Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:49 | april 5, 2021

Glad påsk

God kväll vacker. Hoppas du mår bra och har haft en ljuvlig påsk.

Jag älskar påsken. För mig som troende så är det en av dom viktigaste högtider vi har. Den handlar inte bara om påskägg och påskharen.

Jag har haft en fin påsk med Väldigt mycket mat, glad stämning och skratt.

Gött.

Skönt att det inte är slut ännu. Helgen blir lite längre med annandag påsk imorgon. Min vecka ska inledas med en långpromenad och ett träningspass. Längtar!!

Det trodde jag aldrig att jag skulle höra mig själv säga eller skriva eller ens göra 🙂

Kan inte sova så jag ska kolla nya avsnitten i nya säsongen av ”Den som dräper”. Väldigt spännande! Men han som spelade i förra säsongen verkar inte vara med. Deppigt. Gillade honom.

Kram ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Glad påsk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, vad är det för fiffig upphängning du har för tv:n? Går den att fälla in platt mot vägg med?

  Svara
 • Precis. Det är en arm som man kan dra ut och vända och justera hur man vill ha TV:n, annars ligger den platt mot väggen.

  Svara
 • Tack Hanna!

  Svara
 • Hej, jag har ett stort problem haha, skämt åsido men jag undrar Varför man säger Glad påsk när påsken är förenat med döden? Är det för att denne Jesus återuppstår på påskdagen tro? Bara en allmän och kanske fjantig fråga men är seriöst nyfiken. Du Hannah är ju troende så du kanske har lust att delge om saken i fråga? 🤗

  Svara
 • Jesus offre sitt liv før vi ska få våra synder førlåtna o dermed møjlighet
  Til evig liv.Som skaperen hade från
  børjan .Adam o Eva etter deres synd
  Kom ju døden in.

  Svara
 • Fick nu veta , vi ska eg inte säga ”Glad påsk” redan på skärtorsdagen. Ska det vara rätt så ska vi bruka orden först på påskdagen för att glädjas åt Kristus uppståndelse. Nu vet jag det😉passade även på att kolla varför vi säger god jul och trevlig midsommar oxå. Alltid intressant och faktiskt förstå varför man slänger sig med ord utan att tänka på innebörden fullt ut.

  Trevlig blogg för övrigt😀

  Svara
 • Jag väntade med att säga Glad Påsk tills Jesus var uppstånden iaf ☺️ Så det kändes mer rätt. Håller med dig om att det är intressant att kolla upp traditioner, som det vi säger, och dess innebörd. Ibland bara gör man för att man ska men egentligen inte vet varför. Kram 💞

  Svara
 • Påsken är en viktig högtid. Minns runt 83- då Gunnar i princip skrek i predikstolen i kungsängens Kyrka ” Kristus är uppstånden” och flera av oss i myran ropade tillbaka ja han är sannerligen uppstånden. Ser alltid Jesus från Nazaret under påsk. En tradition sedan jag var liten.

  Svara
 • Ops menade kyrkan, inte myran 😉

  Svara