Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:57 | april 7, 2021

Antiklimax

God kväll vacker. Hoppas du har haft en fin dag.

Här har dagen rullat på bra. Det är så mysigt att Mio pluggar hemma i veckan. Längesen det bara var han och jag. Han är mest på sitt rum och pluggar men kommer upp och äter middag med mig, kollar lite TV, tar en promenad med Kakan och så pratar vi mycket om allt. Han och jag pratar väldigt mycket. Det har vi alltid gjort. Det finns inget som är jobbigt eller konstigt… vi kan prata om allt och det är nog därför vi är så nära och lika på många sätt.

Ikväll blev det potatissallad och rostbiff till middag. Enkelt lagat direkt ur burken och paketet på tallriken 🙂

Ibland får det bli så också.

Pyjamas och soffhäng med Kakan.

Jag satte på mig min pyjamas och raggsockor redan strax innan sju. Läste en timme och sen var det äntligen okej tid att krypa ner i sängen och kolla på senaste avsnittet av ”Gifta vid första ögonkastet”. Har väntat hela dagen och hållit mig från att titta tidigare.

Men det är ju bara onsdag!!! Sånt sketans antiklimax. Har hela tiden trott att det var torsdag idag. Sa t.om. på min IGstory idag att det var dags för GVFÖ ikväll.

Jaja, den som väntar på nåt gott…

Bättre lycka imorgon.

Hade dock tur med vädret. Så härligt och soligt det blev framåt eftermiddagen.

Nya solbrillorna åkte på.

Satt och lutade mig mot husväggen en bra stund innan jag gick in. Så varmt och skönt.

Fick upp det här minnet idag. Nästan så jag började gråta. Lilla Vida för 8 år sedan idag. Vi var i Thailand då hela familjen. Gosiga unge. Alltid med ett leende.

Nu blir det några avsnitt av nya säsongen (17) av Grey’s Anatomy. Den serien har jag saknat. Har fyra hela avsnitt framför mig. Såg idag att nya avsnitt släppts på Disney+ och det var ju tur med tanke på min GVFÖ-fadäs.

Kommer dock somna inom kort känner jag.

Godnattkram ♥️


28 kommentarer28 kommentarer om “Antiklimax”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du lyckades lura mig att tro att avsnittet redan fanns på SVT Play.
  Läser din och Magdas blogg ofta.
  Hälsningar från Luleå.

  Svara
 • Så jag lurade inte bara mig själv 🙈 Sorry 🙂 Kram 🥰

  Svara
 • Hej
  Jag läser din blogg då och då. En sak jag undrar över är vad du jobbar med? Skulle inte du och din syster skriva en bok?

  Svara
 • Jobbar med mina sociala medier, podd med syrran och håller på med boken för fullt.

  Svara
 • Var hittar man podden och vad heter den?

  Svara
 • När den släpps så kommer jag länka.

  Svara
 • ”Då och då”, haha bra försök!

  Svara
 • Kan du leva på dina sociala medier?

  Svara
 • Så snygga solisar Hannah ❤️ Härligt med lite egentid med din Mio skönt också att man kan anförtro sig och prata om allt med sina barn
  Här vaknade vi till strålande sol men kallt , nu vill jag ha VÅR så typiskt Aprilväder fram och tillbaka hela tiden . Äntligen Torsdag .. kollar också på Gifta . Jag har så himla dåligt tålamod så jag var tvungen och kolla upp paren om dom fortfarande var gifta haha så sjukt 😀 Ha en fin dag Hannah ❤️

  Svara
 • Hoppas du får en fin dag 🙂

  Svara
 • Tack detsamma ♥️ Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Åh, vilken gosig pyjamas, var kan man köpa den? Undrar också över det härliga nagellacket i pastell, vad är det för märke/färg? Tack för en jättebra blogg och ha en fin dag!

  Kram Linda ❤️

  Svara
 • Hej Linda ♥️ Det är gellack som jag gjort på salong så vet ej vad den heter tyvärr men Essie har en nästan exakt likadan färg. Min pyjamas är skjorta och shorts från H&M. Kram tillbaka 🥰

  Svara
 • …väldigt lik min Lisa Yang cashmere kofta där…🤔

  Svara
 • Kan hända att jag lånat den av en viss syster 😅😆

  Svara
 • Saknar du aldrig jobbarkompisar el gemenskapen? Jag skulle bli galen av att jobba som du,att vara hemma hela dagarna. 😑

  Svara
 • Gemenskapen har jag. Har många som jobbar som jag själv gör. Just nu är det dock väldigt lugnt med det mesta pga covid. Hoppas på mer roliga utmaningar och jobb i höst om allt blir som man hoppas igen.

  Svara
 • Om du gillar svenska GVFÖ så borde du kolla på MAFS Australia. Så mycket mer spänning och mer drama 🤩😅 Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Var är din gröna jacka ifrån?

  Svara
 • Längtar tills lite senare ikväll torsdag 😉när 1 barn av 2 lagts för natten så ska avsnittet ses ✌🏼.
  Sjukt snygga solbrillor😎

  Svara
 • Hej
  Har aldrig skrivit här tidigare… Måste berömma dig Hannah, för din goa ton och att du delar med dig av din vardag. Tycker om att läsa din blogg❤

  Svara
 • Nu är det snart två månader (11 febr) sedan ni lanserade podden. Vad är det som gör att ni inte kommer igång?

  Svara
 • Vi lanserade inte den då utan berättade att vi skulle börja podda och ha bokklubb. Vi spelande in på lite olika sätt både med ljud och bild men det var lite mer komplicerat än vi trodde så vi gör om och gör rätt. Det måste ju vara tipptopp när vi släpper 🙂

  Svara
 • Hej! Vart kommer den gröna bomberjackan ifrån? ☺️

  Svara
 • Den är från butiken Artiklar i Stockholm. Kram!

  Svara
 • Toppen! Tack snälla ❤️

  Svara
 • undrar oxå om jackan såg att några andra redan frågat men inte sett något svar, jättesnygg!!

  Svara
 • Ja, visst är den! Köpt den på butiken Artiklar i Stockholm. 💓

  Svara