Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:05 | april 22, 2021

Megalikehjärta

God kväll vacker. Jag ligger i sängen och ska snart sova. Tänkte kolla nåt avsnitt av Robinson men har sett alla redan upptäckte jag. Typiskt.

Får bli att bara blunda och försöka tänka på nåt fint. Kvällar och tankar är inte så värst kompatibla i min värld. Men jag ger det en chans innan jag hittar på nåt annat som att läsa en bok eller lyssna på en kanske. Det brukar vara sövande om nåt.

Har suttit med ett av företagen och deras nya Instagramkonto och spånat idéer idag. När jag hjälper andra så glömmer jag dock bort mitt egna konto! Har inte lagt upp sen förra veckan. Skärpning på mig 🙂

Annars har det inte hänt så mycket mer än att alltid se till att alla mina barn mår bra, Mio har rört runt lite i ordningen i kylskåpet 😉 jag har tränat, fixat lite hemma och mest bara laddat inför lördag då tjejerna kommer.

Osminkad och mysklädd hela dagen. Det är gött det 🙂

Min kvällsmat ser ut som en god glass och det är lika gott som en efterrätt. Jag lovar. Grekiska yoghurten är inte så där tjock och mäktig som den kan vara ibland. Säkert för att den är fettsnål. Men det gillar jag bättre. Sen hade jag i tinade blåbär, blåbär&vanlij-müsli och lite honung.

Mmmmmm!

Fick en uppmuntrande och vacker blombukett idag. Det behövdes och gladde mitt lite bedrövade hjärta. Tack Moonan&Ponsbach för att ni tog er tid att skicka sommaren i en bukett till mig. Megalikehjärta till er och era vackra sjalar.

Allt Gott ♥️


11 kommentarer



11 kommentarer om “Megalikehjärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara säga att d är bäst. Kram.

  Svara
 • Tack ♥️ Så glad jag blir.

  Svara
 • Vackra du🥰är glad att få läsa din blogg varje dag du har sån positiv energi kram från Götet🙂

  Svara
 • Tack Hannah för kontakten till snickarna!
  Behöv lite hjälp till nytt boende då vi ska separera..Hoppas bara de har tid😉Du har ett fantastiskt fint hem,blir Såå inspererad!
  Ha en bra dag! Kram,Sarah

  Svara
 • Ja, hoppas dom har tid och hoppas du får landa fint i ditt nya hem och få må bra 🙏🏼♥️

  Svara
 • Tack snälla ❣️Ha en fin helg!

  Svara
 • Förlåt Hannah,men kan du skriva Snickarnas namn igen…måste skriva upp det och ringa dit…
  Mvh Sarah

  Svara
 • Gud va gott det ser ut så fräscht

  Svara
 • Hej Hannah,
  Har du testat Xlash gel pads? jag har serumet som jag är helnöjd med. Ha en fin dag!

  Svara
 • Oh ja!! Så bra. Har mina i kylen så dom är kalla och sköna under ögonen och piggar upp. Kram

  Svara
 • Åh tack för snabbt svar och tips på förvaring! Kramisar

  Svara