Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | februari 11, 2021

Tagning!

Hej min vän. Hoppas du är vid gott mod denna torsdag. Jag var uppe i ottan och fick precis en trötthetsattack. Kände mig så väldans pigg när jag klev upp men nu slog nattens dåliga sömn mig i ansiktet. La mig tidigt igår men hade svårt att somna. Körde ett ganska sent träningspass så kanske berodde det på det.

Körde in till stan imorse och befinner mig nu i en studio på Söder. Ska köra en livesändning tillsammans med min agent och andra kollegor på Cube som jag jobbar med. Vi ska sända live till alla kunder och berätta om hur vi jobbar när det kommer till sociala medier och alla plattformar som finns osv.

Jag och syrran smygstartade vår nya plattform igår. Det ska jag strax berätta mer om.

Men nu är jag här och ska köra igång.

Idag blev det skinnbyxor, skjorta och stickat.

CUBE live.

Ska en sväng till Catta i eftermiddag och fixa mitt hår. Som jag längtat att få snygga till mig. Men det blir ingen lugg, page eller färga tillbaka till min egna mörka färg. Tänker inte experimentera med håret nu.

Håller mig till mitt gamla vanliga. Trivs bäst när allt är som vanligt 🙂

Igår hade jag och syrran inspelningsdag. Vi ska nämligen börja podda OCH ha en bokklubb. Både podden och bokklubben kommer vara i ljud och rörligt.

Vi kommer köra varannan vecka podd och bokklubb. Vi börjar så iaf.

Känns så roligt. Vi har många roliga ämnen, gäster, högt och lågt, djup och yta, skratt och gråt som väntar.

Ena vecka kör jag och syrran podden, själva mest, men också med gäster… Och sen kör vi bokklubben andra veckan. Bara att kunna prata av sig i sitt egna forum. Berätta hemligheter och ha som en levande blogg, känns så kul.

Gillar att man även kan se allt och inte bara lyssna. Det blir med personligt och nära då tycker jag. Nu börjar vi i hemmamiljö med hundar överallt och kaffet i högsta hugg men tanken är att framöver kanske besöka platser där böckerna utspelar sig, laga mat tillsammans med kocken av en kokbok, låta barnen tipsa om böcker, ha vinprovning… ja idéerna är många och snart är det premiär.

Vi vill ju så klart att du ska vara delaktig när det drar igång. Kanske du vill komma som gäst till oss, ge ris och ros samt komma med tips på ämnen till podden och boktips.

Vi startade en ny Instagramsida som heter @systrarnagraaf. Där kommer vi uppdatera med allt och vill kunna ha en dialog med dig där när det sätter igång.

Alfred är vår klippa och sköter allt tekniskt.

Lina Bengtsdotter var vår första gäst i bokklubben.

Hundarna ville vara med hela tiden 🙂

Tagning!

Golunch och energi mellan tagningarna.

Vad tror du?

Var rädd om dig och ha en fin dag.

All Kärlek ♥️


39 kommentarer39 kommentarer om “Tagning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Njaa inte helt såld 😩

  Svara
 • Du kanske blir 😁

  Svara
 • Har min fina grå stickade tröja på mig, från ditt märke. O vad många komplimanger jag fått. Jag är ledsen Hannah, men jag är inte heller såld på er idé Ni måste förstå att er tid har varit🤗❤️

  Svara
 • Jodå, många gillar ju att läsa böcker, ”möta” olika intressanta människor som pratar av sig om livet och du är ju här och läser och kommenterar så du måste vara lite nyfiken på oss 😉

  Svara
 • Jag tycker att det låter jättespännande!
  Som digitala tjejträffar typ?!
  Längtar till premiären😊

  Svara
 • Jasså du… ”de måste de förstå?” Elakhet inlindat i komplimang är också sååå förbi. Så ta din fina tröja och passé- åsikter ut i vintersolen.☀️🙏

  Svara
 • Kommer du våga gå ur din comfortzone och ha åsikter som kanske sticker i folks öron/ögon.
  Tänker att på bloggen vill du inte röra om i grytan. Men för att en podd ska hålla lär man sticka ut lite.
  Och menar inget illa .

  Svara
 • Om hon inte har åsikter som sticker i folks ögon, ska hon låtsas?

  Jag tycker det är så skönt med någon som INTE måste häva ur sig åsikter till höger och vänster bara för att röra om och vara kontroversiell. Idag gör ju precis alla så, det är mer unikt att vara mjuk och ödmjuk. Det om något sticker ut.

  Svara
 • Så himla sant det <3 Tänk vad skönt att få vara nöjd och tillfreds och sända ut den viben till andra. Underbart och välkommet <3

  Svara
 • Jag tycker exakt som du! 🙂

  Svara
 • Ändå Maja måste du komma med din åsikt, tillåt mig småle.
  Tror nog Hanna är vuxen nog att svara själv och frågan var faktiskt till henne.
  Och som sagt jag menar inget illa, utan kommer bara bli spännande att höra din åsikt om saker och ting.

  Svara
 • Du är inte särskilt trevlig, Ally. Hoppas du är snällare mot folk i verkligheten än på nätet.

  Svara
 • Ja det kan man hoppas. Tror inte dom som skriver tråkigt till andra på nätet är lika ”tuffa” i verkliga livet. Kram till dig Maja 💓

 • Kram tillbaka! 💗

 • Synd att du tog det på fel sätt Hanna.
  Jag är genuint nyfiken om du kommer ha lite mer åsikter eller om podden oxå kommer vara feel good som du vill att bloggen ska vara.
  Det var faktiskt inte meningen som en elak fråga. Men sen blir man självklart irriterad när folk ska lägga sig i hela tiden.

  Svara
 • Jag tycker att det låter jättespännande!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Dina ögonbryn är så fina, vill du möjligtvis dela med dig var du gjort de? De är verklig perfekta👌

  Svara
 • Såklart att många är intresserade av er, ni är grymma, kör på🤩

  Svara
 • Läste texten lite för fort och läste : barnen ska ha vinprovning. Hahahaha

  Hoppas allt går bra. ❤

  Svara
 • Podd med dig och Maggan tror jag blir lyckat , bok-klubben är jag mer skeptisk till. Men jag har mer än gärna fel 🙂 Lycka till

  Svara
 • Äntligen en podd i min smak. Läser mycket men har aldrig någon att diskutera böckerna med.
  Jag ser mycket fram emot att höra/se er.

  Svara
 • Bra att starta nu i kristider då folk har tid över och fastnar för det här. Podd är lite nytt iallafall.För mig känns det spontant för lång tid att avvara för podd. Läser mycket – men fakta pga att jag måste( scrolla längre ner) så det blir inte tid över för andra böcker tyvärr och minsta har jag inte. lät väl negativa käringen nu. Men jag menar verkligen inte så. Gäller bara mig, liksom. Tror verkligen på idéerna som sådana. Finns säkert en marknad men jag kämpar med EN serie jag inte ens lyckas följa hahaha… va e re för FEL PÅ MIG. Jo jag ska berätta. Har en sjuk dotter jag måste försöka göra brandkårsutryckningar med hälsan på. Så tiden räcker inte till nåt annat. Men varmt tycka till. Ni e roliga och underhållande på alla sätt tycker jag. Det här borde funka, absolut!

  Svara
 • Hej Hanna varifrån är dina svarta snygga kängor ifrån

  Svara
 • Hej Hanna varifrån är kängorna

  Svara
 • Podd kommer bli succe men bokklubb? Nja skeptisk tyvärr…. men kommer självklart ge det en chans🙂

  Svara
 • Åh, jag ser så mycket fram emot detta! Speciellt bokklubben, läser mycket själv och älskar att höra om nya böcker. Måste också bara säga att jag läser din blogg varje dag och har gjort i många år. Den goda ton du håller här är verkligen unik, och man får ett lugn av att läsa dina inlägg. Blir ledsen när du inte lagt ut något en dag, men lika glad när du nästa dag är tillbaka 🙂

  Svara
 • Toppen! Jag kommer lyssna på både podd och bokklubb!! Har följt er båda i många år. Tror detta kommer bli väldigt lyckat!

  Svara
 • Stort lycka till, det låter spännande. Men jag saknar er realityshow på TV, det var så kul och härligt.
  Här skiner solen så att ögonen rinner, man är nästan som ett troll som spricker i dagsljus, efter allt mörker och dysterhet.
  Kram och ha en fin helg.

  Svara
 • Tack fina Lena ♥️ Det är ju så härligt att det äntligen är lite vårsol och vårkänslor i luften. Kram

  Svara
 • Fin outfit

  Svara
 • Vilket roligt skal till mobilen som ser ut som en kamera. Vart kan man köpa den? 😊

  Svara
 • Det är från Casetify.com. Kram

  Svara
 • Nej tyvärr, en podd med Magdalena, nej tack absolut inget för mej. Lyssnar annars på många poddar och rörligt tror jag inte på alls.

  Svara
 • Hiss. Tror det blir väldans lyckat ☺️ You go girls ♥️♥️ Du ser så fräsch ut som vanligt 👸 Kul att se att du verkar må bättre också, det går åt rätt håll 👑💃😘 Hehe. Stor kram fina och ha en fortsatt trevlig fredagskväll 😊

  Svara
 • Va kul!! Kommer jag att lyssna på!
  Tipsa gärna om vilka träningspass du gör hemma? Behöver få inspo😜🥰

  Svara
 • Det låter spännande o kul!👍
  Din snygga jeansskjorta som du har under tröjan vad är det för märke på den ?
  Lycka till!!!💐💐

  Svara
 • Tack Cissi. Åh den är så snygg. En Lois från Plainvanilla.se 💓

  Svara
 • Var är du…hoppas allt är bra.
  Podd och bokklubb låter spännande men kan du inte ha den med en manlig kompis…olika perspektiv manligt/kvinnligt.
  Kram på Valentines dagen 💝

  Svara
 • Ooo ja. Kommer vara manliga gäster så man kan prata och jämför samt kanske förstå varför dom är så knasiga 😂😂 Kram ♥️

  Svara