Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:06 | mars 12, 2021

Äntligen

God kväll min vän. Hoppas att du har fått ta helg nu och parkerat dig i soffan. Det har jag 🙂

Tacos, Talang, godis och myskläder. Äntligen fredag med mina flickor.

Tacosallad är mitt favoriträtt att äta tacos.

Vår lilla buffé till Talang.

Vad gör du ikväll?

All Kärlek ♥️


2 kommentarer2 kommentarer om “Äntligen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Blev tacos hos oss också, sen kollade vi på Den tunna blå linjen….sen somnade jag i soffan..

    Svara
  • Varför är skvaller så roligt att läsa!? Läste att Jennifer Lopez och Alex Rodriguez gjort slut. Ja, som förstått läser jag nyheterna just nu. Hon är ju bara för snygg J.Lo. Annars tar jag det lugnt denna lördagen. Jobbat i veckan. Du har en sån hjärtlig blogg Hannah ♥️ Me like! Älsk på den 😻 Ps. Tacos är för gott alltså. Ha en trevlig lördag snyggo 💜

    Svara