Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | april 20, 2021

Ambivalent

Hej vacker. Wow! Vilken ljuvlig dag.

Jag hade egentligen möte inne i stan med syrran och bokförlaget men det fick bli över zoom istället pga förkylning hos barn. Så jag har suttit på min uteplats och njutit av sol och värme istället för i bilen på väg till Stockholm. Det kommer nåt gott ur allt… 🙂

Alla utemöbler tänkte jag ta fram imorgon men aprilvädret känns lika ambivalent som mycket annat här i livet. Ska tydligen snöa i veckan. Så jag låter som vila under sitt vintertäcke ett ta till.

Har du börjat göra vårfint på balkong, i trädgård eller uteplats?

Bjöds på en ljuvlig lunch igår som var så somrig. Kolla bara färgerna och ljuset. Det är dom små sakerna i livet som gör en glad.

Nu är det dags för möte.

All Kärlek ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “Ambivalent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Visst har vi en härlig tid framför oss, sommaren är så efterlängtad🙏 Så kul när man får göra fint ute, fast jag bor i Norr har vi underbart väder nu o man vill fixa samtidigt som man vet att bakslag kan komma. Ha en fin dag🌻

    Svara
  • Du har så fin hy 👌 Det riktigt strålar om den och om dig ✨ Sån fräsching ♥️

    Svara
  • Jag har rensat rabatterna och lagt på lite gödning på dem. Det tar tid på vårkanten att få ordning på allt i trädgården. Härligt med sol och värme men ser inte fram emot slutet av veckan. Hu så kallt.

    Svara