Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | mars 16, 2021

Hemundervisning

Hej vacker. Här är det hemundervisning för Vida hela veckan. Många lärare som är sjuka så distans it is för 2:orna i deras skola.

Tur att jag är så oerhört pedagogisk och älskar att plugga med barnen 😉

Jaja, får göra det bästa av det. Till Vidas fördel så är det iaf fortfarande en nivå av matematik som jag bemästrar 🙂

Har två att rasta denna vecka.

Igår kväll var det skaparverkstad här hemma. Fina tavlor målades och köket såg sedan ut som tagen ur ett avsnitt av Pippi Långstrump.

Det var färg överallt. Men värt skrubbandet alla dagar i veckan.

Gjorde chili con carne av helgens tacorester. Min portion var utan ris men med massor av jalapeños.

Köpte en så god chilioljan på Lidl som jag steker typ all min mat i 🙂

Stark och god. Jag är verkligen en sucker på stark mat.

All Kärlek ♥️


19 kommentarer19 kommentarer om “Hemundervisning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah😍Varför väljer du bort ris till chili con carne?

  Svara
 • Tycker inte det är lika gott med ris 😁

  Svara
 • Nyfiken, om man har ett jobb som gör att man inte kan jobba hemma (tex att man själv jobbar inom vården etc). Hur funkar hemskolning då, kan skolan kräva att man måste vara hemma från jobbet? Tänker vilka direktiv ni fått från er skola?

  Svara
 • Ja det blir väldigt svårt att sköta hemskolningen då, har verkligen tänkt på det. Det är ju få förunnat att kunna vara hemma som jag. Tänker så på andra ensamstående med heltidsjobb och ingen möjlighet att vara hemma. Inte helt enkelt att lämna en 8-åring hursomhelst ensam hemma heller. Men man får väl gå ihop och hjälpas åt om det behövs. Kan ju vara skola här hemma hos mig… i värsta fall 🙂

  Svara
 • Knepigt det där! Vi har skolplikt, men det omvända också, dvs vi kan kräva utbildning, så egentligen undrar man om skolan har rätt att kräva hemskolning. Även om man jobbar hemma har man ju ett jobb att sköta om dagarna. Heja dig som fixar detta! 👍🏻

  Svara
 • Det är Folkhälsomyndigheten som beslutar om hemundervisning, inte skolan.

  Svara
 • Nej, regeringen.

 • De kan inte kräva det nej. Inte den enskilda skolan. Beslutar regeringen att alla skolor ska stänga, i alla stadier, så är det en annan sak. Men då får de införa någon typ av ”stanna hemma från jobbet pga hemskolnings-peng” annars skulle det blir katastrof.

  Svara
 • Bra fråga, skolan är ansvarig att ordna någon form av omsorg om föräldrarna har samhällsviktiga funktioner eller ej möjlighet att ordna omsorg på egen hand. Likaså att särskilda elever inte skall ha hemundervisning då det inte gynnar elevens mående eller kunskapsutveckling. Så bara hör av dig till skolan och ha en dialog kring en bra lösning, lycka till!

  Svara
 • Hej Hanna🙂 tar du selfies själv eller är det flickorna som klickar.
  Trevlig tisdag, solen skiner o fåglarna kvittrar våren är på väg😎

  Svara
 • Tar själv. Trevlig tisdag tillbaka 🤩

  Svara
 • Ja, i mars förra året mejlade mitt barns skola här i Kalifornien att eleverna skulle ha onlineundervisning i tre veckor. De skulle öppna igen efter spring break sa de. Dessvärre blev det inte så. Istället har min elva- tolvåring inte satt sin fot i ett klassrum på ett år och en vecka. Känns helt galet.😫

  Svara
 • Vad är det för magisk ögonfransböjare du använder? 😍

  Jag har också naturligt långa ögonfransar och mitt ”lyxproblem” är att de tyvärr gärna viker sig av tyngden när mascaran (jag har testat alla möjliga olika märken) åker på. En vän tipsade om Shiseidos, men trots att fransarna blir jättefina innan mascaran åker på så viker dem sig efter en stund ändå. Som visslade blommor.

  Eller så är det dags för ett tidigt ögonlyft, för innan 30 så var de riktigt ståndaktiga 😆

  Svara
 • Har aldrig någonsin använt ögonfransböjare 🙈 Har välsignats med fransar som är naturligt böjda. Har inte koll på det tyvärr. Kram 😘😘

  Svara
 • Ursäkta att jag lägger mig i men lashlift böjer ju upp ögonfransarna och det håller väl ett par månader.
  Tror jag betalade ca 600kr på en salong för det…kanske gör det igen nångång men inte regelbundet.

  Svara
 • Jag känner med dig Hannah gällande matten 😊 När min son gick i fjärde klass blev matten för svår för mig, så han och jag kom överens om att han endast skulle ta hjälp av skolan med uppgifterna. Hans mentor tackade mig för det beslutet 😂😂😂
  Kämpa på 💪😀

  Svara
 • Haaannah, du är så snygg så jag tuppar av 😊👑 Kom just hem från några km i skogen. Ja dem småländska skogarna ska man inte skoja bort. Jag går inte så ofta men när jag gör det fylls jag med ny energi. Så härligt. Borde gå oftare. Ren luft o sol på det 👌 Nu är snart våren här, förhoppningsvis. Älskar våren, bästa årstiden ju 🥰 Ha nu en forsatt underbar dag going ♥️

  Svara
 • Du har så spinkiga sjukt smala ben som på gammal kvinna och du klär dig som ett stort barn. respektera din ålder

  Svara
 • Nej då. Bara muskler 💪🏼 Jag är ett stort barn. Kommer alltid vara det och älskar det. Till dig… var snäll och respektera andra 🙂

  Svara