Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:15 | februari 22, 2021

Fest i himlen

God kväll min vän. Hoppas veckan börjat bra.

Jag var trött som sjutton imorse, men kom igång snabbt med en promenad i slasket med Kakan och några koppar kaffe, efter att jag lämnat flickorna på skolan.

Men kände lite så här 🙂

Jag tycker @broderauttexten på Instagram är så bra. Skrattar alltid igenkännande och gott åt hennes texter. Blir på gott humör.

Helgen var verkligen bra. Firande av Louie och Isak lite i förväg i lördags. Dom båda älskade pojkarna fyller egentligen år idag men vi hade kalas i lördags. Vi som familj samlades och myste, firade Louie, åt gott och pratade Isak-minnen.

Isak 26 år! Nu är det fest i himlen. Så älskad och saknad ♥️ … och så underbara snälla och godhjärtade Louie 5 år firade vi tårta och paket. På Isaks tårta är det Vida, några dagar gammal, som ligger i hans famn.

Smörgåstårta frossade vi i. En klassiker som aldrig går ur tiden eller smaken om du frågar mig.

Tack för en fin helg sis!

Idag har vi tänt ett extra ljus för Isak här hemma och ätit en av hans favoriträtter, laxpaket.

Barnen har somnat och jag ska försöka sova jag med. Älskar att sova 🙂

Kram ♥️


1 kommentarerEn kommentar om “Fest i himlen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah! Har inte läst din blogg på ett tag men alltid roligt och positivt att vara tillbaka. Ville bara säga att du ser väldigt fräsch och hälsosam ut. Inspirerande! Måste själv också ta tag i hemmaträning, sååå svårt att komma igång.

    Svara