Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | mars 19, 2021

Filmskatt

God fredag vacker. Hoppas du är frisk och vid gott mod.

Den här veckan har också gått fasligt fort, trots hemundervisning och många försök att få livet och allt att gå ihop. Inte alltid det enklaste när man är ensam men man inser fort att man är rätt stark där på insidan också. Men jag ska inte sticka under stolen med att många tårar fälls på skogspromenaden med Kakan eller i bilen när jag är ensam.

Hade jag haft mens så känns det som om jag lever i ett PMS-stadie hela tiden. Måndag hela veckan typ.

Fick mig iaf ett skratt när jag såg denna bilden. Någon som känner igen sig? Exakt så ser jag ut när jag tänder och måste gå på toa på natten. Man vill ju inte vakna till 🙂

I onsdags hade vi myskväll mitt i veckan. Vi tittade på film och åt chips och popcorn.

Vi såg JA-dagen på Netflix och jag förstod direkt på tjejerna vad som väntar mig.

Den var skoj.

Igårkväll började jag visa vår mer romantiska filmskatt för Liv. Vi kurade ihop oss i soffan och tittade på The Bodyguard. Åh så bra den är.

Näst ut är Titanic och sen blir det nog Dirty Dancing.

När jag hade gått och lagt mig kom jag på att det var torsdag och ett nytt avsnitt av ”Gift vid första ögonkastet” väntade. Stör mig så ofantligt mycket på en av personerna. Blir tokig av dennes osköna stil. Huvva. Kanske vet du vem jag menar och känner samma? Men i gårdagens avsnitt visades mer ödmjukhet och sidor hos andra personer kom istället fram som man inte gillar. Jag längtar redan till nästa torsdag.

Jag är glad att du finns och önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Filmskatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha förstår exakt vem du menar! Min man satt och svor häromdagen fast han ”inte tittade ” 🤣 Men jag tror kanske att det medvetet klipps ihop som att det är kört för att det sen ska twista… Bra tv liksom 😉 Har inte sett senaste, ska bli mycket spännande!

  Ha en fin fredag och kom ihåg att du är den bästa mamman dina barn kan ha 💖

  Svara
 • Titanic har min sett och blev kär i Leonardo men Dirty Dancing ratar hon hårt. Suckar varje gång den går på tv och jag tittar.
  Hennes favoritfilmer är svenska humorfilmer. Varit sen hon var liten och började kolla på Solsidan som 4-åring.

  Svara
 • Glöm inte kolla på Grease, Gremlins, Den blå lagunen (eh kanske vänta lite med den), Breakfast Club, The Goonies, Neverending Story… kommer nog på fler senare

  Svara
 • Oh yes! Gremlins, The Goonies, E.T och Never Ending story har vi sett. The Goonies var favoriten hos dom. Deppigt att specialeffekterna var så dåliga på Never ending Story för den var min favvofilm som barn men gick tyvärr inte hem nu. Jag tycker vargen var så otäck då 😂😂😂

  Svara
 • Kollade med min 11 åriga dotter på never ending story, hon somnade 🤣 men mannen som kunde tala med hästar tyckte hon om 😍

  Svara
 • Top gun!

  Svara
 • ..och Cocktail!
  Blommor av stål, Mystic Pizza, The Notebook är fina.

  Svara
 • Måste lägga till Can’t buy me love.

  Svara
 • O ja håller med dig stenhårt ifall denne personene är en av fruarna som jag kan tänka mig att kanske dejta dennes snälle långe man då jag har svårt att tro att han fortfarnde är med henne…!!

  Svara
 • Hej fina Hannah😀älskar din blogg för att du är du…livet e ju upp o ner tycker du hanterar det bra all kärlek till dej❣

  Svara
 • Samma här, gällande nattliga besök i badrummet 😃 Jag köpte en liten vit enkel nattlampa på Ikea som jag satte i ett uttag. Lyser upp lagom mycket så slipper man tända 👍🏼

  Svara
 • Aldrig tänt på natten, man kan väl sitt badrum?

  Svara
 • Såg också ja filmen förra veckan 🙂 Missa inte att se Love Story, helt underbar film. Önskar dig en fantastisk helg!
  Kram Kattis

  Svara
 • Har led-ljus (sådana som ser ut som blockljus) i badrum och hall som lyser svagt under natten. Lagom för att ta mig till toalett och kyl men svag nog för att inte störas!

  Svara
 • Kära Hannah, du är så vacker o en underbar mamma! Har jag skrivet något som gjort dig ledsen lr besviken, ber jag tusen gånger om ursäkt. Jag har ju alltid annars stöttat dig till Max. En stor distanskram från mig till dig🤗❤️

  Svara
 • Hej Christina ♥️ Vad tänkte du på? Varför tror du jag är ledsen på dig? 🥺 Kram!

  Svara
 • Inget speciellt, men sen min syn blev så dålig (bara 40% på höger öga kvar) har jag inte mått så bra o tog det säkra för det osäkra. 🤗❤️

  Svara
 • Bästa filmerna ju🌟🌟 Men glöm inte Pretty Woman, Notting Hill och The holiday😉 Såna där livsviktiga mysfilmer man ser om och om igen❤️

  Svara
 • Kram fina vackra kvinna ♥️♥️♥️ Gick i skogen nyss o det ända (stavas det enda eller ända 🙈) jag tänkte på var vildsvin. Det stod i lokaltidningen att det setts några vildsvin här i närheten. Usch. Kunde inte koppla av o koppla bort vildsvinen. Som tur är såg vi inga. Dem kan vara farliga om dem går till attack. Nog om vildsvin 😅 Hoppas att du har en bra lördag so far och att du inte fäller några tårar idag ♥️🥰 Även om det kan vara bra att gråta ibland. Älskar din givande blogg 😊 Kramen på damen 👑💜👑

  Svara
 • Håller helt med med Gifta… Man kan verkligen reta sig. Men vad roligt att Liv har Titanic framför sig! Både för att det är en fantastisk film, och för att Leonardo är så där helt underbar för unga tjejer. Den har ju blivit vald till århundradets film. Undrar om den håller fortfarande. Kram❤️

  Svara
 • Hoppas du får en fin söndag och en fin start på nästa vecka! 🙂

  Svara