Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:05 | februari 5, 2021

Lifehack

God fredag vacker. Wow! Du anar inte hur glad jag blev av alla goda kommentarer. Jag känner verkligen en glädje inom mig och en nytändning att vara mer aktiv här. Tack för att du tycker om mig och mina ord. Det betyder så mycket. På riktigt. Du är så värdefull för mig.

Tack ♥️

Såg även att några frågade vart man kan köpa den ljuvliga parfymoljan från Ragdoll LA. Den kan man beställa från deras europeiska hemsida HÄR!

Igår tog latmasken i mig och barnens vilja över och det blev Donken till middag. Körde en dryg timme för att köpa hem det. Så är det när man bor ute på ”landet”, men dom blev glada iaf och jag fick lätt träsmak i baken.

Vida körde nåt lifehack från TikTok där man sätter lådan så där på läsken 🙂

Så är jag nästan alltid. Kan börja gråta hursomhelst och varsomhelst och gärna i otid. Jag tycker dock om att gråta. Det är frigörande på nåt vis och jag tror inte man ska hålla inne på tårar. Lite som att nysa. Inte håll igen. Ut med det bara 🙂

Igår kväll släppte jag och Liv ut tårarna. Det är bra att titta på en sorglig film eller lyssna på heart breaker-låtar om man vill få loss tårarna.

Vi kröp ner i min säng och tittade på Five feet apart på Netflix. En tonårfilm om olycklig men ändå lycklig kärlek. Den var väldigt fin. Skulle rekommendera den till dig sa Liv, och jag håller med.

Mys!

Vi började först med popcorn och jag tog tre små lakridsgodisar… men sen fanns det inget stopp. Vi hämtade stora godisskålen och började frossa.

Vad ska man göra åt det där suget. Alltid efter middagen blir jag så galet sugen på precis allt onyttigt. Chips, godis, glass och popcorn. Har försökt lura mig själv genom att borsta tänderna, dricka vatten, tugga tuggummi, äta en liten bit mörk choklad. Men inget hjälper. Jag vill bara trycka i mig en chipspåse och massa godis. Det är bara på kvällen det suget kommer. Jag får helt enkelt äta upp allt nån kväll så det inte finns inom räckhåll när suget kommer.

Bara lite popcorn och tre oskyldiga godisar….

… slutade så här 🙂

Mysigt var det iaf.

Idag till lunch så åt jag kyckling och sallad. Hade kycklingfiléer som jag saltade och pepprade och sen hällde jag massor av tacosås över och in i ugnen.

Man har ju alltid, iaf jag, kylen full av halvtomma burkar av tacosås. Varje fredag köps det nya för att man är osäkert på om det finns hemma. Samma med tacokrydda och majs, eller hur?

Så jag tog alla halvtomma burkar och hällde över kycklingen innan jag körde in den i ugnen. Blev så gott och saftigt. Ett litet lifehack från mig 😉

Ja, jag gillar starka jalapeños 🙂

Lika vackert ljus idag, och kallt. Riktigt kallt.

Man ser där jag har gått. Lämnar mina Mou-avtryck överallt i snön.

Kakan älskar att hoppa likt en hare i snön och trycker ner nosen så hon blir helt snötäckt. Rotar och nosar efter skit där under snön kanske.

Vad har du för planer i helgen?

Här blir det lugnt hemmahäng och en sväng till en kompis där vi ska ses utomhus och grilla. Klä oss varmt och sitta ute på fällar, dricka lumumba och njuta av det härliga vädret vi ska få i helgen. En enda stor sol här imorgon.

All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Lifehack”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser ut att ha varit en mysig kväll

  Svara
 • Åh vilket mysigt inlägg!❤️ Här har vi skottat bort oändligt mycket snö, så imorgon blir det nog ett bad ute i badtunnan i 10-
  Trevlig helg!

  Svara
 • Jag tror att vi kommer få se dig i tv-serien 16 Weeks of Hell 😉

  Svara
 • Hannah kan lyckligtvis äta hur mkt godis mm som helst utan att det påverkar hennes kropp så nä det tror jag ej.

  Svara
 • Men va? Snacka om att missförstå kommentaren. Jag syftade på tv-programmet som spelas in just nu. Att jag tror att hon är en av deltagarna. Det var ingen pik och det tror jag även Hannah förstod.

  Svara
 • Ser supermysigt ut! Jag måste också se filmen ”Five feet apart”, tur man har Netflix 🙂

  Svara
 • Hej! Jag tänker att anledningen till sötsuget på kvällen kan vara för att du äter för lite under dagen? Jag märkte samma sak när jag drog ner på kolhydrater under en period, som att kroppen vill kompensera med snabb energi i form av godis på kvällen. Testa att öka portionerna eller lägga till mer kolhydrater så kanske det försvinner. 🤩🥰 kram!!

  Svara
 • Jag har läst att man oftast blir sugen på nåt sött efter maten om man äter salt mat…. så testa att ät mindre salt mat. Plus en annan viktig sak är att äta MER mat, alltså riktig mat (+ mellanmål) så blodsockret håller jämn balans hela tiden. Drick mycket vatten ❤

  Svara
 • Mmm, lumumba! Vad gott!!!
  Jag ska hem till en vän och sitta med ”barnbarnen” (jag är extra mormor) och se på mello ikväll. Ska bli mysigt!

  Svara
 • Jag köper dom där yttepyttepåsarna med chips som ofta finns vid kassorna. Är väl sisådär max 23 stycken i men när jag ätit upp är jag liksom mätt och nöjd. Har något med att göra att jag kan inte sluta äta förens påsen är slut och med den där lilla miniatyrvarianten så slukar man ju den plättlätt (ett under att man inte äter upp själva påsen i slafsandet!)
  Alternativt tuggar jag i mig Läkerol salmiak, en ask tjoff! Magen blir visserligen lite orolig men vad gör väl det om hundra år?!
  Ha det gott!

  Svara
 • Haha, skrattade gott åt dina knep för att undvika sött. Har exakt samma sockersug efter middagen som dig! Försöker med samma saker eller byta ut mot nyttigare alternativ men det funkar ju liksom inte. Tänker bara ännu mer på något sött och gott.
  Kan också hålla mig hur bra som helst under dagen. Blir på dåligt humör om jag inte får något sött på kvällen, hehe.

  Tyvärr har jag inte förärats med samma kroppstyp som dig Hannah, är kort och knubbig.

  Trevlig Mellokväll med, förmodar jag, en massa SÖTSAKER 😉

  Svara