Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | mars 15, 2021

Tårar och kärlek

God måndag min vän. Hoppas helgen gjort dig gott och att veckan börjat på bästa sätt.

Jag har precis tränat och sitter med tredje koppen kaffe. Trodde inte att jag skulle orka träna när klockan ringde imorse och det var dags att väcka barnen. Men jodå. Bara att ta tag i det och det gjorde jag.

Satte på bästa mellobidraget på högsta volym, sjöng med för full hals, och kickade igång dagen.

Wow! Så bra låt. Älskar texten och hennes röst. Clara fick min röst i lördags.

Liv har haft sin bästa vän här i helgen och varit ute hela dagarna och kvällarna, så Jag och Vida har haft mystid tillsammans.

Sovit med dessa två bredvid mig.

Våfflor till frukost i helgen.

Kärlek.

Igår tittade jag och Ewa på Höstlegender. Vi grät så mycket så vi hulkade. Jag kunde knappt andas. Vi grät hela filmen igenom. Det tog aldrig slut. Var helt förstörd resten av kvällen.

Vi hade en bra helg men idag är Vida hemma med lite magont så hon få kurera sig med mig idag.

Stor Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Tårar och kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tusses låt fick min röst i lördags. Vilken bra låt alltså 😊 Jag tycker mkt om den. Kul att den vann sen också. Idag är jag ledig o slappar i soffan här hemma. Så skönt så 🥰 Ha en fin måndag snygging ♥️

  Svara
 • Tycker att Brad Pitt är en så dålig skådis. Tycker inte om filmer med honom. Överskattat utseende har han också. Har aldrig förstått grejen. Däremot är hans ex Angelina Jolie verkligen så vacker. Haha, jag lovar att jag är mer än bara yta. Men lite ytlig får man lov att vara… ♥️😍🤩👌😬

  Svara
 • Som tur är har skådespeleri inget med om du tycker Brad Pitt är snygg eller inte. Med tanke på hans vinster och nomineringar inom största Oscars bl.a, och Jolie inte kommer i närheten av de hyllningarna. Han är en av de vackraste och även en skickligaste skådisarna, så roligt när de som föredrar kvinnor ska hylla Jolie som inte haft samma framgång alls.

  Svara
 • Vad kul att vi tycker olika i ämnet 😊👍 Angelina Jolie har även hon vunnit Oscar, inte bara en utan två. Så hon har vunnit en gång mer än Brad. Ang. hans utseende påpekade jag bara att han inte var min typ o att jag inte förstått hypen kring det. Så nej det har inget att göra med hans skådistalang, vilket jag tycker att han också saknar. Vissa människor har det andra inte. Tycker mest att han forcerar fram den medan andra skådespelare faller det naturligt att just skådespela ☺️

  Svara
 • Höstlegender min absoluta favoritfilm ❤️Vet inte hur många gånger jag sett den ❤️Brad är så vacker och den är så sorglig ❤️

  Svara
 • Åh, jag röstade också på Clara Klingenström! Enligt mig det bästa bidraget!!❤️ Musiken, texten, framträdandet… En låt som berör, både hjärtröstade o ringde in flera gånger❤️ Tack för en mysig blogg, läser alltid! Trevlig kväll💕💕

  Svara
 • Åh vill jättegärna se den men hittar inte på Netflix iaf….vet någon var jag kan hitta den? <3

  Svara
 • Jag hyrde den på movies iTunes. Kram

  Svara
 • Tack!

  Svara
 • åh bästa filmen ju!! love it!! tristan…så sexig… men ja tårar med..

  Svara