nåt jag själv saknat i denna sociala medie-karusellen.

All Kärlek ♥️


26 kommentarer26 kommentarer om “Bloggeri bloggera”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hör av mig när jag är i Sigtuna så tar vi en fika 😘

  Svara
 • Älskar din blogg som den är❤️
  Den grå Femme tröjan åker alltid fram när jag kommer upp till min fjällstuga och så raggisarna förstås😊
  Kul med vinsten!
  Kram

  Svara
 • Du är den enda jag bloggerskan jag följer från utlandet. För din värme och goda personlighets skull. Du känns som en cyber-syster, liksom ni andra systrar och kanske en och annan beundrare;-) Tack Hannah för att du delar med dig av din vardag, och ibland tjo-och tjim-fest! Älskar att du är öppen med din Gudstro. Stor kram från Spanien!

  Svara
 • Fortsätt bara blogga som du gör! 🙂 En fråga. Har du någonsin ångrat att du köpte hund, eller ja jag kanske kan ana svaret, men om jag formulerar om, vad har du upplevt som jobbigast med att ha hund?

  Svara
 • Tack för en öppen och ärlig blogg! Du kan skriva mer om vad det största/viktigaste du lärt dig i livet? skönhet, favoritböcker, favoritplagg i garderoben? Högt och lågt! Kram

  Svara
 • Tack Hannah för att du orkar blogga du ger glädje till så många. Femme tröjan har jag också och älskar den. Många varma kramizar.

  Svara
 • Det är inte klokt vad åren går… Jag har följt dig sen ditt första inlägg och tycker verkligen om din blogg eftersom den innehåller allt, både glädje och sorg. Jag kommer ihåg när Isak gick bort och det var tyst på bloggen och man inte visste vad som hänt. Det drabbar en eftersom ni bloggare blir som vänner. Så tack för att du delar med dig. Känn dig aldrig tvingad att skriva det är du som bjuder in oss i ditt liv så det är alltid på dina villkor. Kram till dig och din familj💕

  Svara
 • Jag glömde skriva mitt namn!
  Carina Karlsson Sager

  Svara
 • Du betyder enormt mycket för mig Hannah och det vet du 🥰 följt dig från du började blogga på Mama , jag älskar din blogg där man får lite av allt möjligt det gillar jag. Fortsätt bara och va den fina goa Hannah ❤️

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag kan inte längre se din Instagram. Trodde du hade stängt av den men när jag googlar förstår jag att jag troligtvis blivit blockad och jag förstår inte varför. Jag försvarar både dig och andra mot troll både här och på Instagram, du ser säkert min ip-adress och att jag ofta kommenterar här. Förstår inte varför jag blivit blockad, om jag blivit det (anv.namn är elfaelfa). Ser mig själv som en snäll och god person som står upp för det jag anser är rätt. Visst, jag kan ha en hård ton men endast till trollen, vilka jag tycker förtjänar det. Kram

  Svara
 • Jag har också blivit blockad, helt utan anledning. Har aldrig varken kommenterat eller ens gillat någon bild.

  Svara
 • Hej!
  Jag kan också sakna FME – har ett par riktiga favoriter i garderoben därifrån =).
  Ha en fin helg/ Marie

  Svara
 • Gillar blandningen, men mest gillar jag äkta känslor och dina funderingar. När du skriver om livet som det faktiskt är!

  Svara
 • Jag tycker om att läsa din blogg. Blandat och bra innehåll. Ibland får man sig en tankeställare…. Vilket är bra.
  Fortsätt att skriva. Jag går in varje dag och läser….

  Svara
 • Hej
  Jag följer oxå din blogg, kanske mest för att du är snäll. Det du skriver känns oxå äkta. Och det gillar jag.
  På något sätt är man med i både upp och nedgångar. Jag blev så ledsen när ni skiljde er, även om jag hade haft det på känn att det inte var bra. Men samtidigt blir jag lika glad och stolt över hur bra du klarar dig nu. Du är starkare nu. Det märks. Du är mer säker. Och det är så roligt att se.
  Kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för fint sällskap i princip varje dag. Undrar om du vet var man kan hitta Ragdollparfymen i Sverige. Blev nyfiken på den!

  Svara
 • Hejsan, jag har följt dig sen starten, kommer ihåg när ni var på BB och Peter la ett par byxor och skor som stack upp från en korg av något slag, så man skulle tro han dykt ner där…haha!
  Kram fina du 💗

  Svara
 • Jag har följt dig sen du startade bloggen. Även Maggan. I med och i motgång.
  Du är så lik mig, stark med skör. Högkänslig personlighet (gissar jag) och du liksom jag har lika lätt till tårar som till skratt. Ibland samtidigt haha. Tacksam för att du fortfarande bloggar!
  Kramar // Therese

  Svara
 • Jag har läst din blogg sen start och en av få bloggar jag verkligen tycker är sååå mysig att läsa till morgonkaffet!
  Saknar Femme kläderma. Har fortf kvar bla en mörkblå collegetröja m lite polokrage. Min myströja! Önskar så det märket kom tillbaks!
  Längtar tills er bok kommer och om jag fick önska ”Systrarna Graaf” säsong 2🙂 ha en fin dag mvh Annie

  Svara
 • Älskar din blogg och har läst varje dag sen du startade🥰 Ha det bäst fina Hannah♥️

  Svara
 • Saknar FME, så mycket snyggt. Kan man köpa Ragdoll parfymen någonstans? älskar goa dofter,

  Svara
 • Underbar blogg skriven av en underbar människa!
  Mer värme och vänlighet kan man knappast hitta någon annanstans.
  Balans mellan allt som händer i livet,
  oavsett vad du skriver om.
  Otroligt ödmjuk!
  Ändra ingenting, fortsätt att vara den du är. ❤❤
  Ha en skön helg!

  Svara
 • Älskar din blogg som den är och har följt dig sen från början ❤️Massa kramar till dig

  Svara
 • Fortsätt som du gör! 😍 Har läst dig i flera år och uppskattar att det är en blandning med ups & downs, party & problem mm. Så som livet är! 😀

  Svara
 • Hej Hanna! Varje gång jag läser din blogg så slås jag verkligen av den goda ton du anslår i din blogg. Jag har läst många bloggar och tycker det är tråkigt med all pajkastning som sker från båda håll. Här är det en fin ton hela vägen och jag hoppas innerligt att det inte kommer hat och elakheter till dig! Din blogg är så verklig och sann att man berörs ända in själen – av både det tunga och svåra som det härligt glada! Tack från mig!

  Svara
 • Jag gillar din blogg precis som den är,du skriver så bra och din och din systers blogg visar vilka härliga personer ni båda är.Jag läser din blogg varje dag för den ger mig ro,Tack för alla recept oxå och Ha de bäst fina du

  Svara