Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:40 | mars 4, 2021

Egodag

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Hela veckan har jag lagt mig i sängen redan vid kl 20 och sovit i minst 10 timmar varje natt. Så skönt. Har börjat min morgon med att träna vid 8 och idag är inget undantag.

Känner mig pigg i kropp och själ 🙂

Min egodag igår gick inte av för hackor. En hel dag och kväll helt ensam och jag gjorde bara saker som jag tyckte jag kunde unna mig och få njuta av. Blev än en gång nästan avundsjuk på mig själv 😉

Mios pappas fina flickvän Alicia bjöd in mig till Stockholm och Babor där hon jobbar, på en helt makalöst skön ansiktsbehandling. 50 minuter som jag aldrig ville ska ta slut. Tack kära Alicia.

Rengöring, peeling, massage, mask, fukt, serum, ja massor av godheter sög min hud åt sig av. Slumrade till en stund också. Ljuvligt.

Sen for jag hem till Sigtuna och åt en ensamlunch på mysiga Prik. Solen sken genom fönstret och det var så skönt att sitta där ensam och tänka och äta så där extraextrastarkt och gött så snoret rann 🙂

Japp, det försöker jag att göra ofta. Stanna upp och känna tacksamhet, Även under dagar som är kaos och tumult på alla plan.

Kvällen avslutade jag snarlik kvällen innan.

Bredde mig goda hårdbrödmackor (har en fäbless för det) efter en promenad, gjorde mig en skål med yoghurt och müsli och tittade på nya säsongen av ”Gifta vid första ögonkastet” på SVT play. So far bara två avsnitt men så kul och bra.

Riktigt lyxigt om du frågar mig. Sen somnade jag som en stock innan nio.

Hoppas du får en fin dag vart du än befinner dig och var rädd om dig.

Kram ♥️


14 kommentarer



14 kommentarer om “Egodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Hannah! Blir glad av att läsa din blogg. Trivsam och en blandning av allt.
  Önskar dig allt gott. Kram.

  Svara
 • Tack Marie 🙏🏼💓

  Svara
 • en riktig lyx dag måste jag säga,, jag älskar såna där dagar.

  Svara
 • Hej Hanna! Jag undrar var dina fina örhängen och halsband kommer ifrån?

  Svara
 • Mysigt ❤️

  Svara
 • Tack fina Hanna för din blogg, du skriver så fint o uppmuntrande, jag blir varm i kroppen när jag läser, o igenkännande, inte bara jag som inte gillar att prata i tel. Tack för att du är öppen med din tro också/kram

  Svara
 • Du är t o m snygg när du ligger ner 😉 Till skillnad från en annan 😁😆 Vilken strålande fin hy du har ♥️ Så skönt med egodag. Det har jag också emellanåt. Lite oftare skulle inte skadat 😊👑👸 Ha en finfin kväll snyggo 😻😍

  Svara
 • Bridge over troubled water.(Elvis Presley, the royal philharmonic orchester).
  Spotify. 😀

  Svara
 • Åh, jag önskar såååå att jag hade haft råd med det du unnar dig. Jag får drömma mig bort och fortsätta läsa din fina fina blogg 🥰

  Svara
 • Låter verkligen härligt! Sådana dagar är nog mer viktiga än vad vi tror. Ta hand om dig! <3

  Svara
 • Åh vad jag mår bra av att läsa din blogg. Den är så mänsklig och varm liksom! Bra energier! Underbar dag du haft! Jag borde också ta en dag ledigt och unna mig en behandling känner jag! Ha en fin helg mvh Annie

  Svara
 • Tack Annie. Vad kul att höra att jag förmedlar en varm känsla och att du mår bra av det. Det var en väldigt fin komplimang. Stor Kram ♥️

  Svara
 • Vart är dina fina örhängen ifrån? 😊

  Svara
 • Dom är från Plainvanilla.se. Märke Jane and Sophie. Kram 🥰

  Svara