Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:26 | februari 24, 2021

Inget nytt under solen…

God morgon vacker. Hoppas allt rullar på som det ska och att du är vid gott mod. Jag ska strax dra igång ett pass och vakna till liv.

Håller mig här hemma med barnen om dagarna, har hemskolning för Liv imorgon och allt är som vanligt. Inget nytt under solen mer än lite fastare stjärt 😉

Min frukost brukar (nuförtiden) bestå av en proteinshake innan jag tränar, på morgonen, sen efter träningen så äter jag ofta gröt eller en god yoghurt och müsli med blåbär som jag tinar och kanel över alltihop.

Försöker äta regelbundet under dagen men håller inte på och tar bort god mat jag tycker om eller hoppar över den gräddiga såsen som jag mosar in i min potatis. Jag vill fortsätta äta allt och må bra och när jag tränar så mår jag bättre och kan dessutom äta mer med gott samvete. Två flugor i en smäll.

Är fortfarande förvånad över att jag gillar att träna och inte tummar på det pga latmasken i mig som ibland (eller ofta) ligger och lurar 🙂

Men så länge jag hinner med att mysa på favoritplatsen. I soffan. I en kram… då är jag mer än nöjd med livet.

Älskar alla mina bästa vänner som ger mig, eller vi ger varandra, just detta. Trygghet och äventyr. Den bästa mixen strösslad med kärlek. Tack!

Ha en fin dag.

All Kärlek ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “Inget nytt under solen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Var köper du din Mussli som du har på bild.
  Mvh Birgitta Jönsson

  Svara
 • Härligt! Och en sund inställning!
  Vad kör du för träningsprogram?

  Svara
 • Tack. Kör lite olika som jag hittar på YouTube samt övningar från träningskonton på IG. Kör varannan dag styrka och konditionspass. Varierar. Kram

  Svara
 • Stort tack för tips om fina soffbord från Spanien. Beställt, hur smidigt som helst för övrigt, & fått hem. Snabb leverans & galet snyggt, sååååå nöjd.

  Svara
 • Men så kul att höra! Allt är ju så snyggt från dom. Kram

  Svara