Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:26 | april 10, 2021

Frisk luft och fart

Hej vacker. Tack för att du finns. Du gör mig glad.

Jag har myst runt hemma och haft det fint med Mio. Alltid speciellt med tonåringar. Man vet aldrig vad som väntar eller händer eller så händer det ingenting 🙂

Men en vecka tillsammans på tumanhand gjorde oss gott.

Gläds åt detta vackra utanför dörren. Såg en tussilago också häromdagen. Det är dom här små sakerna i livet som gör mig extra glad.

Den här var riktigt god. Den åt jag och Mio upp på en dag. Smakar sommar och grillat. Ett litet tips om du tagit fram grillen och ska brassa på nåt gött.

Igår kväll bjöds jag på otroligt god mat. Inget färdigt ur burk inte 😉

… perfekt stekt kött och ett gott glas rödpang till i goda vänners lag.

I helgen åker jag skidor. Redan om en stund beger jag mig utför faktiskt.

Frisk luft och fart. Härligt.

Kram ♥️


19 kommentarer19 kommentarer om “Frisk luft och fart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför har du inte hjälm? Billig livförsäkring ❤️

  Svara
 • Det kan ju vara så att hon tog på sig hjälm efter att hon fotat. Dessutom är hon en vuxen kvinna och kan fatta egna beslut.

  Svara
 • Om hon är så tacksam som hon skriver ofta så är nog hjälm på sin plats!! Vuxna kvinnor ska ta vuxna och kloka beslut. Tog på sig hjälmen sedan? Eller hur.

  Svara
 • Vilken tur att det är mitt huvud så du inte behöver tänka på det 🙂 Vi åkte lift till en väns restaurang i backen… så åkte inte ens skidor efter bilden. Japp, tacksam till allt som är gott och bra här i livet. Tar vara på det och vill vara positiv. Du borde också tänka på det.

  Svara
 • Oj!
  Stora førendringer från herlig vår med
  Flotta blommer .Til skidåkning dette er vel ikke Stockholm ni åker skider .
  Annars er det ju sunt att vare ute nå
  Pga corona. Kram 🥰

  Svara
 • Tack själv att du finns,jag blir så glad när jag läser din fina blogg. Ja visst gör dessa små underverk till blommor att man blir glad. Tussilago,vitsippor som nu börjat blomma. Då vet man att sommaren är påväg. Kram.

  Svara
 • Hej.
  Jag såg vitsippor idag…
  Gött med vår…
  Sommaren är snart här

  Svara
 • Fina du, tack för att du finns ♥️ Du påminner mig lite om mig själv utan att skryta allt för mkt… (Jag är inte alls skrytsam som person). Du tänker innan du pratar. Du vill inte såra människor med meningen. Fin egenskap hos dig tycker jag. I dagens samhälle är det svårt att inte säga något utan att trampa nån på tårna. Det finns många lättkränkta människor. Undrar ofta varför det är så och varför det har blivit så… Ska nog googla 😅😂 Hehe. Skämt åsido. Dags för sängen nu 💤 Ha en god natt snygging 💖

  Svara
 • Läste nyligen på instagram: ”När jag var yngre såg jag upp till intelligenta människor, nu ser jag upp till snälla”. Att vara snäll är något jag verkligen uppskattar hos människor ☺️😊♥️ Älskar snällhet!

  Svara
 • precis så! jag har inga sociala medier, men jag följer snälla personer som Hannah från utlandet, som ger mig positiva vibbar:) jag ser det gång på annan på arbetsplatser, i familjen och runt om mig i samhället att det finns de personer som har ”hidden agendas” och baktankar, och hur viktigt det är att hålla godhjärtade människor närmast hjärtat:) jag börjar nästan gråta av lycka bara av att ha snälla grannar lol stor kram från medelhavet

  Svara
 • Verkligen! Ååh medelhavet, nåt jag längtar till… Kram tillbaka fina Judith!

  Svara
 • Köttet ser helt underbart ut 🙂

  Svara
 • Hur får du till köttet så?? Ser mkt gott ut!

  Svara
 • Men va..det står ju att hon blev bjuden…..

  Dvs någon annan lagade maten, och bjöd henne.

  Svara
 • Hur tillagar du köttet? ser så jättegott ut!

  Svara
 • Tack för din blogg! Den är så mysig att läsa! Till morgonkaffet. Du skriver så varmt. Å köttet! Herre vad gott det såg ut! Kram

  Svara
 • Wow så snygg du är i din skidmundering, du riktigt lyser som en stjärna. Hoppas du fick en härlig dag. Våren här nere i Småland dröjer, och jag har fortfarande full vintermundering på mig när jag är ute med hundarna.
  Hoppas snart på värme och vårsol så jag kan fixa i ordning i mitt lilla växthus.
  Kram

  Svara
 • Tack för att DU finns, för du gör mig jätteglad❤️ När kommer flickorna hem till dig? Jag önskar dig allt gott! Jag har följt dig sen Bloggfamiljen o du skriver lika vackert nu, som då. All kärlek till dig o de dina❤️

  Svara
 • ”köttet ser fint ut” tänk om fler kunde reflektera över vem det var… Vem var djuret som fick sätta livet till? Har det haft ett bra liv el har det som de flesta djuren som föds för att mördas levt i en fabrik. Utan dagsljus, utan några typer av stimulin, på en liten trång yta, stressen och dödsångesten i slaktbilen, på slakteriet, höra de ångestfyllda skriken från andra kompisar och känna doften av blod och död…hej auswitz liksom…Inte OK!!!!!

  Svara